14

bgsoldier

преди 10 години

4ти, знаеш ли защо? Защото по времето бсп бяха оставили бизнеса да си прави квото си иска, не се декларираха никви доходи, заведенията бяха не богати, ами ултрабогати, като дойде обаче Боко, който уж тиква бил, навря им го дълбоко като върза всичко що прибира пари с НАП и им секна кранченцето, а тоя ***, дето бил рапър, некъв си Мишо... с дискотечките си във Варна щеше да фалира - за тово Бойко не му е симпатичен и го хули наляво и надясно! Айде сега бесипе-ту да го отвържат!

13

Атакист

преди 10 години

Герберастките овце посвириха 30-40 минути пред мин. съвет и сега тръгнаха на разходка до Орлов мост!Скапана *** герберастка овча ***!

12

Луд умора нема!!

преди 10 години

33 минаха.... остават още 1427 дена.....ОГЪН СЛУЖБА НЕМА.........Станало лето 2017 -то. ..... и мандата на правителството "Орешарски" привършва....Децата протестиращи са станали юноши, а организаторите на протеста са станали дедовци и доста по-бедни... протестиращите са с набъбнали банкови сметки, блазя им....По телевизоро БТВ-то на стража и верен на политиката си СЪОБЩАВА ....Ден 1460-ти, протестите срещу кабинета "Орешарски" не спиратЗа 1460-ти пореден ден хората изразиха своето недоволство от политиката на кабинета "Орешарски" с масови протести в страната. Хиляди се събраха в це

11

Анонимен

преди 10 години

До униформи и факлиФаклите и униформите са при вашия к**** Долен-Болен..А между фашизма и комунизма, разликата е само в цветовете на униформите! Питай СерЕГейчо ;)Байраците ви са еднакво червени

10

Заро

преди 10 години

Д идат до немското посолство, за да напомнят на посланика че се намеси неподходящо във вътрешните работи на България. Да види какви *** е подкрепил с непремереното си изказване.

9

За кокала ще е

преди 10 години

Писателят Марко Ганчев за протестите:Имаме чисто и просто едно непризнаване на изборни резултати. Толкова ли голяма интелигентност се иска, за да се сетиш, че го правят едновременно ГЕРБ и невлезлите в парламента с надежда за нова конфигурация. Още по-нищожна интелигентност е необходима пък да проумееш, че конфигурацията ще бъде същата и че ако пък се измени в полза на ГЕРБ, безредиците ще са още по-непредсказуеми.

8

Глажданин

преди 10 години

Нахалници! И какво искат? Оставка, а после избори и какво пак същите четири партии в парламента. По-добре да работи правителството, което е сега и знае, че всяка стъпка за разлика от предишното правителство дето си правеше какво иска се контролира от гражданите.

7

опит за ПРЕВРАТ

преди 10 години

52% от българите смятат, че протеста е политизиран т.е. изгубилите изборите партийки с червен картон от народа правят опит за ПРЕВРАТ на законно и конституционното избрано правителство.В случая не знам какво искат ***. Не ходят на избори или пък избират неизбираеми партийки като РЗС, ДСБ, СДС, Светльо, Митьо и ***&Пульо до 50 бр., а после се сърдят и протестират, вместо да подгонят лидерите на тея партийки да си сменят политиките и тактиките та белким успеят на следващи избори.

6

БатБойкоАпашу

преди 10 години

Орешарски оставка и идвам на по седянка.После като я развалим ще оправлявам дълги години.

5

Революционер

преди 10 години

Бойко, Местан, Сидеров, Станишев, Сакскобургготски, Кунева и десните ще ви оправят след не повече от 800 дни. Вервайте им!

4

Интелектуалец

преди 10 години

Циркулирането по улиците показва само декадентното безсмислие на ритуалите на протестиращите и тяхната егоистична колективна безотговорност!

3

****

преди 10 години

Щом Шамара продкрепя Орешарски, аз съм мерси. Нямам желание да съм от една страна с най-*** същество във вселената

2

Резултатите от 33 дн

преди 10 години

Резултатите от 33 дни протести са направо зашеметяващи: спиране на линейка, показване на цици, катерене по комини, стабилизиране на правителството на Орешарски!

1

униформи и факли

преди 10 години

На протестиращите им липсват няколко атрибута кафяви униформи, факли и пречупени кръстове.