65

Дежа вю

преди 7 години

БСП вече готвят поредните планове за поредния фалит. Ще се наливат отново пари в Големия Член - Белене, Александрополис и мини Южен поток, плюс Фонд индустрия, плюс още неколкостотин милиона за МВР, плюс, плюс, плюс ... И накрая ще получим един голем минус изотзад като 1990г, както след банковите фалите през 1996, както след Станишевото управление през 200г, както след управлението на Орешарски през 2014 и както след бъдещото управление на Нинова през 2019. Всичко се повтаря, но народа е ***.

64

заемите

преди 7 години

До байхейс8 милиарда долара заеми на Живков1 милиарда долара заем на Костов1 милиарда долара заем на Виденов1 милиарда долара заем на Костов3 милиарда долара заеми на Сакскобурготски и Велчев8 милиарда евро заеми на Борисов

63

Анонимен

преди 7 години

Как живееха българите преди 44та? Как живеят българите след 89та?

62

ох

преди 7 години

човече определил съм те от коя секта си. ПРосто в днес.бг тази дума се счита за дълбоко обидна и не излиза. Затова не спори с мен, а с твоите спонсори от разните фондации.

61

стомин

преди 7 години

До охна теб май ти плащат за всяка написана глупост червен май мун помниш ли поне нещо от онова време

60

Турчина

преди 7 години

Преди седмица две ходих на село при дядо ми. Вика много ми е скучно. Телевизора се развали. Закарах ТВ-то на 20 км. и за едно БЕУ-транзистор платих 40 лв. Едвам намерих един техник който беше доста възрастен. Оправи го. Дядо ми е на село и гледа турска по сателит. Българската е цифровизирана и не се лови. Дядото вика:"Добре, че пенсията малка. Иначе щях да пуша и да пия и да пукна досега. Ям само боб и картофи и съм добре".

59

Анонимен

преди 7 години

Днес.бг прекалявате, явно е за кого работите, но това вече не прилича и на политическа поръчка, а си е живо дОпедавство. Като отварям сайт с претенции да бъде новинарски все пак се надявам да чета НОВИНИ, а не пропагандна жълта преса.

58

Мдам

преди 7 години

А стига бе!!!! Ококорих очи, като видях, че името на аФторката е цензурирано! Не се излагайте бе! Явно яко попържни отнася тая красавица :))))

57

А Н Т И

преди 7 години

до неразбралитеБай Тошо беше силен докато го подкрепяше Брежнев.Умря Брежнев и следващите охладняха към Тошо.Накрая Горбачов ни ритна българите.Какво не ви е ясно ?!

56

икономист

преди 7 години

Значи от 8 млрд долара, 2 млрд ни дължи Ирак, на който проамериканската власт в България им го опрости великодушно. Така че нека да сме коректни и да пишем за 6 млрд дълг. Все пак трябва да се прецени от Либия какво сме спечелили реално. Така че статията не е обективна!

55

късата памет

преди 7 години

До охНе се разбираме защото аз пиша какви са фактите (мога да ти цитирам и източниците), а ти плямпаш легенди, които съм чувал само по Алфа ТВ

54

стомин

преди 7 години

До Турчинаа ученическите бригади в помощ на страшно развитото селско стопанство-почти безплатен труд помниш ли бе словоблюдец още от тогава се обезлюдяваха селата

53

Мдам

преди 7 години

Достатъчно ми беше да видя заглавието, както и снимката на аФторката и да видя, че е *** и да приключа със статията и сайтчето.

52

ох

преди 7 години

не, не съм на Волен, фен съм на България, българин съм. Но ти си *** и си закърмен с омраза към българите, плащат ти за това. Ей затова не можем да се разберем. На унищожението, на което сме подложени ти го мислиш за разцвет.

51

Турчина

преди 7 години

Днес не се произвежда нищо. Младите от селото избягаха на Запад. Друга част в градовете. Селото е пусто. Има няколко пенсионери с 160 лева пенсия. А преди 1989 в селото са имали кръчма. В 16:30 идват четири работнически автобуса и два ученически. Децата у дома а работниците в кръчмата. Днес ако има някой който работи си пие ракийката сварена у дома пак у дома.

50

А Н Т И

преди 7 години

Ще го търсите българския Златен Лев от царско време.А сега ни наложиха борд, за да не ходим за хляб с торба банкноти !

49

ХА ХА ХА

преди 7 години

Гл."редактор " на този пропаднал сайт си заслужава съдбата

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 51Неграмотен си . Живков никога не е бил президент

47

Анонимен

преди 7 години

За дълга на Садам се знае защо не си го върнахме. Опростиха го по настояване на новите ни задокеански партньори.

46

factotum

преди 7 години

Как питайте Бойко, с два мандата натрупа 40 милиарда!