123

Анонимен

преди 5 години

Скрий се .Ти си срам за българската нация.Вече никой не те помни.

122

Ха-ха-ха

преди 5 години

Нафталинчо... и той барабар с мъжете, та белким го забележи някой , да не изпада в забрава.

121

Авицена

преди 5 години

Плернелиев стана много активен след като напусна поста президент.Защо тогава не изказваше мнения и не вземаше отношения за съдбата на България.А сега като черна станция.Кой е той за да дава оценка на Радев.Като личност изобщо не се доближава до него.Криеше се като мишка а сега се показва от дупката.Да си гледа жените имотите и децата.Да не се занимава с политика защото не му отива.

120

Терсенето

преди 5 години

Русия винаги си е била велика, основали са я викинги. Какво има тоя ***, против нея? Лошо, редник, лошо. Издигна тъпотията на високо ниво. Ако не беше тиквата не можеше да станеш президент и на кучкарник във Каспичан:) Сега тръгнало да критикува армейски генерал от авиацията.

119

Анонимен

преди 5 години

Помним зимата на Виденов 1997 !Помним зимата на Бойчо 2013 ! Ако си размърдаме мозъка ще забравим ! ЗАЩОТО :За 2018 Собственика на ГЕРБ ни е подготвил много изненади , от лоши по страшни !Освен Плювньо , пуснете новини от ЗАДНИТЕ на тиквата БАЛКАНИ ! Или за китайската азбука на внучката Лилитоооо !

118

Анонимен

преди 5 години

Няма ли кой да му каже че той също беше цар на нищоправенето !

117

Жо

преди 5 години

До "Всуе, Плевнелиев!"ТЪ ПО Е ДА ГОВОРИШ от името на всички българи. Трябва да кажеш, че това, което си написал, е твоето мнение, както Плевнелиев има позиция и отстоява СВОЕТО мнение.Само мижитурките се крият зад "ОБЩОТО" мнение.Росен Плевнелиев си навлече гнева на русофилите в България, когато категорично заяви, че Крим е окупиран незаконно от руснаците. Той имаше свое мнение, за разлика от "разкрачената" позиц;ия на президента Радев по този въпрос.

116

Анонимен

преди 5 години

Божеее,що не скриеш,па да се търсиш.Този,който го изпратиха с освирквания,непрекъснато плюе по този,който беше посрещнат с аплодисменти и който има два пъти по-висок рейтинг от гуруто на ***.Нахалството на този индивид няма граници.

115

Bad company

преди 5 години

Радев е готин. Френските пилоти още се хилят с него как припадна в Рафала-а.

114

Мистър Бийн

преди 5 години

ПлювнАЛИев винаги ми е приличал на анимационен герой.

113

DDD

преди 5 години

Пинокио, не се меси там, където не ти е работа! Видяхме те какъв *** беше!... Новият ни президент за разлика от теб поне е мъж!

112

Поручик Ржевски

преди 5 години

Най-много срам съм брал от недоразумението Росен Пл.Дори козаря Желев беше по-малък резил.Сега продължава да се излага, но поне вече не е президент ами обикн. лебераст.Но както казва Радев : "Трябва да пазим достойнството на бившия президент, дори когато той самият не може да си го пази"

111

Анонимен

преди 5 години

Прав е Плевнелиев.

110

Ludoto Lenche

преди 5 години

До Анонименdo 105 ....ami zashtoto Borisov upravliava !!!

109

Анонимен

преди 5 години

Какво да мачка тоя, бе? Може да мачка само в кревата. А и това не се знае.Много добре правят, че ни го показват. Да не забравим какво сме преживели и да не допуснем друг път.

108

Анонимен

преди 5 години

Тоя е само за Биг Брадър .

107

Анонимен

преди 5 години

Другари!!! А бе идете на по едно кафе!

106

Анонимен

преди 5 години

България си има тутманик за Президент - ченоглед, злопаметен, дребнав, отмъстителен, на сватба да го пратиш, на погребение я превръща !

105

Анонимен

преди 5 години

На бтв и нова не им стиска да атакуват президента директно, което правят постоянно и използват случайни анонимници да вършат това.

104

Анонимен

преди 5 години

Смешнико, скрий се!