30

Анонимен

преди 6 години

Тази е от най-близките протежета на Кадиев. Коментар, Кадиев?

29

да

преди 6 години

Не съществува кмет, който да не взема подкупи - тази също !!!просто са я хванали за нещо, за което до сега са си затваряли очите !!!само някой да не каже, че тя иска парички под масата за пръв път като кметица, защото..това ще е вица на годината

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Доколкото знам Кадиев още не е преминал в ГЕРБ.

27

Анонимен

преди 6 години

Скроиха й шапката за нула време. Очакваше се.

26

Анонимен

преди 6 години

Кво стана бе червени амеби? Нещо другарката протеже на Кадиев с покдупче, тва онова... Чакаме коментара на Кадиев.

25

Станислав Рангелов

преди 6 години

До Никокакво значи да понеса отговорност? Ти като си проверил Бойко и др престъпници каква отг си понесъл? Като е виновна тя да си понесе последствията!!!

24

НЕВИННА Е

преди 6 години

Очевидно награсена, скалъпена работа. Още откакто стана кмет-за изненада на статуквото почнаха мръсните номера срещу нея. През цялото време се опитваха да я отстранят-например пускаха дори сигнали до Комисията за конфликт на интереси. не минаха нещата. После беше нападната и удряна-пак не я упла. сега и това скалъпено обвинение. Престъпниците не издържаха, и почнаха с гнусните номера-вклч и с нагласени, подхвърлени пари. Същия номер му спретнаха на прокурор Колев през 2002г-с подхвърлена дрога

23

Анонимен

преди 6 години

Тази беше човек на енергийния милионер Кадиев, но после нещо се скараха... Не е от ГЕРБ и затова я арестуваха, а тя сигурно си го заслужава.

22

Анонимен

преди 6 години

До смяхДа това е матрияла. Тия дето много викат и крещят и са най-честните са най-долнопробни корумпета. Схемата е ясна - излъгваш хората, взимаш властта, размахваш секирата над бизнеса и почваш да прибираш. Е, докато някой по-тарикат не те изпържи!

21

Анонимен

преди 6 години

Из други сайтове има и видео от ареста. Даже има една спец-мацка с качулка на командос. Мн секси мадама!

20

Анонимен

преди 6 години

Големата моралистка,"новото лице"на Младост,на София,на България хахаха и тая покрай еуфорията с избирането на фърчилков беше избрана от "народа"на Младост и тая щеше да се бори против герберската "мафия"пффффф.........................................................../////................................................/////...................Само какви постановки правеше посред нощите на строежа на ония от турската КОЗА дето копаят вече три години една дупка,смешница !

19

Нико

преди 6 години

Сега тези които гласуваха за нея ще понесат ли някаква отговорност.Преди да гласуваш трябва най малкото да проучиш човека какво може и какво е постигнал, но зелените мозъчния им капацитет е в недостиг

18

АЗ, ТИ, ТОЙ

преди 6 години

Тая не беше ли, преди време къде снима на един строеж след 22:00 часа с камера, влиза вътре, щяла да вика полиция, прави се много важна личност. Или аз се бъркам.

17

azbeaz

преди 6 години

Добре де, големи сте овце всички! Колко осъдени има от управляващите! Тя беше срещу тях и някак са и намерили цаката! Засегна и много строителни интереси, неудобна е! Добре ще я махнат, ок! Според вас от коя партия ще е новия кмет? Независим и честен човек?!? Едва ли!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Може и да я осъдят ,защото не е от Герб. В Лозенец и Изток/Изгрев "разрешителните " сигурно са по 500 000 еврака.....

15

Анонимен

преди 6 години

клозетна воня

14

Анонимен

преди 6 години

В крайна сметка й намериха цаката.

13

до 11

преди 6 години

Само че тази не е от ГЕРБ, позитанско ***.

12

Анонимен

преди 6 години

Разбрахте ли сега как се изкарват разрешителни за строеж в София? Интересно колко е набарал местния кмет в Стрелбище за строежа на бъдещия НЕБОГСТЪРГАЧ насред 3-етажните блокове и зелените площади в квартали.

11

Корнелия

преди 6 години

постановка