61

Хъм

преди 8 години

От статията стигам до извода, че руснаците искат такъв като Елцин. Ех, тоя лош Путин. Друго си е пияндето, дето целуваше на Клинтън ду*ето и доведе руския народ и икономика до национална катастрофа, без нито една наложена санкция.

60

Анонимен

преди 8 години

Ако видиш гадно влечуго, стъпчи му меката кратуна.

59

Анонимен

преди 8 години

Може да не станем по богати от руснаците,но и те няма да изплуват.Пък и нямаме техните претенций и мания за Величие подплатено с.....нищо. Комплексарска нация от колхозници с промити мозъци

58

нали

преди 8 години

Не я мислете Русия тя има огромна територия и много природни ресурси и по тежки периоди са имали и пак са оцелели.

57

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

В Русия е толкова зле, че за всяко второ родено дете изплащат еднократна помощ от 10 000$......

56

Анонимен

преди 8 години

Абе, Вие ***, въобще владеете ли рушки? Четете ли по рушки? Нещо като РОСБАЛТ например? Посещавате ли руски сайтове, руски икономисти какво говорят за клизата в Русия? Как говорят, че правителството от повече година време ги убеждава, че са стигнали дъното но дъно няма все още? Какви са проблемите на руската икономика? Вие сте неграмотници, дори част от руснаците се усещат че потъват, за разлика от Вас.

55

цирк

преди 8 години

Цялата страница на този сайт е с теми за Русия,явно някой има фобия по Русия!то бива страх ама това е вече болестно състояние.

54

Анонимен

преди 8 години

Русия инвестира всичките си средсва за модернизиране на армията, не и на страната, след 10 години може и да е по-зле от България, която също ще е мн зле поради други грешки в некадърното си управление, тук манталитета и просташкият начин на мислене от братската Русия са трайно наследени и пропити в съзнанието на хората.

53

ОХРИДСКИ

преди 8 години

ДО АНОНИМЕН 52.Няма глупави българи ,освен *** ,които да вярват на руските фалшификации и методи на хибридни атаки. . Защо ли руснаците идват в България . Сигурно защото са добре в собствената си страна. Руснаците в България днес са бежанци .Бягат от Путин ОТ НЕГОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ И УПРАВЛЕНИЕ.

52

Анонимен

преди 8 години

Средни заплати за работещите в Москва: 30 000-50 000 рубли, това е 400 до 650 евро. Средни ,нормални заплати за работещите в губерниите: 12 000-20 000 рубли, това е от 160 до 260 евро. Пенсии : от 8 800 до 12 000 рубли, това е от 115 до 160 евро. Около 40 % от населението на Русия разполага с по-малко от 120 евро на месец на глава . Декември имат да плащаг 37 чилиарда дълг, рублата ще се срине с над 50 % зо края на годината.

51

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 53Ако си въобразяваш, че си научил "истината" са Русия от такива статии, значи си точно такова "нищожество"! Абе, не знаете ли, че 90% от Тези статийки са ПЪЛЕН ФАЛШ И ПРОПАГАНДА! Всеизвестен факт! Но явна има още такива ***, нещо като бабките, които още продължават да хвърлят пари от балконите на разните там измамници! УНИКУМ!

50

Анонимен

преди 8 години

БВП на Русия и Турция е 2% на ЕС е 12% като тази година се очаква ръст.Как да ви се обясни бе русофили,че сте вредни за бъдещето на Бг

49

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

И още нещо хорица!Затоплянето на Света продължава...Тук в България ще стане като в Гърция, а може би и пустиня...Откриват се нови територии на север, а познайте кой държи територии на Север?! - Русия! За това все гледат на там...Друга апетитна хапка е Гренландия! И въпреки, че е под контрола на Дания, американчетата отдавна ходят там и добиват злато и какво ли не....Не напразно Русия прати войници в Арктика, а Кери преди време посети северна Скандинавия уж да види как се топят ледовете....

48

Анонимен

преди 8 години

Аз им пиша ,че бъдещето е за нас и нашите деца което включва децата на русофилите а те ми слагат минуси ,лелеле колко сте зле,да се отречеш от род и родина за да са добре руснаците ,да могат руснаците да обикалят света и да ходят на почивки.Вие България не защитавате така бе колкото руските бандити

47

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 52ОЛП в Русия - 11%ОЛП в България <1%. Кредити в България - 4-5% лихваВ Русия - 18%При това България не е стъпила на езера от нефт и ежегодно изтичат милиарди към руско.

46

до 53

преди 8 години

Недей се срамувай. Да се срещнем, ще те успокоя, ще ти се "порадвам"......

45

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПошлости са, бляде,като не ти харесват.

44

Анонимен

преди 8 години

Никога не съм предполагал, че ще се "спуснете" до такива дълбоки пошлости, като тая "статия"!!!! Абе, на вас санитарката от психиатрията ли ви ги пише, или.......

43

Анонимен

преди 8 години

Срам ме е, че такива нищожства са ни освободили.Срам ме е, че ни натрапват, че имаме нещо с тях.

42

Анонимен

преди 8 години

РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ:БВП за тази година на глава от населението (annual $20 417БВП за днес на глава от населението 51$ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ:БВП за тази година на глава от населението (annual $16 595БВП за днес на глава от населението 41$Източник : Департамент по икономически и социални въпроси на ООНКоментар:Ние сме по зле въпреки европейското финансиране което спира през 2020г. Ще видим какво ще правим тогава с милиарди дългове и топящо се население.Русия не я мислете. Тя е 140 милионна държава с положителен прираст.