115

До 148

преди 8 години

Калинче, ами и аз имам дом и три деца в България без да мия стълби и да гледам децата на богати съседи. Ние българите имаме една много лоша черта-вечно да мрънкаме и да сме недоволни. Много си ни е хубава страната, трябва яко бачкане и тук нещата си идват на мястото. Лошото е, че внуците ти яма да са българи Калинче, ако ще и да си най-голямата патриотка.

114

Stan

преди 8 години

До новинаНе мога да разбера, как хората стават толкова злобни. Злобата ни е присъща и като прочета някое такова мнение като на номер 150 се чудя дали този човек наистина осъзнава колко злоба излиза от него. Много тъжно. Радвайте се на живота. Внасям козметика от трета страна, тук на митницата се подиграват с мен, аз просто искам да си плащам данъците тук. Явно така не става и всичко минава през немска митница, защото там никой не ти прави проблеми. Скоро няма да се оправим тук.

113

АТАНАСИС ХРИСТАКОС

преди 8 години

ВАСИ СТЕФАНОВА -- НИКОИ НЕ ТЕ ОБВИНЯВА В ''АНТИ-ПАТРИОТАС''...ПРОСТО Е МНОГО ДОЛНО, ХИПОКРИТИС = ЛИЦЕМЕРНО...ДА ПЕЕШ ПЕСНИ В ЛОНДОН, И ДА ИСКАШ ДА ВЛИЯЕШ С ГЛАСА СИ НА БАЛГАРИТЕ В МПУЛГАРИАС, А ПЪК ДА ЖИВЕЕШ И ДА ПЕЧЕЛИШ ДОБРИ ПАУНДИ В АНГЛИА .МНОГО Е ХИПОКРИТИКО !! = ЛИЦЕМЕРИЕ.В ЕЛЛАДА Е ЗАБРАНЕНО НЯКОИ ЕЛЛИН И ЕЛЛИНИДА, ИЗВЪН ЕЛЛАДА ДА ГЛАСУВА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ГРЪЦКИ ИЗБОРИ...И В ЕЛЛАДА НЯМАМЕ ИЗБОРИ ЗА ПРОТО-ПРЕЗИДЕНС.

112

Анонимен

преди 8 години

До до 142"Да ми вземат работата на мен? Кой ще ми я вземе миячите на чинии и чистачите ли? Никой, който е с професия и изкарва няколко хиляди лв в България няма да отиде в чужбина, камо ли пък някой нискообразован селянин мияч на чинии от лондонски ресторант да му вземе работата!"И аз изкарах няколко висши образования без да преписвам, трудил съм се, знам и мога, ама ми назначиха на моето работно място да работи човек от НАТФИЗ на длъжност "програмист", дето не знае и не може нищо.

111

Калина

преди 8 години

До ПАТРИОТНали някой трябва да мие чиниите ? Сами немогат да се измият ! Мръсни ли да стоят ? Разберете, срамна работа Няма ! Срамна е кражбата, лъжата и подкупа. Пристигнах в чужбина на 12, Родителите ми работеха на 2 места да плащат за храна и квартира. Аз след училище гледах бебе на богати съседи. Препечелвах малко да помогна на мама и тате. По време на студентските години миех стълби за да си платя учението. Слава на Бога днес имам семейство, дом и 3 деца. България е несправедлива.

110

Анонимен

преди 8 години

ами като е само *** останала тук, как да сложим някой по-хубав на ръководни позиции, че да не бягат младите?

109

Анонимен

преди 8 години

Тези хора може да са избягали от държавата, но обичат родината си/страната си. Страна и родина са две различни неща. Едното ги краде и обира, другото означава културата им, близките им, езика им, мястото, където са дошли на този свят. Това, че не искаш държавата да те краде и си готов д а избягаш от нея, не означава, че мразиш родината си.

108

monito

преди 8 години

Много ми е интересно,ако се приберат два милиона човека,колко процента ще стане безработицата в България!?Да не стане така,че тия дето най-много плюят по емигрантите,първи да идат на улицата,щото ще ги замести някой по-подготвен!То за живеещите тук няма работа и сигурно пак емигрантите са виновни,че са ви освободили работните места!?И оставете хората да си пеят химна,щом искат!Пейте го и вие,като ви се пее.Като ви се не пее,мълчете и си гледайте във вашата паница!Иначе оправия няма да има...

107

Анонимен

преди 8 години

И ако избягаме и ние, които сме останали тук, въпреки, че ни е трудно, какво ще стане с България?!

106

---

преди 8 години

Стига плюхте, бе, стига плюхте...Тези хора не от добро са отишли там, теглят и те не по-малко от нас. И, впрочем-парите, които изпращат и влизат в икономиката ни, са милиарди и все още задържат да не се продъни всичко тотално. Така че, допринасят не-малко за родината си. Никога не съм била емигрант, и дано не ми се наложи!, но да се правя, че съм останала в България, защото съм патриот...не, бе хора, просто не ми е стигнал куража. Точно както на тези "патриоти" в коментарите, които се възмущават

105

тук е изпитанието

преди 8 години

Да си тук е изпитание, тук държавата те е оставила да се оправяш, там държавата е социална, нека ми кажат тези, които нямат работа по колко паунда получават социални, нека ми кажат тези, които имат ниски доходи вземат ли паунди за изравняване на стандарта им до минимума, клко социални програми има вкл'чително и за българи? Което си е така си е така, на бялото черно не се казва.

104

Анонимен

преди 8 години

Прав си! Нещо кючекчии и патриоти не се сврьзва!

103

БВВ

преди 8 години

До 83 относно: "Защото тези които са останали *** за зеле не става от тях." Би било уместно да кажа същото: тези, които и майка си продават за пари или от тях нищо не става, бягат в чужбина, защото силния и кадърния оцелява навсякъде, а слабакът не може да го направи без "обстоятелства" и гледа чужбинско. Моля, внимавай кого квалифицираш като някой, от когото и за зеле не ставало... Въпросът е дали човек успява навсякъде, а не дали успява в чужбина. Комплексите си за превъзходство ги забрави.

102

така си е

преди 8 години

Колкото и да го въртите си е така хора и аз да отида ще си призная, да ще ми се ще да не е така, да го поизвътя уж, че няма иход, трудно е, разходите са много, но реално си е продаване за тези които заминаха, отидоха на по-лесното, бачкаш тук за 600-700, там за 3000 лв, спестяваш идваш си нещо си спестил, но тук е изпитанието, тук които останах са истинските, страдащите, борещите се, родолюбците са тук, иначе билета и 2 часа си там, почти всеки го може. Там са гледащите по-лесното, поне повечето

101

Анонимен

преди 8 години

Добре, хем бягат от България, хем са големите патриоти, нещо не ми се връзва.

100

Богдан

преди 8 години

Повече от 25 години съм в чужбина. Имам родители в родината ми на които помагам. Ако аз не им помагам с мизерната българска пенсия ще гладуват. Всяка година се връщам в България "за винаги" и след 10 дни като се сблъскам с чиновнически безобразия, наслушам се на български лъжливи политици в скъпи коли и охранители с дебели вратове , нагледам се на мизерията и страха в очите на българските старци, не веднъж клани и избити от роми, си казвам- Благодаря теи Боже, че имам и обратен полет .

99

Геро

преди 8 години

Ако сте в България и работите в БГ СОД по 24 часа през два дена, за 300 лева и Ви осигуряват на 4 часа,ще има да пеете Ооооооо судбо моя църна почерняла.....

98

Йордан

преди 8 години

Здравейте, интересно е как 5-те човека, които получават жалък комисион, за да пускат SPAM в този форум успяват да излеят толкова обиди. Всъщност точно тези 5 човека са жалките, те са страхливците, те са болните мозъци, те са предателите, а не българите, които са пели химна на България някъде по света, пък било то и в метрото под Лондон. Жалко, че *** не могат да изчистят тази пошла платена пропаганда и да блогират инициаторите й. Колко пропаднал трябва да си да пишеш така на 24 май??

97

Анонимен

преди 8 години

Колко са жалки гурбетчиите...

96

Анонимен

преди 8 години

Жалки страхливци изоставили родината си. Като имаш проблеми изправяш се и ги решаваш, а не бягаш към Лондонското метро ако всички станем тикава патриоти сега какво щяхте да пеете бе, пияндета продажни.