29

Мунчо

преди 7 години

Това е поръчкова статия.....на магистралите на Великия Вожд, Слънцето на нацията, генерал доктор инженер Бойко Борисов такова нещо НЕ МОЖЕ да има! Аз, ***, и...диота ви го казвам!

28

Анонимен

преди 7 години

Абе кви са тия смотани магистрали. Защо в Германия не се получават такива неща.Ама оня пън само реже ленти, краде десеторни суми, а качеството нула.

27

От вчера

преди 7 години

три пъти чистя навятото пред къщата ми, не ми пречи, нормално е да се чисти по-редовно при навявания. Обаче не ме мързи, за разлика от герберските калиники.

26

Анонимен

преди 7 години

Борисов, сега няма ли да си правиш селфита, както си правеше в Хитрино с пожарникарите?

25

сИляндур

преди 7 години

Зима е ! Вънка вие вук !Я че маам пръжки с лук !!

24

Анонимен

преди 7 години

Айде Мутрата с правителствения хеликоптер, ПР-ската тетка Бъчи, Свинетка, Москов и останалия му антураж от лакеи да заминава на терен.Да не забравят и прасешкете екипи на слугинските телевизии да го отразят.

23

Анонимен

преди 7 години

27, ми да, тръгваме извън София, защото ни спукаха тъпанчетата колко милиона са заделени за зимна поддръжка! Защото едно се тръби, а съвсем друго е реалността. И има държави с истинска зима, а там кой където е тръгнал стига и то навреме. Значи може! А тук цялата пАра е в свирката.

22

Анонимен

преди 7 години

американската база в ново село е наблизо-извикайте помощ от нашите колонизатори и добри приятели.като ние нямаме армия въоръжение поне да ползваме тяхното.

21

Анонимен

преди 7 години

големите сте мазохисти да тръгвате в такова време в снежна буря освен до софийския изход никъде не може да се отиде нормалните и правилно мислещи хора първо гледат прогнозата и решават да не тръгват никъде а ние тука да се направим на интересни тръгваме // а пък квото стане

20

Анонимен

преди 7 години

Изсякоха снегозащитните пояси, сега - олеле!

19

Анонимен

преди 7 години

Трябваше да затворят магистралата още преди 3 дни, ама нали се сещате, че Боко Тиква Проста не ще да му се разваля реномето.....

18

Анонимен

преди 7 години

Некакъв по-долу твърди, че на Бг шоферът все намира някой да му е виновен.И не само на него все някой друг му е виновен...

17

Анонкмен

преди 7 години

До номер 2и3 не политизирайте нещата прави сте ,по времето на комунягит нямаше да има такова нещо защото нямаше да има магистрала а само кози пътеки

16

колега ,

преди 7 години

До Така ще еговориш за лято , а тук имаме зима Някога чистил ли сняг при силен снеговалеж , и ураганен вятър ????виждал ли си как за има няма 15 минути се натрупва 1 метър пряспа ????????

15

Анонимен

преди 7 години

Преувеличаваш жено! Умишлено забравяш грандиозните успехи на правителството на герб! Изглежда съвсем тенденциозно си излязла с колата по магистралата! Магистралата е за рейтинг и кражби, а не за да се влачите с коли по нея!

14

Диан

преди 7 години

Цензурата явно е доста силна та ще се наложи да го казвам отново ."Просто хората са т Ъ п.а,на-ри - като е магистрала си мислят, че е срамно да карат с по-малко от 100 км/ч"

13

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Знам какво е да си блокиран в снежни преспи на път,преживял съм го с моя Вартбург-комби преди 20-сет години;подтискащо и тревожно.Смешно е да обвиняваме Боко-тиквата за лошото време и мудната реакция на тантелените ни пътни служби.Всъщност,времето си е хубаво,зимно,но...преселението на народите срещу празници е...пословично и доста хора ще си...изпатят.Народе,мисли и не тръгвай по необезопасените зимни пътища;няма кой да ви...пази и мисли за вас.

12

Селянин

преди 7 години

Natura non nisi parendo vincitur - Природата се побеждава като й се подчиняваш.

11

Диан

преди 7 години

Цензурата ми пречи да изразя точно мисълта си . Затова го казвам отново."Просто хората са *** - като е магистрала си мислят, че е срамно да карат с по-малко от 100 км/ч"

10

Така ще е

преди 7 години

Само като гледам коментарите. *** и тотални ***! Хората са виновни, че искат да пътуват в 21в, че няма навременна реакция, превантивна реална информация, техника, работещи институции на национално и локално ниво. Ама то държавата е функция на населението. С *** няма как да правиш държава. Лятото на M20 за Dover като имаше задръстване имаше вода, храна, тоалетни, хеликоптер и екипи от BBC. И разбиха полицията, общинските власти от въпроси и критики. Никой не обвини хората.....