61

Анонимен

преди 9 години

"ПУТИН АНЕКСИРА УКРАИНСКИЯ КРИМ"!!!! АХ, ТОЗИ ЛОШ ПУТИН!!! Е ПАК ЛИ РУСИЯ И ПУТИН ПРАВИХА ВОЙНИ ПРОТИВ ЮГОСЛАВИЯ, АФГАНИСТАН, ИРАК, ЛИБИЯ, СИРИЯ??????

60

Real world

преди 9 години

Тази статия няма нищо общо с действителността. Истината е, че Европа търпи загуби от ембаргото срещу Русия достигащи вече 21 млрд. евро. Също така ако е имало такава реч тя е предизвикала само страх и безсилие .... четете и гледайте различни сайтове и медии, западни и руски и всеки сам да си прави изводите ... лека нощ

59

Анонимен

преди 9 години

По тъпо нещо не бях чувал! Шарлатани и политически мижитурки!

58

Анонимен

преди 9 години

Ами смейте се бе, що не се смеете, а само стрина Ангела тупурка насам-натам с угрижена физиономия?

57

Анонимен

преди 9 години

До 77 -велик мислител си пич.направо къртиш от мозък.:-) :-) Ми като врътне кранчето-спират и едни 480амилярда евро за 1-година.това е цената която Европа плаща за газта.Ми ако искаш плати му ги ти:-) :-) и няма проблеми,заради теб специално ,,ще врътне кранчето,,:-) :-) :-) ха-ха-ха-.Умник:-) :-) :-)

56

Анонимен

преди 9 години

ЗАЩО НЯМА НИЩО ПО МЕДИИТЕ ЗА ВЧЕРАШНИЯ АНТИ НАТОВСКИ МНОГОЛЮДЕН ПРОТЕСТ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО В сОФИЯ ,КАДРИ ОТ ТОЗИ ПРОТЕСТ БЯХА ПОКАЗАНИ КАТО ПО РУСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ,ТАКА И ПО ЕВРОНЮЗ, САМО ТУКА ПО НАШАТА (ОБЕКТИВНА И БЕЗПРИСТРАСНА) ЖУРНАЛИСТИКА ДЕТО СЕ ИЗДЪРЖА С ЗЕЛЕНИ ХАРТИЙКИ ДЕТО И ГИ ПРЕВЕЖДАТ ОТ ФОНДАЦИЯ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА НИТО РЕПОРТАЖИ ПО ТВ ,НИТО РЕД ПО ВЕСТНИЦИ И САЙТОВЕ.

55

BIZO

преди 9 години

ZDRAVE ZA 54 I 57 BRAVO NA VAS

54

Анонимен

преди 9 години

Лавров е невероятен, независимо от пропагандата на авторката. Русия е в правото си, а т.н. Запад е агресор в случая. Не съм пристрастен и именно затова е очевадно. Как би реагирал САЩ, ако някой чопли в Калифорня, Тексас или Флорида, които са по-малко свързани със САЩ, отколкото Украйна с Русия? Крайно време е Света да се обезпаразити!

53

Сибир

преди 9 години

си беше Китайски, време е да го връщате!

52

Рашафоревър

преди 9 години

Не виждам тълпи изстрадали западняци се юрват масово да имигрират в Мадър Раша, обратното обаче е налице. Защо ли?

51

Анонимен

преди 9 години

До Блокиран в ДневникДнес, в рамките на ученията на стратегическите сили в Красноярския край, са задействани МБР "Воевода" или "Сатана" по обозначението на НАТО.

50

Анонимен

преди 9 години

И това писано от БТА. ..ок но този материал няма кой от нашите да го напише. ..или материала не е от тук или агенцията не е Българска!

49

Анонимен

преди 9 години

Елементарна статия, писана от класическа жертва на западната образователна и ценностна система.Такива не подлежат на превъзпитание. И Путин го разбра. Разбра го и Меркел и онова шарли, та на пожар ходиха до Москва. Но там на сълзи не вярват.

48

Анонимен

преди 9 години

Какво ми гледат запада Крим,то по тяхната логика и Германия /ФГР/ е окупирала ГДР и то без референдум!Ами Косово?Айде стига глушпости с тоя Крим,там беше поправена една историческа несправедливост и то по-най-демократичния начин с провеждането на референдум!Или не е важното какво мислят Крим и дали е бил винаги руски,важното е какво мислят САЩ!

47

Урунгел

преди 9 години

Дългосрочната стратегия на Путин е да стане гей двойка с Ким Чен Ун а Лавров искал тройка с Ким Кардашян и Кние Уест. Успеха им е в кърпа вързан!

46

дългосрочно

преди 9 години

Ето я програмата - за Москвич ще се чака само 9 години и банани ще има по нова година ГАРАНТИРАНО. Ура!

45

Ghost

преди 9 години

Това статия ли е ?!Жалък опит за донастройване на такива с вече промити мозъци против Русия.Може на някой да му е смешно но политици като Лавров излизат и казват истината.А по време на самата срещаЕС съгласува нови санкции - по повод какво?И то в навечерието на срещата за мир в Украйна.И това ако не е студена война водена преди всичко от запада незнам как иначе да го нарека.Нека се смеят наглите пък ще видим кой ще се смее последен.

44

Кирил

преди 9 години

Путин се поти, ама много, и мирише лошо - това го казва бавачката му....:-)

43

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно вярно!САЩ не спазиха нито една договорка със СССР при разпадането му,а именно че няма НАТО да се разширява повече,през 2002г,излязоха САЩ еднострано от договора за ПРО,системно нарушават международното право като нападат суверени държави и се месят по целия свят!

42

ще врътнат

преди 9 години

Руснаците ако врътнат кранчето кво ще ядат? Камъни? Те и така са умрели от глад...