53

Дядо Либен

преди 9 години

До: всички болшевики тукМного бързо се съгласихте ,че има руски доброволци в Украйна, като почнаха и те дават жертви... а уж нямаше. Хилядите ''неидифицирани'' военни които нахлуха в Крим , суверенна Украйна, уж не бяха руснаци, а рускоговорящи извънземни. А за обикновенните момчета украинци, които пазят земята си, и умират от чужди войници (доброволци) така маааалко да се замислите...ама съвсем за малко бе?!

52

Анонимен

преди 9 години

Хиляди руски войнишки майки проклинат кремълското империалистическо джудже!Рано или късно техните клетви ще го застигнат!

51

Анонимен

преди 9 години

До ha haами ха, ха, точно това ще се случи вече. Процесът се ускорява. Ограда ще има по един или друг начин. Освен това и Чайнамерика е в ход.

50

????

преди 9 години

"Според хумориста и журналист Виктор Шендерович, който беше един от тези активисти, два от трите милиона московчани са......"А, бе, тези току що затриха около 8 млн. московчани!!!!

49

БАРУТОВ

преди 9 години

ДА БЕ ДА В УКРАЙАНА ИМАЛО САМО РУСКИ ДОБРОВОЛЦИ И ОТПУСКАРИ ВОЕННИ..КЪДЕ ДАВАТ ТАКА ИЗЛИЗАШ В ОТПУСКАЗАД ГРАНИЦА С "ЛИЧНИЯ СИ ТАНК" С КОЙТО СЛУЖИШ В РФДРУГИ ОТПУСКАРИ НАПРАВО С БУКОВЕ ПЪТУВАТ ДА ПОМАГАТВ "НОВОРУСИЯ"ДРУГИ ПЪК СИ СТРЕЛЯТ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА ЗА ЗА ПОЗДРАВ КЪМКОМШИЯТАНЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО ГО УВЪРТАТЕ И ОТРИЧАТЕ ЧЕ ТАМВ "НОВОРУСИЯ"/УКРАЙНА ИМА РУСКИ ВОЕННИ ИЗПРАТЕНИ ОТСВОИТЕ НАЧАЛНИЦИ ДА ВОЮВАТ ПОД ПРИКРИТИЕ НО СЪС РУСКА БОЙНА ТЕХНИКА ПРЕБОЯДИСАНА КАТО УКРАИНСКА

48

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВХванал "К"-то на латиницата пич...

47

ддр

преди 9 години

lostivan.ru снимки на убити в украйна руски бойници . списъка е глям и се увеличава с всеки изминат час .

46

Анонимен

преди 9 години

А защо ли не се пише за западно-украински майки, как посрещат гробовете???

45

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Доброволци, опълченци... - боравещи със съвременна, военна техника... - руски глупусти на търкалета... - обучени руски войници от редовната армия...

44

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА: ,,Не камън, а камък...''СПОКО, ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ЧЕТАТ И ПИШАТ ТУКА В МНОЗИНСТВОТО СИ ВЕДНАГА РАЗБИРАТ КОГА СЕ БЪРКА ОТ БЪРЗАНЕ ИЛИ РАЗСЕЙВАНЕ И КОГА ОТ НЕГРАМОТНОСТ!

43

ha ha

преди 9 години

по добре сега да дадат няколко хиляди жертва, и да си запазят страната цяла, отколкото да се свиват и да гледат как хамериканците се разполагат около тях, уж да пазят мира и един ден да им завземат цялата страна и всички да бъдат жертви, или по точно демократизирани по хамерикански.

42

эээ

преди 9 години

Точно така. Русия се меси в Украйна и ЩЕ продължава да се меси, независимо от санкциите и заплахите на НАТО.Русия няма да отстъпи от националните интереси на руския народ, независимо че има опасност от война.Русия ЩЕ започне ядрена война, ако бъде застрашено нейното съществуване в резултат на украинската криза. Западът готов ли е да заплати тази цена? Готов ли е да жертва милиони животи на оядените германци, англичани, французи, италианци и прочее в защита на някакви имагинерни "украински" интереси?

41

Наблюдател

преди 9 години

ОО, одисейчо, реши да излезеш от приритие ли смешнико :)) Я да видим пак доказателствата за пратени войскови части, баталжони с техника, летящи танкове, самолети, градове и урагани :))) Знам, ще цитираш ***, и укро смите :))) Няма нужда драги, няма нужда, бягай да ревеш за това на обонго и рамудсен :))))

40

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До тодоре ще ти ,,изтърбуша харда да знаеш изкуфяло червено пенсионерче.''ДАЛЕЧ СЪМ ОЩЕ ОТ ПЕНСИЯ МОЕТО МОМИЧЕ А ЗАПЛАХИТЕ ГИ ОСТАВИ ЗА УКРАИНСКАТА АРМИЯ!

39

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Не камън, а камък...

38

Аз

преди 9 години

Този евтин пасквил от украинска медия ли е препечатан? Руски доброволци има в Украйна, има и жертви сред тях. Погребват ги с военни почести. А в котела под Иловайск попаднаха 5 000 украинци. 600 се предадоха, 400 ползваха хуманитарния коридор. Котелът не съществува вече, въпросът е: къде са останалите 4 000? Товар 200 знаете ли какво е? Ами там са...

37

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Всяка руска жертва е камън по главата на ***... - тая война ще му изяде главата...

36

Наблюдател

преди 9 години

До Анонимен 47: Абе ***, ти изобщо гледаш ли новини, никой не отрича че има руски доброволци, но руски войници пратени там няма, вкарай това в малкото си малоумно мозъче ако можеш . Което ме съмнява..

35

Анонимен

преди 9 години

Доброволци са за глупацште и буковите комунисти

34

Анонимен

преди 9 години

чисто и просто господин Путин се орезили завинаги. Въпреки напъните на руските шпиони, тук няма кой да вярва, че някакви мутри мародери ще се бият като натренирани военни с редовна войска. Защо трябваше да лъже така глуповато. Сега вече бумерангът се връща назад. Броят на клюмналите руски души ще расте.