7

Анонимен

преди 5 години

Не са виновни тия - ако няма нищо, няма да ходят.Само вино и вода да се прелее и достатъчно. Някои като поставят какви ли не храни. Добре де - обичаите с храните ама само за панихидата, после да се прибира. Всичко това не е нужно, абсолютно не е нужно тези храни да се оставят - само примамват "хора" като тези и бездомни животни. Има предпоставки за огнища на зарази. Но, колкото и да обяснява човек, то оно само ще си рупа и рупа. После пак тия ще са му виновни.

6

Край

преди 5 години

ромите са ясни. Българите??? Държава уж имат, власт, полиция - дрън дрън.50% от населението на Турция е с манталитета на нашенските роми - резултатата там е коренно различен.Извода е ние българите сме некадърни да подредим държава.

5

Анонимен

преди 5 години

Отрова за мишки в храната... Проблемна сам ще се реши....

4

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че не става дума предимно за глад/обърнете внимание че във видеото има и и доста пълни хора/.Много от коментарите в мрежата бяха в посока, че в крайна сметка храната е оставена за Бог да прости и ще иде при този, на когото е необходима. Проблемът е в маниера - подобна масова проява на гробища означава, че по-скоро те интересува изгодата,отколкото паметта на покойника.Всеки гледаше да си напълни торбата, а не да хапне смирено и да си отиде.Прочетете Радой Киров -"Вулкан от сладолед".

3

Да

преди 5 години

На оръжие!

2

Шопо

преди 5 години

Глад ???!!! Па тия изедоха държавата ,какъв глад ?

1

Анонимен

преди 5 години

Това са марокански скакалци ... те опоскват всичко до което се докоснат .Не е глад - начин на живот е !