14

Бай Иван

преди 11 години

най-добрата кандидатура за премиер от страна на БСП е Р. Овч, Масларова - министър на финансите, икономиката и социалната политика, Р. Петков министър на вътрешните работи (отново), братя галеви зам. министри в МВР.

13

Анонимен

преди 11 години

Ненене ако не излезем по улиците все по зле и по зле ще става

12

Анонимен

преди 11 години

KAKVOTO I DA E, ORE6ARSKI NE IZBQGA.OSTABI HAZNATA PULNA I NE SE NATRAPVA6E PO TV-TATA VSEKI DEN I 4AS. IZGLEJDA RAZUMEN I TIH 4OVEK, ZA NEGO NE SE 4UVAHA NE6TA KATO ZA MILEN VEL4EV KOITO IMA V SVOI SMETKI NAD 250 MILIONA EVRO.OT KUDE SE PITA, OT BIZNES LI?NE, OT DALAVERITE NI S VUN6NIQ DULG. A ZA IDIOTA NA GERB, FINASOV MINISTER DQNKOV SE RAZBRA, SLED NEGO RAZRUHA, SMAZAN MALUK I SREDEN BIZNES, DUPKA V BUDJETA, I FINANSOV HAOS.KAKTO I BEDNOST, BEDNOST I BEDNOST. I KUDE E SEGA DQNKVO?V S.AVRICA!

11

бг

преди 11 години

Е не! Тиова вече е наглост да ни пробутват пак дискредитирани лица!Колко нагло се държеше този човек,а и не само той от БСП -подмяната не е промяна!

10

Да си кажа

преди 11 години

До преди малко над 100 години в Америка данъци не са се плащали!!! Проверете!!!Причината е, че парите се печатали от държавата и не е имало лихви!С въвеждането на федералния резерв, който е сбирщина от частни банки, вече банки дават пари на заем на американското правителство. И за да върне заема с лихвите, правителството почва да събира данъци! Вижте само каква професионална схема.Европейската централна банка е сбирщина от частни банки.Банките са собственици на медиите.Кой мъти водата?!?!?

9

не социалист

преди 11 години

Благодарение на Българската Комунистическа Партия народа сега е беден .Да е Благословена майката на всички докарали българите до бедност.Да работиш и да си беден... Само в България може.

8

Анонимен

преди 11 години

Орешарски "седенката" който се отнесе с учителите като с ***.Пази боже този *** да ни стане премиер....

7

Анонимен

преди 11 години

Ние, българските учители като един ще застанем зад БСП и Орешарски. Единни и сплотени-към бляскава изборна победа.

6

Анонимен

преди 11 години

От 2007 до 2009 БСП и Орешарски хвърлиха мълга в очите на хората и с успешно надуване на имотният балон трансформираха публичният дълг в частен.На преведено на *** език хората теглеха кредити,а пък държавата им прибираше данъците и думкаше рекордни излишъци.Всичко това беше опаковано и успешно представено като "инвестиции".

5

Анонимен

преди 11 години

"искаме БСП да е инструментът на гражданите за промянаСтанишев се изказва по въпроса, като че ли става дума за вибратор!

4

БКП!

преди 11 години

Долу ГЕРБ! Само БКП!

3

Анонимен

преди 11 години

А в ГЕРБ и дума не може да става някой друг освен Буда да е премиер!

2

Анонимен

преди 11 години

Орешарски е добър икономист, нали искате експерти?

1

Анонимен

преди 11 години

Погледнах календара и се втрещих, че не е първи Април,а излизат такива новини