14

Анонимен

преди 6 години

Тази фирма нали е в България регистрирана, санкции не е имало от България към Сирия и ембарго не е имало, хората са си работили в български офис, в българска фирма, по българското законодателство , не са нарушили никакви закони. Пък и по телефона продажба не става - продажба е физическото разменяне на стока за пари. Така, че ако има нещо мендижърите, които са издали фактурата и прибрали парите имат проблем, не телефониста. Юрисдикцията на САЩ е в Северна Америка, какво е това споразумение?

13

Анонимен

преди 6 години

До КАЛИНКАТА ОТ ВЪНШНОКак да разтрогне договора, нали точно разБойко едно го е подписал тоя договор!

12

ЕК

преди 6 години

Хей България вие екстрадирате масово хора в държава в която действа смъртно наказание!Хей Цветанов хей рецивидист хей колония!

11

Ма

преди 6 години

Много сте интересни коментиращите тук, Интерпол ги издирва, вие скачате да ги защитавате без въобще да сте наясно кой какво...вие какво искате, да не си изпълнява държавата ангажиментите щото на вас така ви искало.

10

Пич

преди 6 години

Този само като му гледам хитрата, провинциална физиономия, и ми е ясен. Сега ще се прави на неразбрал, ще разправя как са му наредили какво да прави, че не е знаел, и т.н. До болка познати тарикатски схеми. Някакви провихциалисти се правят на хитри, прибират едни добри пари всеки месец, за да се занимават с контрабанда. Какво не знае, че в Сирия се води война? Че има ембарго, да не гоаорим за "самолетни части". Това ли не знае? Като онези тарикати, които бяха продавали забранени лекарства.

9

Анонимен

преди 6 години

Нещо друго не искат ли? Например България!!! намериха начин да си измият ръцете....нашите управници , да си отварят очите...

8

ИСКАМЕ НАРОДЕН СЪД

преди 6 години

за всичките ПРЕДАТЕЛИ направили ни безправни РОБИ на САЩ

7

sid

преди 6 години

Още малко ,само още малко и ще излезе ,че държавата е знаела за дейността на фирмата ,но си е затворила очите.

6

Оруел

преди 6 години

Те продадоха България!

5

КАЛИНКАТА ОТ ВЪНШНО

преди 6 години

вместо да се хили като ........да вземе да разтрогне договора и да го направи да защитава българските граждани

4

Анонимен

преди 6 години

за кокошка няма прошка

3

КОЙ БЕ, КОЙ ТАФРОВ

преди 6 години

ли е сключил тоя неравностоен, заробващ и несправедлив договор със САЩ. ИВАН КОСТОФФ, СИМЕОН КРАДЕЦА или МИШКАТА СТАНИШЕВ

2

:):)

преди 6 години

да си дигат чукалата и в Русия иначе ще търкат нарове нейде из щатско

1

В КОЛОНИИТЕ НА САЩ

преди 6 години

е така. Робството го отмениха, но ние сме вече новите им роби