13

Анонимен

преди 7 години

Тия гадове като говорят за Хирошима и Нагазаки е като за нещо случило се свише. Никога не си наричат нещата както са си, а то е че те, те, САЩ ги пуснаха тези бомби. Не паднаха сами от небето, не ги прати Господ. Светът проглежда, но с 400 военни бази навън, те вече дефакто контролират земното кълбо без няколко държави - Китай, Русия и Северна Корея,Иран. Ние сме брънка от веригата и нас никой не ни пита искаме ли бази на САЩ/НАТО/ на наша територия

12

Анонимен

преди 7 години

Всички разбраха посланивто - 59 ракети по 1 милион парчето и само 23 стигат до целта. А на другия ден атакуваното летище си функционира нормално и самолетите си излитат. Значи на Пентагона му трябва по голям бюджет, не 10 пъти по голям от бюджета на Русия както е в момента, ами 20-30 пъти по голям - 1-2 трилиона поне, какво ще си играем с милиарди.

11

бай бай лав

преди 7 години

Рязко олекнаха.Голяма мъка ще е нататък международното положение.

10

х

преди 7 години

Хм, интересно. Северна Корея няма право да разработва междуконтинентални ракети, но виж САЩ може да имат. Как ей тъй си решават кои държави ще имат, други - не. Да си стоят на задниците и да си оставят всеки да се въоръжава както реши, това са си суверенни държави и си пазят интересите.

9

до 9

преди 7 години

Отсега като ходиш навън бъди с изострено внимание, че я кола те блъсне, я паднеш от някъде , некоя вечер може да та намушкат като при обир и т. н.

8

Анонимен

преди 7 години

Относно самозабравилите американци.НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЧЕРПИ ПРАВА ОТ НЕПРАВОМЕРНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ.Следователно Русия има пълното право да удари САЩ в случай на нова атака.

7

до 3

преди 7 години

Много са утваръш и кату нищу шта намерат некоя сутрин вкочанен в крайоътна канавка.....

6

Анонимен

преди 7 години

Ким Ир Сен: "Всеки агресор, който стъпи в КНДР, ще бъде удавен в собствената му кръв."С нетърпение чакам американчетата да стъпят в Северна Корея и да ядат дървото. Ще стане Виетнам 2.

5

Анонимен

преди 7 години

На света тотално му е писнало от вашите *** послания. Гледайте да не получите и вие някое йелоустоунско.

4

Анонимен

преди 7 години

Третата световна война, ядрена последна за цялото човечество идва уверено. Провокирана от САЩ.

3

Нестор

преди 7 години

РУССКИЕ ВПЕРЕД, РУССКИЕ ВПЕРЕД, РУССКИЕ ВПЕРЕД...

2

Анонимен

преди 7 години

Атака по жужака путин и пияните блятовр! Да бъде затрита империята на злото русия!!

1

Анонимен

преди 7 години

Американците ще направят така, че да забравим за химическите оръжия. Защото вече ще се използват ядрени. По тяхна вина! Затова първи да опитат това, което сториха на Хирошима и Нагазаки, тези престъпници!