70

Ххх

преди 7 години

Слави,народът е с теб,дерзай,човече,не де давай на тези,които пият кръвта ни!

69

Floyd

преди 7 години

чл. 21, ал. 1, т. 5 от Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление: РИК при обощаване на резултатите отбелязва в протокола "5. броят на гласувалите според намерените в кутията бюлетини".Съветвам пишещите да имат уважение към обществения форум тук и да не излагат неаргументирани или тенденциозни твърдения. Благодаря за чистотата за очите на следващите текстове във форума!

68

е

преди 7 години

Много к-хи *** в тоя форум, ей. И като гледам само гепирасти впрегнати от цецерон да лъжат, мажат и заблуждават.

67

Анонимен

преди 7 години

Учиндолски чалгаарски популист!

66

еди кой си

преди 7 години

Аз гласувах на референдума, значи ли, че моя глас пет пари не струва, щом референдума няма да се зачита?

65

РАД

преди 7 години

Поредният "месия" с телевизионна аудитория си мери електоралните възможности през референдума...Разбира се, сега ще вие по всякакъв начин и ще обвинява в манипулации.Не след дълго, ако му стигне смелостта, ще направи собствен проект, ще се нареди на хранилката и ще приключи като повечето-,"Новото време","Гергьовден", "България без цензура" и т.н. и т.н. ...А народът ще продължи да зове за "измитане" и ще чака някой нов да го "оправи" :)

64

Анонимен

преди 7 години

давай, сезирайте ЦИК, съд ...

63

Иван

преди 7 години

Че Славчо е *** учиндолски селянин си е така, НО че доказа как политиците ни мачкат е СЪЩО ТАКА!

62

Слушайте тролове,

преди 7 години

стига сте намесвали Слави Трифонов, на референдума не ставаше въпрос за него.Гаврят се с нас и с вас, ама вие още не можете да го разберете.

61

Анонимен

преди 7 години

Попитали радио Ереван:КАК ДА ПОЗНАЕМ ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ***?Отговор: По главните букви, по главните букви....

60

Картър

преди 7 години

ЦИК трябва да си платят, нищо повече. Още от началото бе ясно, че ще има шменти- капели, но този път една шепа тарикати са изправени не срещу някоя партия, а срещу собствения си народ и последствията ще са по законите на Линч.

59

Край

преди 7 години

Боят настана ...

58

Анонимен

преди 7 години

За кмет в град Димово спечелиха като първо : Набутаха недействителни бюлетини ( към 80 ) на кмета НА ГЕРБ .При повторно ръчно преброяване се установи това и се отиде на съд . Българският "независим съд " присъди победата на ГЕРБ .Те не обичат да купуват гласове , купуват на по -висока инстанция !

57

Анонимен

преди 7 години

В коя държава има избор на управляващ орган с мажоритарен вот и абсолютно мнозинство в два тура???? Няма такава! Учиндолски пааляк смешен....Долна популистка измеет!

56

Анонимен

преди 7 години

Не спим, бе! Тананикаме си чалга !

55

Всеки

преди 7 години

Това е недопустимо и трябва да спре! Не може да им позволим , да спрат, реално почти цялото население , което може да гласува ! Това трябва да влезе ,като закон! Ако не, окопация на парламента, до победа!

54

Анонимен

преди 7 години

Чалгар тръгнал да жъне тикви, ама му се изплъзнала косата и си отрязал сам главата. С тия гладки(от щракане с пръсти) длани само *** можеш да държиш :D

53

dp

преди 7 години

Тоя се разхленчил сега що не му броят невалидните бюлетини.Ми щото невалидни всеки може да докара с камиони айнщайне, затова.Не 3.5 а 35 милиона.Това е идеята за валидност като такава.А че 3.5 милиона са отишли да гласуват на чалга референдум нито ми севярва, каквото и да казват (или поне не ми се ще да е вярно...), нито искамда коментирам подобна селения.

52

Niki

преди 7 години

Абе Слави като знае, че референдум не трябва да мина, що се пъне като магаре на мост?На нас референдуми не ни трябват, имаме си и парламент, и президент, има кой да ни ръководи. Ние просто трябва да изпълняваме и да работим.

51

Анонимен

преди 7 години

Слави над три милиона и половина сме с теб,ти ще си новият премиер на България,ти си повода Бойко да се стресне и да не си подаде оставката защото ще ускори неизбежното а именно разпада на ГЕРБ.Слави ти си премиерът на българите,хората те разпознаха.