118

Пу Тин

преди 9 години

Много съм як, чупя моливи с голи ръце. А това, че Меркела ме напляскала по дупето и аз съм се разплакал е лъжа. Не съм плакал, напротив, много ми хареса!

117

РБ

преди 9 години

Путин е полезен политик за света.Има нужда от различни гледни точки!

116

Анонимен

преди 9 години

Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли. След като един пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли. Това е все едно един пенсионер в България със 200 лева пенсия като плати тока, парното, наем и водата да му истаната 130. Пенсиите се актуализират редовно. Един фелдшер взима 40 000 рубли. Хляба е 20 рубли - все едно тук при 400 лева заплата хляба да струва 2 стотинки.

115

България без Америка

преди 9 години

Винаги с Европа,никога срещу Русия!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

114

Боби

преди 9 години

Путин не е световно посмешище!!! Путин не е световното посмешище!!! Как си позволявате да говорите така за льосьогньома!

113

Istina

преди 9 години

До 143Don't forget general Boiko Borisov... Bulgarians really like him... and that is much worst ... hahahhahahah

112

мдаа

преди 9 години

Къв си мъдър, путинчо.

111

истината

преди 9 години

Любовта към Русия е безплатна,всеки истински българин обича тази братска страна,която не веднъж ни е помагала в трудни моменти!Всички който скачете срещу Русия сте платени антибългари!Пък и видяхме антируската и прозападна политика в България през последните 20 години до къде доведе България,до пародия на държава-разпродадена,разграбена,обезлюдена и на колене!

110

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Днес на снимката, този висок исполин не е чак толкова преБЛЯДнял. Или е имал бурна любовна нощ,послучай празника, или са му сложили грим на суратя,та е така зачервен.

109

hahahahhah

преди 9 години

Малко сте активини всички соросоидчета на постоянна заплата кьм цру и нпо. За какво ви се плаща бе??? Сайта на днес трябва да е зарит с про-обонго и про-бонго постинги.

108

Анонимен

преди 9 години

В Русия харесват Путин, в Турция - Ер Доган, в КНДР - Ким III... азиатска им работа.

107

Анонимен

преди 9 години

Видимо Пишкин има проблем с простата :)

106

от остров Гуам

преди 9 години

Са излетели няколко стратегически самолета Б-2 и са се насочили към Великобритания.Други няколко самолета Б-1 са излетели от САЩ в посока на Европа.

105

До оня с коня

преди 9 години

Цената на живота в Русия е 2 ПЪТИ по висока от тук, а руснаците взимат нетна средна заплата с 40 евро повече от нас. Статистика от ДНЕС, а само преди година бяха много по-добре, ама да взимат мерки и да връзват джуджето защото то е алчно и злобно и ще им донесе още злини.

104

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

СЛАВА НА ПУТИН И РУСКОТО ПОСОЛСТВО Е СОФИЯ!! КО МИ ПУКА, ЧЕ РАБОТЯ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ! КЕЛЕПИР ДА ИМА!! ОХХ, НА БАТИ РУБЛИЧКИТЕ МИ , УБАВИТЕ

103

Анонимен

преди 9 години

До Dnеs.bgми то иначе ще умрете от глад и скука а и вие не пускате новини а просто си пишете като нас :)поне да ни е збавно :)

102

Анонимен

преди 9 години

Има само руски наемници, които заедно с украински проруски банди унищожават украински градове.

101

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Путин е велик! Путин е велик!!!Без Путин Русия не може не може не може!!! Ако Путин падне от власт ще си прережа вените!!!

100

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ И ПУТЛЕРА!! ПЛАЩАТ МИ ДОБРЕ ДА ТРОЛЯ! ОХХХХ, КОТЬОООООО!

99

Путин

преди 9 години

До 119А сега си избърши устата, че имаш малко генетичен материал около устните, останал след фелациото, което така хубаво ми направи