84

Бай Огнян

преди 6 години

Проблема не е в социализма. При него имаше ред и дисциплина и ако е имало кражби вссеки е крал от бай Иван стругаря до партиен функцинер. Сега крадат само бандити и политици. Ако БСП бяха за социализъм, веднага щях да гласувам за тях, ама те са просто същите мошеници-милионери като герп.

83

Иван

преди 6 години

На една от снимките видях една озлобена жена на възраст на друга надпис ,за да има мир Бойко в Сибир .Не съм му фен но се чудя че бившата БКП сега БСП изобщо не се е променила .Те са си същите пак са готови да пращат хората по лагери ида ги убиват без съд и присъда

82

Анонимен

преди 6 години

За тези, които познават, дори и съвсем бегло Гинка, ще знаят, че няма нищо общо с пошлите комунистически твари от БСП, както и с Пеевски и ДПС.Интелигентен и много фин човек.Останалите, просто плюете по презумция, ей така...защото сте свикнали.

81

Анонимен

преди 6 години

Кражбата си е кражба, няма значение наши ,чужди !

80

Анонимен

преди 6 години

Егати мизерните протестъри, които е изкарала Нинова. Тези ли ще кажат кое е добре и кое е зле за България? Те ли ще решават съдбата ми? Ние, младите не сме с тях. Ние знаем че това е провокация.

79

Василев

преди 6 години

На мен ми писна само чужди компании и банки да ни ограбват, под претекст, че развиват икономиката и предоставят услуги, защо ако зад Гинка стоят български капитали, независимо какви са, да не купи ЧЕЗ!!!Все едно е кой ще ви ограбва, поне няма да ни е яд, че чужди ще ни ограбват!!!Нашенско, българско!!!Добър ден селяни прости!!!Агент Тимъти Вайлс!ЦРУ!!!

78

Анонимен

преди 6 години

БКП +СДС =ГЕРБ най доброто от доброто

77

Анонимен

преди 6 години

Защо не направите референдум?"Кой иска смяна на правителството",с отговори "ДА" и "НЕ"?Така няма да може да се фалшифицира желанието на мнозинството от народа.

76

Анонимен

преди 6 години

Голяма грешка беше че на времето не забранихме и разтурихме комунистическата партия. Сега щяхме да сме по- напред от чехите и поляците. Щото това е най-голямата разлика в техния и нашия преход. Българските комунисти милионери дурпат България назад от 25 години защото са некадърни предприемачи. Собствеността в България се раздаде соред принципа кой е най-верен на партията а не който е най способен сам да си я спечели.С пишман предприемачи - толкова могат хората.

75

Анонимен

преди 6 години

Аз съм за Гинка! тя изглежда по-свястна от скандалжийката Нинова. Гинка поне е създала нещо в България а Нинова само е крала.

74

Анонимен

преди 6 години

или ние ще забраним БСП или ни чакат концентрационни лагери

73

88

преди 6 години

До Анонимен"Ама то свърши вече, Гинка сключи сделката. ЧЕЗ е нейна. Комунистите да го дyxaт."Гинке, ти ли си ***? Защото друг нормален човек няма как да напише това.

72

Омръзна ни

преди 6 години

Забрана на антибълграската партия БСП! Незабавно! Защото младите като излезем ще стане наистина страшно. Омръзна ни от провокации, омръзна ни дърти чугунени глави да дават тон за песен, омръзна ни от мазни червени мутри, омръзна ни от БСП!

71

Анонимен

преди 6 години

Лицето на социализма е на снимка 8.

70

Анонимен

преди 6 години

това е подигравка с възрастните хора, тези които ги окрадоха, днес ги използват, защото нямало да има пари. А с подарените предприятия, включително и на СЛА НИНовА, не се казва. Вместо да протестират, че въртоглавите са ги докарали до това положение, те се подават на шашми. Трябва да се приеме закон - обещаваш, но не изпълняваш в панделата и никога на държавен пост.

69

Анонимен

преди 6 години

Явно някой от комунистическите милионери не е успял да спечели сдрелката за ЧЕЗ и е платил на Кърнелия и бабичките да протестират. Ама то свърши вече, Гинка сключи сделката. ЧЕЗ е нейна. Комунистите да го дyxaт.А от къде сте сигурни пенсионерите че Гинка ще управлява по зле ЧЕЗ от Чехите и че тока ще стане по-скъп? Просто повтарят като безмозъчни папагали опорните точки на ***.

68

Анонимен

преди 6 години

За всички тези от протеста...Възраждане и Подем означават, връщане не ТКЗС-та, нацианализация и да работят за 120лв на месец.Тези живеят още в средата на 20век.Нинова по-смешна отвсякога.

67

Joko

преди 6 години

Каквъв е този неистов вой? Въпрост е НЕ на кой ЧЕЗ продава активите си в БГ. Въросът е кой ще плаща когато ЧРЗ осъди БГ за 500 мн.лв. ???? Отговор - ние, наивните данакоплатци....

66

Анонимен

преди 6 години

Бавно сигурно и полека българският преход ни върна назад с неколко века.Нагледохме се на кражби, убийства, обещания и лъжи, мутризация и политизация, беднотия и ц ....ния, на крали богати и работещи бедни, на страх във всекаква форма.

65

Анонимен

преди 6 години

Крадците викат дръжте крадците! Каква е разликата от децата на комунистите и гърбавите комунисти? Няма разлика всички са един дол дренки. Когато бяхте на власт какво направихте за да подобрите живота на мизерстващите? Разбрах само че ореха разтури седенкята! Гърбавите са същите като вас. С тази разлика че между тях има и мутри. Докато не се унищожат всички които бяха и са в управлението тази кочи.нка ще продължава да смъ.рди и потъва. А това зависи само от тези които не се подават на манипулации