38

chach

преди 11 години

te mu iskat ostavkata toi se gordee. tuk ima ne6to sbarkano

37

Анонимен

преди 11 години

Президентът ни е много готин !

36

H.Poirot

преди 11 години

За мен господинът на снимката е нищо повече от един национален предател, който е предал интересите на българския народ в един приятелски икономически кръг. Това трявба да му струва поста, най-малкото

35

ЦИРК

преди 11 години

Проверката в българските регистри пък доказва, че макар и официално разведени от повече от десетилетие, Росен и Вероника продължават да поддържат бизнес и имотни взаимоотношения.

34

Анонимен

преди 11 години

Президента е мажоритарно избран и не виждам какво лошо има да състави кабинет и да управлява държавата. Онези в парламента да си се занимават само със законите и да не си придават голяма важност. Така всеки ще си знае задълженията и отговорностите . Нужно е само да се узакони с нова Конституция

33

Митко

преди 11 години

Платените комустчета започнаха да пишат :D Яд ви е, много ви е яд, че сме културни, че си събираме *** след протеста, че сме образовани и на първо място човеци. Яд ви е, защото вие сте толкова ниско долу, че една амеба е на по-високо ниво ;) Успех долни душици!

32

Революционер

преди 11 години

Долу ДПС, БСП, ГЕРБ и "Атака", писал съм го много пъти, но вие си знаете старата песен, от която не мислите да се откажете скоро, дори и да има нови избори. Гласувате за БСП, защото не искате ГЕРБ, гласувате за ГЕРБ, защото не искате БСП и ДПС, гласувате за "Атака", защото мразите ДПС. Защото мразите ГЕРБ, БСП, ДПС и "Атака" и за това гласувате за тях, поздравление!

31

БГ Съдия

преди 11 години

Браво Росене! Нови избори и Атака с 1 % !

30

пм

преди 11 години

Пиринска Македония се гордее с Вас!

29

blq blq

преди 11 години

a zashto vashia atakist ne otgovori kwi sa tiq snimki kato presatashe na multigroup ... Hodete si qjte picata prosti atakischeta.. Sushto taka i negovata deklaracia za ofshorkite ... Vijda se kolko vi e kulturata da pikaete po operata .... Za vas samo globii i obshtestveno polezen trud !!!!!

28

ГЛАС НАРОДЕН

преди 11 години

А ЗАЩО ЧАК ДНЕС СТАНА ИЗВЕСТЕН ФАКТА, ЧЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ ИМА И БИВША СЪПРУГА ??? НЕ, ЧЕ Е НЕЩО ЗНАЧИМО. НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ - РАЗВОД. НО Е ФАКТ, ЧЕ ТОВА СЕ СКРИ ОТ НАРОДА ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ... И КАКВО ЛИ ОЩЕ Е СКРИТО-ПОКРИТО ОКОЛО НЕГО???

27

Анонимен

преди 11 години

Това е първият президент които не си пие хапчетата редовно!Има с какво да се гордее с протести и офшорки!

26

Анонимен

преди 11 години

Мистър Бийн пак се изказа

25

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ загубиха изборите през май, имат само 90 депутати и трябва да се примирят за 4 години до следващите избори. Протестите подкрепяни от Плевнелиев са антиконституционни и антинародни против волята на народа и означават, че Плевнелиев е национален предател.

24

Атакист

преди 11 години

до 17Ти си бил голям *** бе? Народа протестира сега срещу правителството, не срещу този *** на снимката. От него понеже нищо не зависи...само е жалък в очите на повечето народ.

23

Добряк

преди 11 години

Странно се развиха нещата. Платените плювачи от БСП, се превърнаха в Атакисти. Какви метаморфози!

22

pantudi

преди 11 години

Не на мафията

21

УЖАС

преди 11 години

Името на бившата съпруга на Росен Плевнелиев Вероника изплува от една от офшорките, в които държавният глава е налял близо 1 000 000 долара от българските си фирми, за да отърве плащането на данъци у нас. По документи екссъпругата на президента е мажоритарен собственик на еднo от двете кипърски дружества, участвали в схемата

20

brankoood

преди 11 години

Сега от вас г-н Предзидент зависи дали ще предприемете радикални мерки, с които да се разграничите от наглеците във властта, или ще потънете с тях в мъглата.Лично аз никога не съм ви харесвал, но вие имате уникалният шанс да се превърнете в единственият достоен за уважение политик в България и да се издигнете в очите на хората.

19

палачор

преди 11 години

Да каже от къде са му сметките в офшорките.Много хора май са изпържени!? Лично към нацията да се обърне с отговор