33

Анонимен

преди 8 години

Изборите минаха, можете да съсичате наред, кръв да се лее, до кокал да се глозга!!!

32

борисчо

преди 8 години

Лиляно аз и 2008 си взимах 800лв и сега взимам 800... не знам какво е това увеличение при мен се увеличават само разходите

31

Анонимен

преди 8 години

До ЧекистТя гражданската не остава в държавата а в частни дружества..:)

30

Анонимен

преди 8 години

Министърът коментира, че сме на 102 място от 148 държави по лошо качество на пътната мрежа.Но затова пък сме с по-скъпа винетка от швейцарците.А това, че крадете съвместно с асфалтаджиите и снегорине си е лично ваш проблем.Ако не крадяхте като луди, парите щяха да хартисват.

29

Чекист

преди 8 години

До ВеселинВинетка 100лв +пътен данък 200лв =300лвАааа, ми нямаш ли гражданска? :))

28

Анонимен

преди 8 години

Скапаната държава трябва да си събира глобите и данъците в пъти по успешно... Плачевно е състоянието да не говорим за злоупотребите с фондове... Ако бяха по ефективни нямаше да има нужда да вдигат винетката. Гнила система.. В каквото и да се вгледаш се появява рушвет и измама...

27

Веселин

преди 8 години

Винетка 100лв +пътен данък 200лв =300лв поне 2м ЛЕКИ АВТОМОБИЛА =600м лв.отделно товарни + автобуси+ транзитни къде са парите бе дами и господа управляващи.Сега вече и аз с чисто сърце ще изляза на протест.То може,може ама чак толкова крадене на човек му писва.Защо НИЕ НАРОДА ДА ПЛАЩАМЕ ЗА ПАРИТЕ ОТ КТБ,И ПОСТОЯННО ДА СЕ ВДИГАТ РАЗНИ ТАКСИ...ЧЕ И 20 ЗАПЛАТИ НА ЛЕЛЯ ПЕПА ДЕЛОВОДИТЕЛКАТА ОТ МВР. ПРОТЕСТИ....

26

Анонимен

преди 8 години

плащаме по-скъпо от швейцарците за винетказаплатите ни са като в КОНГОтия са до януари-февруари макс

25

SS

преди 8 години

Хайде на протестите. Кога започваме.

24

Елемаг

преди 8 години

Здравейте колеги.Мисля,че от "ФАРОВЕТЕ" ще ви уврът главите,но уви.От мене да знаете.Другата година няма да е само винетка.Ще ми слагате ли минуси още,както правите от "ФАРОВЕТЕ" насам?

23

знаещ

преди 8 години

"От думите на министъра стана ясно, че само в Румъния от редица европейски страни цените им са по-ниски"Лилянке, дебелог*зесто партизанско чедо! А коя държава е по-бедна от България? Даже Албания и Косово ни задминаха.

22

Луд

преди 8 години

А месечните и седмичните/ А кога дневни питам?

21

Анонимен

преди 8 години

" Павлова напомни, че цената на винетките не е актуализирана от 2008 година, а средната и минималната работна заплата за този период са се увеличили с 60-70%. "Лъже!Средната заплата се е вдигнала НОМИНАЛНО с малко над 50%, като това е най-вече заради вдигането на минималната заплата с близо 73%, но тези на минимална заплата рядко шофират.

20

недоволен

преди 8 години

В моята община пътищата са разбити и дупки защо да плащам винетка апък е една от най богатите общини в българия а загрях да правим магистрали на софиянци

19

Анонимен

преди 8 години

Викам да им го набием по 147 см на едно място!е ай от нас да мине само 97см те няма да ревът много!

18

Анонимен

преди 8 години

Та къде казахте ще е протестът.

17

VIP

преди 8 години

Мале, колата ми с пълен резервоар ще струва по-малко от винетката.....

16

Анонимен

преди 8 години

"Около 190 хил. коли ползват безплатни винетки" WTF!!!!????? Не са ли много тези депутатски и общински коли, на който се води автомобила той да си плаща винетката и от неговата субсидия да излиза, защо това да става с държавни пари. Ще имате още 75млн лв, които да окрадете да са ви честити. И на всички защитници на политически партии мога да им покажа само среден пръст, защото те не могат да ми покажат поне едно нещо, което е свършено от политиците в ползва на хората.

15

Анонимен

преди 8 години

а акциза от горивата не отива ли и той за подържане на пътища

14

Анонимен

преди 8 години

Ако махнат всичките стикери от стъклата и модернизират процеса съм съгласен. Давам им време до 1.01.2017 да са направили видео система за винетките и гражданската.