95

Анонимен

преди 6 години

До *** до 72 и 81Първо да те светна Енерго про нямаха интерес към всичките активи, и второ сделка за ЕРП-то с енерго про, по всяка вероятност нямаше да бъде одобрена от антимонополната комисия, кандидатите за активите на ЧЕЗ бяха 4 -ри фирми, от които 3 български, от тях една фалира декември месец и останаха само Гинка и Ковачки, всички предполагаха че Ковачки ще вземе сделката, затова и почти не се шумеше по случая, той е удобен и за БСП и ГЕРБ, ама загуби и сега ревнаха като ощипани

94

Zabobol

преди 6 години

Dran,dran qrina.Edno e dostatachno-Ginke,KOI ot nai blizkite ti rodnini e svarzan s BKP-to ili DS-to?KOI-i-i?

93

маке

преди 6 години

до 72активите на чез отдавна са разпродадени останаха само дълговете леля Гинка фалира и бат Бойко се явява кат спасител на нацията ясно кат бобена чорба ама па ке ни струва не знам коко си милярда

92

реалист

преди 6 години

Журналистите как няма да пишата каквото им спусне Вожда, после нали ще им истине стола /Ани Цолова/ или ще им спрат телевизията като ТВ7. Иначе "Заедно сме номер 1" както казват в Нова Тв.

91

boyko.uzunov

преди 6 години

Герб смърди , смърди....

90

Предложение

преди 6 години

След като тази пордажба е нормална търговсдка сделка, и ще се купи от лице с капитал от 50 000 лв., което ще заложи акциите на ЧЕЗ, аз категорично заявавам, че ще имам капитал 100 000 лв и ще заложа само половината акции на ЧЕз. т.е. ако има нормална търговия и всичко е според цената, както ни убеждават, за всички освен за мен ще е с 50% по-изгодно да бъде избран аз за изключителен купувач. Ако иска кака Гинка на тези условия ще купя от нея ЧЕЗ а, како съгласна ли си? пак си на печалба, како?

89

Анонимен

преди 6 години

здраво тролейбуси на Решетников под статията, явно руската мафия е уплашена

88

Циник до 72 и 81

преди 6 години

Чешки милиардер възмутен от сделката..Собственикът на чешката енергийна компания Energo-Pro - милиардерът Яромир Тесарж, оспорва прозрачността на процедурата за продажба на българските активи на CEZ в България. Неговата компания първоначално бе спрягана за почти сигурен купувач на бизнеса на конкурента си в България, но CEZ избра за купувач пазарджишката семейна фирма "Инерком груп".

87

До Анонимен 72

преди 6 години

То е ясно че чехите няма какво да губят, ако Гинка не им даде 320 млн кеш или колкото там са се уговорили, се обръщат към следващия кандидат или просто не продават засега. Така че те няма какво толкова да проверяват. Обаче ако Гинка набута енергото с дългове и си бие камшика след това, кой ще ги плаща? За разлика от ЧЕЗ на кака Гинка и трябват няколко милиона да си уреди живота.

86

Да

преди 6 години

Моя страна, моя България, моя прекрасна страна, ще се върна.

85

Анонимен

преди 6 години

Интересно, от 1 година се говорило.А държавата няма пари за да купи най стратегическата фирма??????Гадост

84

Анонимен

преди 6 години

Май Бойко е развързало кесията като чета безумията писани в негова защита! То бива бива но чак толкова не бива! Не забравяйте как бяха продадени БТК и Булгартабак лично от Бойчето и в кои ръце отидоха- БТК- Спас Русе и братя Велчеви а Булгартабак - Пеевски който се занимава с контрабанда заедно с Бойко и закри половината фабрики, това ли е честния български бизнес? Да не забравяме че първоначално и на тези предприятия не се знаеше" кои е собственик! Няма по голям разбойник от Бойчо!

83

Анонимен

преди 6 години

То не са журнали то са блогари и му каже какво да

82

Анонимен

преди 6 години

До *** до 72Вероятно има, ама е 90 % по-ниска от при нас, и най-важното,ако си мислиш че някоя червена мутра от БГ може да повлияе на сделкка в Чехия жестоко се лъжеш

81

Анонимен

преди 6 години

До 73. И какво му пука на чешкото правителство кой ще вземе ЧЕЗ? Всеки който даде исканите пари. Отделно, че това изобщо не е било приватизация, защото българска държавна компания е продадена на чешка държавна. Къде тук е приватизирането? Нали държавата, която и да е тя е лош стопанин?

80

Циник до 72

преди 6 години

Простовато момче си явно....ако си въобразяваш, че в Чехия няма корупция.

79

Анонимен

преди 6 години

А знаете ли че няма да падне що кои луд да седне на обран бостан като не знаят какво теглят теглили до безбожие и да им ги връща друг а нема да стане а отде да им го върнем да си го връщат поне два мандата ще ги траем

78

Пичуе

преди 6 години

това с Русията няма да мине този път. Мислете друго. Елон Муск чрез офшорка на Марс купува ЕРП-то примерно. По-достоверно звучи.

77

антикомунист

преди 6 години

Винаги съм смятал ,че само мъртвият комунист е добър комунист и поведението на Боко Тиквата го доказва всеки ден. Но....е последното деяние просто надмина дори и своя порочен връх..........нямам дума на това безочие, наглост и арогантност. Всеки който може да мисли, ше разбере, че случващото се не е нормално.

76

Анонимен

преди 6 години

другарето ги е яд че неможаха с помоща на руската мафия и чрез Ковачки да прилапат ЕРП-то в западна България и сега рипат като ужилени, ама така е другаре у Чеххия руската мафия и техните капитали не фърфят :)