42

Поп Грую

преди 10 години

Грешките се поправят със затвор!Аре, бегай, ***!

41

ДО 1 АНОНИМЕН

преди 10 години

Какво имаш против пенсионерите. Това което те строиха 45 години 24 години го крадат и още не са го окрали. Иначе няма да има такава борба за власт.

40

Монархист

преди 10 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕКАДЪРНИТЕ ПОЖАРНИКАРИ И ФИЗКУЛТУРНИЦИ ВЪВ ВЛАСТТА! НИКОГА!!!

39

Поп Грую

преди 10 години

До КОСТАС ЛИНКЕОбаче обичате руснаците, що така, бе малака?P.S.Бе, мама то проста, овцеглава, стой си във Византия и не играй византийски номера, че може да го ядеш четвъртит!

38

Моне

преди 10 години

Бойко и Орешаро ОСТАВКА ***

37

КОСТАС ЛИНКЕ

преди 10 години

ДОН БОИКО..ЦЯЛА ГЪРЦИЯ Е С ТЕБ...ДАНО ДА БИЕШ ЯКО БСП И ПАРТИЯТА НА ***.ИНАЧЕ ЩЕ ВИ ИЗГОНЯТ ОТ ЕС.. НИЕ В ЕВРОПА НЕ ОБИЧАМЕ РУСКИ РОБИ.

36

БГ

преди 10 години

Кухендър фест под тепетата.

35

Брат Му на Винету

преди 10 години

КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА . ЗБОГОМ ГЕРГИНО ДА ТИ И БА И ПАНАИРА

34

анонимен

преди 10 години

Орешарски връща тоталитаризма. Нямаш право на глас и на мнение. Сега държавните служители нямат право на глас, освен глас за тройната коалиция. И без това всички послушници на ДПС и БСП са в държавната администрация. Тези послушници назначени от партията им са пълни некадърници. Те немогат друго да работят, освен това което им продиктува партията. НЕКАДЪРНИ, МЪРЗЕЛИВИ И КРАДЛИВИ!

33

ДОЛУ МУТРИТЕ

преди 10 години

ДОЛУ МУТРАТА БОРИСОВ, ПРИЯТЕЛЯ НА ПАШАТА И СЪДРУЖНИК НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ - ПРОТЕЖЕ И *** НА ДОГАН, КОЙТО ГО НАПРАВИ ГЕНЕРАЛ И ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР! НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИЗЛЪЖЕШ НАРОДА!

32

Kreti

преди 10 години

Вярвайте ми вече ще крада на 70% не на 100%, *** на САЩ и Турция В затвора всички БСП,ДПС,АТАКА,ГЕРБ, ОДС,Кунева и ..............

31

МАСОВИ ПРОТЕСТИ

преди 10 години

МАРШ, НАГЛА КОРУМПИРАНА ТИКВО! СКРИЙ СЕ ОТ ОЧИТЕ НА НАРОДА! ТИ УНИЩОЖИ ДЪРЖАВАТА С МУТРЕНСКАТА СИ ПРОСТОТИЯ, ДЯНКОВ ЛИКВИДИРА ИКОНОМИКАТА И ДРЕБНИЯ БИЗНЕС, ПСИХОПАТЪТ ЦВЕТАНОВ ПРЕВЪРНА ДЪРЖАВАТА В БАРДАК! ХОРАТА СЕ САМОЗАПАЛВАХА И УМИРАХА ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ. БСП, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, СДС, КОСТОВ, КУНЕВА, НАДКА, СИДЕРОВ - ВСИЧКИ СТЕ ЕДНА И СЪЩА ПРЕСТЪПНА ***, КОЯТО УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ!

30

ПЛОВДИВ

преди 10 години

След като много от истинските пловдивчани заминаха в чужбина или се изместиха в София този град се напълни с неграмотни селяни.Днес обаче са докарали още няколко тона миризливи селендури.Верният на вожда диктаторски сайт Plovdiv24 не се посрами и реши да изпраска 94 снимки от парада на анцузите и шушлеците пристигнали от близко и далече с откраднатите пари на Боко.

29

Анонимен

преди 10 години

Сбогом Тиква... сбогом завинаги... на никого няма да липсваш... Нагли, крадливи и некадърни ГРОБ-ари...

28

Анонимен

преди 10 години

Ама така ми писна от всички тези ***!!!ОСТАВКА!!!!!!!!

27

Ura drugari !!!

преди 10 години

Днес е ден на Държавния служител !!! Хиляди бивши, настоящи и бъдещи държавни служители шестваха по улиците на София и Пловдив...

26

тиквоний

преди 10 години

Допуснах грешки ,които ме обогатиха с едни скромни два милиарда мен само . Ама не ми се сърдете , той станишев е виновен за моите грешки ...

25

Е га ти държавата

преди 10 години

Страхувам се, че в някои сфери няма място за поправителни изпити- политиката трябва да бъде една от тях, макар че у нас практиката е доказала обратното- кръговрат до втръсване, едни и същи мутри и наглеци, вот на принципа "по- малкото зло"... Затова сме на този хал- преход- криза... И така вече 24 години от новата ни история... И докато властимащите трупат девиденти на гърба на народа, същият този народ крещи по митингите в подкрепа на своите палачи...

24

Суека

преди 10 години

Не са *** от БКП (БСП и всички тяхни патерици партии в това число и АТАКА) и ДС (ДПС) сега ако има избори пак манипулация и ГЕРП (патерицата на БКП) която е пълна с внучета синове баджанаци на партията майка пак на власт и пак България ще бъде грабена ... не се научихте народе разлика м/у партиите съществена няма просто джобовете се менят !

23

stoian000

преди 10 години

ЗАТВОРААААААААААААААА!