80

Анонимен

преди 6 години

А един в кола, с две коли отпред и две отзад???

79

Анонимен

преди 6 години

Оставам колата ако Бойчо тръгне с колело от Банкя за МС. И на втория път ще отлети при Дедо Боже. Не от омраза, от любов народа ще го задуши в прегръдките си. Е, ако е с Цецо Красавеца, народа ще ги прегръща още по-силно, с още по-голяма обич. Тоя живее на Марс поне от 15 години.

78

Анонимен

преди 6 години

Хем сами не искате да ползвате градски транспорт, хем ревете за чист въздух. Определете какво точно искате.

77

Анонимен

преди 6 години

Що изтри коментара бе гъзолизае*ц такъв. Направи извадка и я занеси на господаря си да види какво мисли за него народа. "Борисов мисли"..... с кое мисли бе? Главата му е 99% съединителна тъкан... Мислел бил....

76

първо

преди 6 години

Чакам да видя някой от тях да се качи на трамвай/метрото за да си заведе детето на градина/училище и после с още две-три прекачвания да отиде до Народното и тогава и аз.Но това да е всеки ден, а не стане студено или завали и вкаме шофера или такси.

75

Тилието Бойка

преди 6 години

А мен ме возихте със самолет.

74

Анонимен

преди 6 години

Ако тоя спре да "мисли", има вероятност нещо да потръгне, Днес за втори път мисли и глей кво измисли...

73

Анонимен

преди 6 години

Вие сте виновни бе тавариш пажар! Докарахте сите сеяни от провинцията в София и после олелеее въдух нема! Четвърто поколение живея в София такава лудница не е била никога през 50 годишният ми живот. Кьораво куцо съкато се качиха на 15 годишни баракуди и от каруцари станаха шофьори. Кака си я мислите тази ще можели София да пабере цяла България? Погледни че няма празно място по улиците и паркингите. От къде си мислиш че са тези коли на нас Софиянците ли са? Та ние Софиянците се броиме на пръсти.

72

Анонимен

преди 6 години

Kolite na deputati ministri Mc mvr i veliki bsnkeri komite na mutrite danazi sa tesi 38% a sa normalnite 10 %. Mutrite 10% balha gi ojapala korumpiranite ot gerb i dr partii 28 g bedna bg unijeni pensioneri. Dalaveri s lekarstva med aparatura noi bolnizi hrani otrova vasduh otrova boiko opravi bg i oendionetite mladite s 560 lv sa da te obi4a bg narod kakto obi4asche jivkov

71

bate goiko

преди 6 години

алииооо, мистър министър, тези нови автобуси са през 20-30мин. става да отидеш на работа, но да си свършиш лични неща без кола си за никъде

70

Анонимен

преди 6 години

Е защо да не се возите в събота и неделя? На Витоша не ходите ли? На разходка в центъра?Вие с това Бай Ганьовско мислене искате хем да ползвате транспорт хем пари да ви дават.В Солун е 2 евро билета, но никой не плаче.

69

boyko.uzunov

преди 6 години

Боко ела да се возиш с мене та да спестиш някой лев на бедната ни държавица...!?

68

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Откъдето и да го погледнем... - ДЪРЖАВНИК...

67

Анонимен

преди 6 години

Като видя Фандъкова и Борисов да се придвижват с градския транспорт слизам от автомобила си.

66

Анонимен

преди 6 години

Защо тоя човек за три мандата веднъж не измисли нещо умно?Сигурно щото е представителна извадка от 80-те%.

65

Анонимен

преди 6 години

Това много ми хареса?Имали журналист да го попита или предпочитат да му сваля ципа !!!

64

Анонимен

преди 6 години

Е то само 120 и 88 останаха със стари рейсове, но и тях ще ги сменят. Дано и всички трамваи ги поменят с нови. Има едни по линия номер 5 страшни са.

63

1

преди 6 години

За емергетиката им се опъваме а за пеерасите не ! Защо така ?

62

Анонимен

преди 6 години

Кара ни да слезем от колите,за да оправдае стотиците милиони,които хвърли за метро.Ама метрото не е удобно за всеки,а гр.транспорт е бавен и ако трябва да се прекачваш неудобен и скъп.Така че,умнико не се напъвай да мислиш,защото не ти се одава.

61

Анонимен

преди 6 години

Този издухан чучка в главата му вместо мозък започва да бълбука айрян. Защо ни наказва Господ с този ***, да си го прибира вече, много бели направи!