369

Edin

преди 6 години

Лошо, че не остана добро оръжие, а щатите са далече. Как ще ги стигнем?

368

Анонимен

преди 6 години

До Удар с ядрен чук !!!Само да ти кажа брат-чед, че като останате живи само братчедите-джедаи у "вълчата бърлога", после един друг ше се хванете за гърлата , защото такави е породата и цикъла ще се повтори... доката накрая остане САМО ЕДИН. Сигурно това ще да е "господ", но няма вече да има кой да му се кланя, освен този в огледалото!Амин!

367

Анонимен

преди 6 години

На фелдмаршал Боко купихте ли един бял кон лично да предвожда тази велика армия срещу Русия ? Три папи са го галили по Тиквата, значи ще победим !

366

Анонимен

преди 6 години

Единственото абсолютно сигурно нещо е че по комунистите и децата им било то от позитано 20 или от друга партия ще се стреля на месо .И ако от русия дадът и един истрел в тяхна защита ще стреляме и в руснаците

365

Удар с ядрен чук !!!

преди 6 години

Ха ха ха!!! Идва и идва ВЕЛИКАТА И ПОСЛЕДНА ВОЙНА,бре!!! Вместо да се вайкаме и обвиняваме на кой квото му скимне-ОЧАКВАЙТЕ С НЕТЪРПЕНИЕ И ТО НАРАСТВАЩО ЕЖЕСЕКУНДНО НЕТЪРПЕНИЕ великия бой,бре!!! Ха ха ха!!!Ето тва е незабравимо шоу бре!!!Ще го гледаме около 5 до 9 часа бре!!! А иначе най ми е КЕФ за тея дето имат сладки дечица и мили внученца бре-хо хо хи хи и ха ха ха,бре!!! Ида са мислили когато са ги РАЖДАЛИ и ИЗРАЖДАЛИ бре!!! Ха ха ха!!! И МЕГАкеф,бре!!!Шоу мъст го он,бре!!!Ха ха ха-бре!!

364

Анонимен

преди 6 години

Орисията на България е, че не случва на освободители

363

Анонимен

преди 6 години

Капиталиста НЕ може да очаква работника да го пази!

362

Анонимен

преди 6 години

А,и да не забравя!Няма да ви се наложи да защитавате тези,дето ви грабиха близо 30 години - те отдавна са се награбили и осигурили из далечни земи и при първата тревога(не даже и изстрел),ще духнат с частните си самолети,а всички вас и нас,Великото Стадо,ще зарежат тук,на произвола на съдбата!Както се казва,накъдето и да се въртите,в очите ви ножа,уважаеми говедца,дето толкова години се държахте точно,като такива!И понеже ревете срещу "окупатора" Русия,сега ще ви сполети,освободителят Ердога

361

Анонимен

преди 6 години

До 388Аз и моите роднини и приятели няма да се бием за НАТО!.Да го кажем директно: Няма да се бием за тези, дето "дават заплата"! Да си се пазят сами!

360

Анонимен

преди 6 години

Могат да ме съдят, но мисля да не присъствам лично.

359

Анонимен

преди 6 години

Братята усилено работят за избиване на "излишното" и "непослушно" население, осолбено на това, което е от "старото" поколение и знае спатии на тези, които сега е "призвано да пази"!Да ... ама НЕ!Що крадохте ве, ващта мама, що забогатявахте и грабехте тези, които сега искате да ви "пазят", а в същност искате да ги избиете, защото са опасни ... за вас!

358

До 378

преди 6 години

Мнение точно в 10-таДобра идея да приключим с 30 годишният,, ПРЕХОД"

357

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 391Тъпите им глави не осъзнават това. Но иначе, ще се правят на големи "лошковци", доакто не започнат да ги подбират с камионите. Хората са глупави. Ако не бяха, нямаше да има крале, кралици и прочие.

356

Анонимен

преди 6 години

До ЕмиБългария не бе в никакви значими съюзи за 15 години. Ако Нато искаше, я Гтрция, я Турци щеше да ни е взела.

355

Анонимен

преди 6 години

Издават ти заповед да се явиш . Ако откажеш автоматично те арестуват и те съдят. Странното е че те арестуват други , които неискат също да участват , но са на работа. Така става. Т.е. сами гражданите плашат гражданите.

354

Анонимен

преди 6 години

Ако някой се опита да ме въвлича насила минавам от другата страна да освобождавам България от тях !...Спокойно, няма такава опасност, все още не вземат *** в армията.

353

Анонимен

преди 6 години

Иво христов тебе никой не те пита пък и цяла та ти рода пиратка *** ще напълни гащите

352

Анонимен

преди 6 години

Аз и моите роднини и приятели няма да се бием за НАТО!Който има желание да ходи !Ако някой се опита да ме въвлича насила минавам от другата страна да освобождавам България от тях !

351

Анонимен

преди 6 години

Вижте има ли някъде без война на ислямските граници!??!...Интересно двете световни войни ислямски държави ли ги започнаха?Не ми отговаряй, знам отговора....

350

Анонимен

преди 6 години

Баси глупостите. И как точно ще ме мобилизирате, с повереното ми оръжие ще думна нквд-то преди той да думне мен със сигурност.