47

софиянец

преди 10 години

Честит празник на всички българи! Най- накрая доживях поне тази година да се напише ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА за символиката и смисъла на тази дата - без дежурните политкоректни глупости, обезсмислящи величието и героизма на БЪЛГАРИТЕ.

46

Левски

преди 10 години

Ако беше Турско,заплатите щяха да са около 2000-10 000 лева,пенсиониране на 45-55 години,братство и тн.

45

Анонимен

преди 10 години

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ , ФИНЛАНДИЯ,РУМАНИЯ КОИТО СА ДАЛИ ЖЕРТВИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ОТОМАСКО РОБСТВО СЪЩО УКРАИНЦИТЕ,И МОЛДАВЯНИТЕ ДОБРОВОЛЦИ ДОЛУ ПРЕДАТЕЛИТЕ БЪЛГАРИ,КОИТО СА ПРЕДАЛИ,ЛЕВСКИ,БОТЕВ,КАПИТАН ПЕТКО ВОИВОДА ПРЕДАРЕЛИТЕ ИМАТ ДНЕШНИ НАСЛЕДНИЦИ КОИТО ДНЕС СЕ ВОДЯТ ЗА АМЕРИКАНОФИЛИ,И ЕВРОФИЛИ ДОЛУ ПРЕДАТЕЛИТЕ

44

БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

преди 10 години

500 години под турско робство българите са оцелели, и са се борили за свободата си,а сега за няколко години политиците ни ни продадоха отново на турците,и усилено работят по затриването на българската нация! СРАМ!ТУРЦИ ЛИ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТ СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ? СРАМ!

43

До 55

преди 10 години

Българските турци са наши братя -. Тези които се целуваха с Ердоган и правеха заседания с него те са родотстъпниците продали се за петак. Тези които гордо се снимаха с американските тайни служби и говореха че посещения ще правят само на запад от БГ. Това са родотстъпниците. Герберо-седераси.

42

АТИЛА

преди 10 години

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ :136 ГОДИНИ НЕЗАКОННА РУСКА ГУБЕРНИЯ70 ГОДИНИ НЕЗАКОННА КОМУНИСТИЧЕСКА ВЛАСТНа 3-ти март 1878 г. е подписан Санстефанския ОКУПАЦИОНЕН договор между Русия и Османската империя. От руска страна договорът бе подписан от граф Н. ИгнатиевИстинския предател на Васил Левски е граф Игнатиев, който като посланник на Русия в Турция, предал информация на турските власти за Великия Български революционер чиито паметни думи звучат и днес: "КОЙТО НИ ОСВОБОДИ, ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ"

41

иванова

преди 10 години

От европейско робство кой ще ни освободи

40

ЧЕСТИТА НИ СВОБОДА!

преди 10 години

На днешния светъл празник ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО, Станишев ли ще целува Местан на трибуната, или обратното?

39

Л

преди 10 години

Честит празник на всички. Поклон пред руските войни , българските опълченци дали живота си за нашата свобода.Герберо-седерасите да мълчат днес и да наведат глави

38

478888

преди 10 години

Горда Стара планина,до ней Дунава синей,слънце Тракия огрява,над Пирина пламеней.Мила Родино,ти си земен рай,твойта хубост, твойта прелест,ах, те нямат край.Паднаха борци безчетза народа наш любим,майко, дай ни мъжка силапътя им да продължим.

37

Питане

преди 10 години

Още ли ще четем руска пропаганда.Жалко за падналите за свободата български герой подведени от руските интереси.Захари Стоянов единствено разбира целта на руските окупатори.

36

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

преди 10 години

Пролятата кръв на хиляди герои, дали живота си за освобождението на България от турското робство, ще е вечното проклятие за тези, които днес ни предадоха отново в ръцете на турците!!!

35

Надежда

преди 10 години

Честит празник, българи и честит ми рожден ден! :-)

34

градев

преди 10 години

заслужаваха ли свободата робите български

33

kokalala

преди 10 години

до 43Това е забранено Турско робство не е имало само присъствие ,дори в учебниците така пише.Срам!

32

Анонимен

преди 10 години

daaaaaaaaaaaaaa osvobodiha ni ot svobodata.

31

дебел депутат

преди 10 години

Тоя празник трябва да се забрани,защото той е предпоставка за омраза и етническа дискриминация.Празника не отговаря на съвременните европейски изисквания за хуманизъм и демокрация.

30

иванов

преди 10 години

Дали президента ще посмее да каже кой и от кого ни е освободил

29

Дядо Петър

преди 10 години

" . . . време за честване и за размисъл"Какъв ти размисъл, бате?След като от 136 години промиват мозъците на нещастния български народ.Сменил тогава едно робство с още по-лошо.Да не говорим и за повторното ни "освобождаване" преди 70 години.Довело на власт червените терористи, от които не можем да се отървем и до днес.

28

ООООХ!!!

преди 10 години

КАК МОЖЕ ПРОСТАЦИТЕ НА ТОЗИ ДЕН ДА СЕ ИЗЯВЯВАТ И ДА ПИШАТ САМО ГЛУПОСТИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИКОГА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ДУПКАТА В КОЯТО СМЕ ДОКАТО ИМА ТАКИВА *** БЪЛГАРИ