43

Анонимен

преди 7 години

ВИЕ И БСП И ДПС СТЕ НАИСТИНА НАЙ-МОЖЕЩИТЕ ,НО В ГРАБЕЖА ! ТОВА СТЕ ВИЕ. КАК В ЕДНА ДЪРЖАВА ДЕТО НЯМА ИКОНОМИКА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН СЕ ОБЯСНЯВА НА НАРОДА,ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ СА НИСКИ ,ПЕНСИИТЕ СА НИСКИ ,ЗАЩОТО ИКОНОМИКАТА НИ Е ТАКАВА А КАК ВИЕ СТАВАТЕ МИЛИОНЕРИ КАТО НЯМА ИКОНОМИКА? ЗНАЧИ ПАРИТЕ ,КОИТО СЕ СЪБИРАТ ОТ НАРОДА И ЧИЯТО РОЛЯ Е ВАШАТА ДА ГИ ПРЕРАЗПРЕДЕЛИТЕ СПРАВЕДЛИВО ТАКА ГИ РАЗПРЕДЕЛЯТЕ ,ЧЕ ДА ИМА САМО ЗА ВАС -ЗА ЗАПЛАТИ НА ЦЯЛАТА ВИ РОДА ,ЗА БЕЗПЛАТНИ КОЛИ,ЖИЛИЩА И ВСИЧКО ВИ Е БЕЗПЛАТНО ,ЗАЩОТО

42

БАБА КУНА

преди 7 години

ВЯРНО БОКИЧ, ЧЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИ, НО В КРАЖБИТЕ!!!

41

:)

преди 7 години

Този клоун с какво се друса? ГЕРБ е най-некадърната шайка грабила България. Дори крадливите *** са девствени ученички, сравнени с тях!

40

Болди

преди 7 години

Баче Бойче, прав си! Само дето окакахте ситуацията като се подчинихте на сатанинската пратеничка Меркел и напълнихте България с позиращи за "сирийски бежанци" ислямски джихадисти! Ей затова загубихте изборите и пак ще ги загубите, уви! Българина не иска ислямизация нито на Европа, да не говорим пък на България! Затова и подкрепата за ЕС и НАТО спада, дано тези организации да си оправят позициите относно исляма и да се възродят! Иначе България вълци я яли!

39

Анонимен

преди 7 години

Истински и достoен премиер банките са стабилни, магистралите опасаха земното кълбо, съдебната с-*** една от най-качествените, хората са щастливи и не емигрират Цацаратурата работи та пушек се вдига и престъпността смазана хората си татуират лика на тоя по ръцете ще гласувам за ГРЪП.

38

Западноевропеец

преди 7 години

До до 26 ЗападноевропееЯяя да се разкараш, че ми писна от платените *** и тpaвecтити на БСП! То само такива са способни да симпатизират на тези нeщастници смачкани!

37

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ!

36

А Н Т И

преди 7 години

Думи...думи,празни думи,предизборниБорисови локуми !

35

Бай Ганьо

преди 7 години

Всички против Марешки, но бензина му е 1,86лв.Не на лъжливите монополисти в бизнеса с горива !!!

34

Анонимен

преди 7 години

Какъв генрал е Боко бре :)))? Добре че Доганя му сложи лампзите, и то срещу нещо естествено! Да си видял Боко да плюе по ДПС и Доган??

33

Kit Chelin

преди 7 години

Др. Борисооф с твоя речник си само за селската кръчма и пъдар не става от теб. Как само обиждаш всички? То не бяха пенсионери, учени, студенти. В същото време говориш за смирение и обединение. Как да ти вярва човек като по три пъти на ден сменяш мнението си? Вашите видими резултани са само за определени близки кръгове и обръчи. При твоето управление се построиха около 150 км. магистрали и само това говориш. Толкова са направили и др. правителства управлявали след 2001 г., но без да парадират.

32

Западноевропеец

преди 7 години

До До ЗападноевропеежАми, щом искаш още някоя банка като КТБ да фалира, си гласувай за БСП!

31

до 26 Западноевропее

преди 7 години

Западногеец...

30

Шефа

преди 7 години

Даа , опитал се е Борисов да лъже добружанците и вероятно е ударил на камък!И пак води със себе си своя подследствен приятел Делян Добрев!Явно всички които се казват "Делян"/Добрев , Пеевски и т.н. /са му приятели!Борисов , тия избори ще ги загубиш с много и много ще те боли!Не ти се вярва , а?

29

До Западноевропееж

преди 7 години

Ще победите, ама във вашата, другата паралелна благоденстваща България в която живеете с Борисов!

28

до 25

преди 7 години

Браво , другарю. Ще гласувате директно за Сорос. Подравления.

27

Фори

преди 7 години

Бойко Борисов, както и много други политици се опитват да имитират поведението ми, смятайки, че така ще заблудят електората, че имат и също толкова качествен генетичен материал като мене.Но не става така! Само със самоувереност в поведението не се получава. Хората могат лесно да преценят кой е едновременно умен, с изящно тяло и с великолепни социални и сексуални умения като мене, и кой само приказва.

26

Анонимен

преди 7 години

Марешки продава евтино, щото му дават пари под масата. Много плитка схема за шарани - така хората си мислят, че Марешки е някакъв благодетел, а всъщност Бай *** му покрива разликата в цената. Разни объркани хорица ще гласуват за Марешки заради това, а всъщност гласовете им ще отидат пак при Боко - той затова плаща на Марешки.

25

Анонимен

преди 7 години

Ами тоя бензин нали се сщаш как щр си промени цената след избприте?Капан за наивници.

24

Анонимен

преди 7 години

Истински генерал, а не хвалипръцко хленчило и женчо като някои, веднага два ордена на тоз генерал .