14

АТАКИСТ

преди 10 години

до 23Брачед, ти докато сменяш скоростите механично си гледаш скоростния лост ли? Разбрахме що за шофьор си.

13

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

ПЛЕШИВОТО ДЖУДЖЕ ОТ КРЕМЪЛ...ОЩЕ НЕ Е СХВАНАЛО , ЧЕ ЧЕРВЕНАТА МУ РУСКА ИМПЕРИЯ СЕ Е РАЗПАДНАЛА , ТОТАЛНО..ХА,ХА,ХААААААААА...ПРЕДСТОИ МУ , ОГРОМНО ОГОРЧЕНИЕ ....!!!КОЛКО ИМПЕРИИ СЕ РАЗПАДНАХА В СВЕТА .....ТА , БАШ НЕГОВАТА ЛИ ДА Е "ВЕЧНА"....ХА,ХА,ХАААААААААААААА....???!!!

12

Анонимен

преди 10 години

ядосай комунист - спаси минус :D

11

АТАКИСТ

преди 10 години

до 1Леееееко прекаляват от сайта с просоросоидната си практика да цитират постоянно Ройтерс!Ти к'ва снимка искаш да сложат на този жалък анализ от Ройтерс? Реално как се чувства в момента Путин? Нали ще се загуби ефекта от статията, ако му сложат психарската физиономия която гледа право в обектива, която е била пускана тук под статии и която е архив в сайта?

10

до 1

преди 10 години

Не, снимката е специално подбрана за засилване на ефекта от статията.

9

Анонимен

преди 10 години

ми чесно ама тя отдавна няма влиание над украйна влиянието си го измисляте вие това че има доста руснаци и имат общ бизнес не значи нищо пък и за 25 години 2 пъти се освобождават от не знам какво си всяка държава носи сама отговорност за решенията. руснаците кат милеят за русия да се връщат тя украъна е предавала русия и пак ще го направи. те с англичаните биха срещу немци таквиз продажни славяни не им требват

8

акуд

преди 10 години

путин трябва да си спомни за 13-те Българии или скоро ще бъде обграден от НАТА, САЩ и арабелите

7

Анонимен

преди 10 години

Не ги мислете руснаците те ще се оправят, ами вашето положение е трагично.

6

Анонимен

преди 10 години

Какво става с Янукович нещо се изпари от камерите?

5

Анонимен

преди 10 години

kak da niama problemi, kato vijda kak komunizyma se srutva, no komunistite sa sybrali pari i si jiveiat na zapad kakto vinagi, ama bednia narod da mu misli. tam, kydeto komunizym e stypil ni6to ne viree.

4

Анонимен

преди 10 години

ПРЕБОИДИСАНИТЕ ОТ ЧЕРВЕНО В СИНИО ВНУЧЕНЦА И СИНЧЕТА НА КУМУНЯГИТЕ ПОЧВАИТЕ ДА ПЛУЮИТЕ ПУТИН

3

Анонимен

преди 10 години

Заплатата на Янукович е била 115 000 долара на година плюс военна пенсия от 24 000 долара. През 2013 г. той получава аванс от 2 млн. долара, за да напише мемоари, но всичко това е далеч от 100-те млн. долара, на колкото се оценява имотът. Украинският парламент е издал постановление къщата да се ОДЪРЖАВИ! Тази информация е за тези, които казват, че товa е ДЪРЖАВНА РЕЗИДЕНЦИЯ на всички управляващи! Това е ЧАСТНА къща на Янукович, дори е намерен медал тежащ 1 кг злато с неговия собствен лик...

2

Анонимен

преди 10 години

МБР САРМАТ ЩЕ ИМА ПО ЛЕСНИ РЕШЕНИЯ

1

Анонимен

преди 10 години

СевернокУрейците сега ще нападнат форума.