15

Някой

преди 8 години

Някакъв родоотстъпник спами срещу човека в коментарите, но както и да е... Аз съм горд че има такива хора като него както трябва и всички българи да сме горди. Като ЛИПСВА държавата хората сами се оправят, че сега и отговорен ще го държат.

14

Анонимен

преди 8 години

Динко е една Ямболска пръчка и с толкова мозък, ако иска да се бие да иде в някой клуб да се доказва

13

до 4

преди 8 години

Като прочета или чуя : "понеже гражданчетата са силни само по коментарите" и се кефя колко тъпо е народо населението.Силен си когато спазваш закона, а не когато безчинстваш!Силен си когато помагаш на слабият, а не когато го тъпчеш!Силен си когато даваш без да очакваш да ти се върна!Кое от тия неща си ти и този на снимката?Това е криворазбран патриотизъм и криворазбрана законност!!!Представяте ли си този ако полицай, прокурор или да не дава Господ съдия?

12

тотко

преди 8 години

Антибългарския Хелзински комитет и темподобни *** организацийки извън закона и вън от България.

11

Анонимен

преди 8 години

НЯ МАМ ДУМИ , ТО БИБВА БИВА АМА ДА НАПАДАШ Е ДИН БЪЛГАРИН И ДА ЗАЩИТАВАШ ТЕЗИ ДЕТО НЕЗАКОНО ПРЕМИНАВАТ ГРАНИЦАТА , И ОТ ГОРЕ НА ВСИЧКО ГИ ХРАНИ ПО ТРИПЪТИ НА ДЕН ,ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ , НАДАЛИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИМАТ ОСИГОРЕНА ХРАНА СУТРЕН ОБЕД И ВЕЧЕР , БЪЛГАРИ БЕСРАМНИЦИ , ПРОДАЖНЕЦИ , САМО ТАКА МОМЧЕ , КОЙТО НЕМУ ХАРЕСВА ОБРАТНО

10

Анонимен

преди 8 години

Провален Адвокат, говори небивалици.Заедно с Алгафари искат да затрият Християнството в България

9

Анонимен

преди 8 години

Това адвокатче има сериозни психически проблеми,или е гей или има яки проблеми виште какъв нездрав външен вид има ,а злобата му..ууу тоий е мерило за омраза и злоба а как мрази МВР ,всички полицай са *** според него и всички трябва да са в панделата само ТОЙ да е на свобода защо му давате думата той е луд за връзване има си заболяване човечеца.. А що се отнася до Динко...СМАЧКАЙТЕ ГО И ТИ ХАКИМЯНЕ ДУШИЧКА ЖАЛКА сложи и ти сноп съчки на кладата на Хуса а после питай защо няма мъже у нас

8

акули в Тунджа

преди 8 години

Истината е, че Динко от Джамбол лови не само по 20 човека наведнъж с голи ръце! По същия начин той лови едновременно и по 5 мечки-стръвници. Паралелно с мечките лови с голи ръце и по пет-шест акули. (Само някой да посмее да каже, че в Тунджа няма акули!) С голи ръце, в четири посоки едновременно лови и диви зайци. Зайците са на по 5 километра един от друг. Лови и мухи, и балъци, но това вече е друга тема.

7

Анонимен

преди 8 години

Тоя адвокат какви доказателства има че това са бежанци? Може да са терористи и избягали затворници? Тоя сега терористите ли подкрепя или нормалните хора.Позор за БТВ,че канят такива талибани в предаване и въобще им дават да говорят.

6

прокто лог

преди 8 години

Динко не го интересуват бежанците. Динко го интересува удоволствието от побоя на хора, които са по-слаби от него. Интересува го, че с мълчаливото съгласие на властите, той се гаври с беззащитни хора, бягащи от такива като него.

5

Анонимен

преди 8 години

Антибългарския-Хелзинкски комитет... трай народе, *** си до безкрай

4

Анонимен

преди 8 години

Дрън дрън та пляс. БХК си седят тихо и като сътворят някоя простотия - чак ни удивляват. Инопланетяни ли са тези, какви са, откъде се пръкнаха. Карлуково да си ги прибира.

3

Анонимен

преди 8 години

Не знам БХК какви са, но този е типичен селски бабаит.За него правилата не важат, можел да си прави каквото си иска и да ходи където си иска.Този *** така ще го отнесе, че не е истина...Много е лесно да набиеш, издевателстваш или унижаваш слабият и беззащитният.Типичен туземец, какъвто е и Бащицата на държавата.Те затова си го избират, искат да са като него.

2

спонсор на МВР

преди 8 години

Рамбо е и убиец и престъпник!

1

Анонимен

преди 8 години

Наритай сътрап от БХК, спаси България!