10

Анонимен

преди 6 години

Светът върви напред, а България си остана в мутренските времена с премиера-мутра.

9

Анонимен

преди 6 години

Отново "мъдрости" от мутрата.Само 10% от кадрите ги крадат...останалите 90% са прогонение, изгонени от такива като вас.Егати и м.а.л.о.у.м.н.и.к.а.

8

Andreshko

преди 6 години

Крадат ни кадрите-каза тиквун. Ще ни крадат кадрите щом ти им крадеш парите тук.

7

Анонимен

преди 6 години

Парламентът не се оплаква от липса на кадри и желаещи за работа там. Очевидно липсата на кадри по някакъв начин е свързана с това, което се предлага на кадрите, бе Бойко.

6

Анонимен

преди 6 години

Е, хайде сега, все едно не знаем как става. Затваряме границите, спираме интернета и готово. Да видим тогава, кон боб яде ли.

5

яя

преди 6 години

хахаха, с такова правителство за сега предпочитам да живея спокойно навън със семейството си, ако някой ден видя, че нещо в тая държава се променя към добро ще се замисля за връщане

4

N/A

преди 6 години

"Трябва да се променяме, ако искаме да сме конкурентноспособни на пазара. Не говоря за пазара в Европа, която е доста изостанала в това отношение. Говоря за САЩ, Япония, Китай, където се влагат милиарди"Щом така казвате г-н Борисов, дайде начален тласък с една качествена реформа в поне един сектор, може да си избирате от много!

3

1

преди 6 години

ама лаптопи и евтин интернет няма, само си приказваме

2

Чичо,

преди 6 години

никой нищо не краде. Кадрите не са собственост, вкл. ваша. Които и да сте вие, дето твърдите, че някой ви краде кадри. Хората си търсят просто нормален живот под слънцето. И като не го намират на едно място, тръгват за друго, докато не си открият своето. Естествени процеси са това.

1

..

преди 6 години

А не си ли точно ти един от главните виновници?Дали щяха да бягат младите хора ако им беше хубаво тук?