59

До 58 лъжа е!

преди 6 години

Кво съ убиснявъш бе джендер

58

Бау

преди 6 години

До 59Току що доказа твърдението ми. Благодаря :D

57

Анонимен

преди 6 години

Опасявам се и се притеснявам, че ще я ратифицират тайно, задкулисно, както са я и подписали, и Герб ще оповести едва след това... Насилствено я налагат над целия ни народ, въпреки че не сме съгласни....

56

М, да ...

преди 6 години

Джендар -педофилката-Цачева бяга в обико Конвенцията! Хитрува !Неодобряването е някакави там ***-педофили да объркват главите на децата с песвдо учения! Детето още от детската градина трябва ли да го занимават със секс, м! А вероятно щото най-добрата форма ще е може би под формата на игра, а, т.с да си побъркват по дупките, м! -:))

55

До 57 Бау

преди 6 години

Бау джендърчо, на дедо убавецо- убавицата шта та убичъм дедувото....

54

лъжа е!

преди 6 години

НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ НЕ ВЪВЕЖДА трети пол! Въвежда и още как! И за капак, и обучение на всички образователни равнища на 3-ти пол!Наистина, нека прочетем ВСИЧКИ чл.14, т.1.Няма ли кой да й го покаже на тази жена и да й затвори устата! Стига толкова глупости, крадат ни , лъжат ни, търпим, ама и децата искат да посягат. Е, това вече няма да стане!

53

СЕКРЕТАР НА ГРАДСКИО

преди 6 години

АМА ТИ БЕ ПО-УБАВА *** ГА ТЕ НАПРАЙХМЕ ПАРТИИНА СЕКРЕТАРКА-ТИЯ ДЕМОКРАТИ СА ТЕ РАЗСИПАЛИ ***....

52

Бау

преди 6 години

Направо няма смисъл да се хаби Цачева да обяснява. Бай *** иска да мрази. Това му е начина да забравя собствените си проблеми. Няма значение какво пише, важното е как той го е разбрал чрез ... медиите :D

51

Анонимен

преди 6 години

Цачев, утре като се запишеш мъж, конвенцията няма да те защитава от насилие. Затова, опитай се да останеш жена и майка, дори с цената на излизане от политиката!

50

Анонимен

преди 6 години

Бе, хора, социален пол (джендър) не значи трети пол. Значи, че примерно Джулиана Гани има силикон, защото според мутрокултурата жената, за да е вървежна, трябва да е кифла, а мъжът, за да е мъж, трябва да е батка. Това са социални полови роли. Причината за тях са възпитанието и медиите, а не биологията. Тоест, ако Джулиана не беше част от гореспоменатата култура, пак щеше да си е жена, но нямаше да си сложи силикон. С какво от това не сте съгласни, смятате го за скандално, заплаха и позор?

49

Анонимен

преди 6 години

Какво направи вашето правителство, за да ограничи и/или спре домашното насилие и насилието като цяло???? Отговорът е нищо... Изобщо не се интересувате от истинското положение на народа. А жертви има всеки ден, на които никоя институция не помага.

48

Анонимен

преди 6 години

Масоните от векове искат да управляват света!Набарали тука едни мало умни управници и натискат!А тоз трансжендър Цецо да върви да се пляка с конвенцията си!

47

Анонимен

преди 6 години

Истамбулската конвенция, няма да защити политиците ни от насилието което ще им причини народа.

46

радев

преди 6 години

До Анонимен 44за да не пречат и в един момент почнаха да ни управляват

45

Анонимен

преди 6 години

Прав е президента, че първо трябва да слушате народа си и да отстоявате интересите му навън, а не насилствено да ни подчинявате на всякакви съмнителни правила и конвенции.

44

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ-ерските пеерасси се надяват, че ако изчакат няколко месеца на хората ще им стане все едно, но е хубаво, че не се усещат как това ще ги изхвърли завинаги от българската политика.

43

Анонимен

преди 6 години

Правосъдието в България, цъфна и върза с този бо/***.

42

Анонимен

преди 6 години

Всички коментираме третия пол, а забравяме, че конвенцията като инкриминира домашното насилие, превръща жената, страдаща от домашно насилие от страна по делото в СВИДЕТЕЛ по дело, която не може да прекрати или оттегли жалбата, .И ако държавата отсъди, че тя е обект на домашно насилие, то мъжът ще и плаща обезщетение. Това означа, че ако и е съпруг, ще плаща разноските по делото и обезщетението и с нейните пари, тъй като съпружеската собственост е обща. По-голямо безумие от това, здраве му кажи

41

радев

преди 6 години

хитлер не успя но вие ще успеете да затриете християните

40

Анонимен

преди 6 години

Тази е типичен пример как през комунизма като изгонят едно началство го поставят на по висок пост.