46

До н66

преди 7 години

То кораб с овце потопява храбрия руски флот, та човек женен за бабка ли няма да ги победи?

45

пффф

преди 7 години

каква русия,каква турция бре мозъченца!франсетата си избраха клонинга на бабата.сега ще пеят в дует за добре дошли на цялата ***.и наш бочко ще им целува ръка а вие неговия....за 5 лева от горе.

44

Някакъв абсурд

преди 7 години

До 55 АнонименАко може да обясни жалката ти душичка какво общо има Русия и Путин с изборите във Франция, здраве му кажи... психично здраве... ама едва ли...Виж, за Макарона-евре'ин и връзката му с Ротшилд си се говори съвсем открито и в това, вервай ми няма нищо положително и това е всеобщо мнение, освен на евре'ите разбира се...Та, президент на най-голямата държава в Европа е ге'й-евре'ин с проведено обучение и инструктаж за действие от отвъд океана...

43

Криминалист-патолог

преди 7 години

В уикипедия пише, че бабата го е ловила у постелята още когато е бил 14 годишно момче а тя на 39 му е била учителка в йезуритски катилически колеж (много отворени тези католици) и са се крили. Това е престъпление, защото законната възраст във Франция е 15 години. Тоест имаме едновременно криминален случай на педофилия и паталогичен случай на геронтофилия. И този ще управлява Франция - голяма веселба!

42

Cтaной от Axeлой

преди 7 години

Новата изтривалка на Путин.

41

Анонимен

преди 7 години

Кефи ме как стара Европа с кеф измъква и без това оределите финансови резерви на кремлинския режим за подкрепа на разни евроскептици, като след това на избори ги праща в девета глуха. Не се ли усещат червенотиквениците? Приготвят да гърмят шампанско, а в крайна сметка пият по един студен бояришник.

40

байхейс

преди 7 години

ислямизацията на Франция ще продължиглобализацията във Франция ще продължи, което означава че 17% безработица ще продължи да расте световната юдо-масонска мафия ще се интегрира още по-дълбоко във всички органи на държавната власт, убивайки демокрацията и ограничавайки свободите и правата на хората ето за това гласуваха днес Французите 16% разлика във вота е трудно да бъде фалшифицирана - очевидно промитите мозъци харесват да слушат как ходжите се дерат 2 пъти на ден ит джамийте в Париж

39

нн

преди 7 години

Още сега ще го кажа, след 5 години резултата ще бъде 60 на 40% за льо Пен. Тенденция в Европа. Много, много няма да повярват. ЕС го чакат големи катаклизми. ЕС не са Германия и Франция, както им се иска.

38

Анонимен

преди 7 години

ЕС няма да се разпадне заради льо Пен. Точно обратното - Марина льо Пен едва не стана президент заради разпада на ЕС, без да предлага нищи конструкивно успя да стигне до балотаж и спечели една трета от гласовете на французите само с анти ЕС политиката си. ЕС ще се разпадне независимо от льо Пен и Макрон заради вътрешните си кризи и противоречия.

37

Анонимен

преди 7 години

Русия бе победена от човек, когото подиграваха, че бил женен за баба. Какво унижение :)

36

Цирк :)))

преди 7 години

И сега Франция ще има първа дама или първа баба?

35

Анонимен

преди 7 години

Освен това прогнилият Запад ще падне, а ние ще сме добре!Това го слушам от 40 години вече... Смешни сте.И понеже Западът загива, целият руски елит си праща децата там. Явно ги мразят и искат да погинат и те.

34

Анонимен

преди 7 години

Спуквайте се от яд, Български фашисти! Мечтите ви за г.ъз.о-*** с Русия и за някякъв нов-тип фашизъм в България НЯМА да се осъществи. Събудете се и осъзнайте че живеем в 2017-та година, не 1952-ра!

33

Анонимен

преди 7 години

Ще им се на франсетата, но арийската раса е друга, скоро ще го разберат.Вив ла фрау Меркел!

32

Анонимен

преди 7 години

Кьде е бабаит Люпен, че я обьрках на снимката с Цецка Цачев? Май от срам се скри в дьн земя!

31

от Травматологията

преди 7 години

Поздрави от болницата! Като чух кой е победил голям камък ми падна от сърцето, но ми премаза крака и сега лежа тук.

30

путин

преди 7 години

Не губя надежда, какво пък, може Германия да направи Гексит.

29

Някакъв абсурд

преди 7 години

Не мога да разбера привържениците на Макрон, както във Франция, така и тук.В горната статия са описани много малка част от замислите и плановете на тоя ге'й, които аз съм чел в по-обширна статия и ви уверявам, че няма нищо хубаво, което да очаква обикновения човек, както там, така и в цяла Европа!Та, нека някой от привържениците му тук да обясни какво положително виждат в идеите му за промяна!

28

Анонимен

преди 7 години

В Кремъл гръмнаха сто флакона с бояришник.

27

Анонимен

преди 7 години

всички европейци демократи евроатлантицида му ядете макарона