87

Анонимен

преди 11 години

И ГРАМ НЕ ТИ ВЯРВАМ ! ПРЕДИ ГОДИНИ МОЖЕШЕ И ДА МЕ ИЗЛЪЖИТЕ НО ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ ПОКАЗАХА ВАШИЯТ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ: ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ЗА НАРОДА И МЕСЕЦИ НАРЕД ГОВОРЕНЕ ЗА ЩЕДРОСТТА ВИ И ТИХОМЪЛКОМ РАЗПРЕДЕЛЯНИ НА МИЛИОНИТЕ ОТ БЮДЖЕТА МЕЖДУ ВАС ! ТАКА СЕ ПОЛУЧИ,ЧЕ НАЛОЖИХТЕ ТРАЙНО И БЕЗВЪЗВРАТНО ОБЕДНЯВАНЕ НА 80 % ОТ ХОРАТА И СВРЪХБОГАТСТВО НА ЧЕРВЕНИ КРЪВОПИЙЦИ КАТО ОГНЯН ДОНЕВ ДЕТО СЕГА НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПИПНАШ С ПРЪСТ!

86

pimpalicious

преди 11 години

До ников 83 Това не е така! Бизнесът ти дали ще оцелее или не, зависи от много неща. Поздравявам те, че имаш успешен бизнес и т.н., но при мен нещата не стоят по този начин. Истината е че през месец ми лепват глоби и такси за щяло и нещяло.. Да не говорим, че плащам данъци като ненормален и те са цифри. Като добавим и високата лихва по кредита - нещата стават трагични. Трябва малкия и среден бизнес да се окуражава и подпомага, а не да се товари непрестанно.

85

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Не говори глупости ,платен драскач на олигарсите. Сега като има плосък данък, сигурно хазната пращи от пари,а? В Германия плосък ли е данъкът Или в Дания, Холандия,Англия?

84

.

преди 11 години

Да се подстриже тоя и да ходи да гледа някъде пчели , тия от БКП-то са всички *** !

83

Анонимен

преди 11 години

A kvo e rabotil na sergei ba6ta my ubival e hora v love4 i belene

82

1

преди 11 години

Министър-председателят в оставка е придобил по време на управлението си около 2 млрд. евро, твърдят бизнесмениКОИ СА ТЕЗИ ОЛИГАРСИ.ДА НЕ БИ ДА СА ТЪПКАЧИТЕ НА УКРАИНСКИЯ ГЕЙ ТА ВИ Е СРАМ ДА ИМ КАЖЕТЕ ИМЕНАТА.ИЛИ СА ДРУГАРЧЕТА ПО МАСА НА ПИЯНИЯ РУМЕН? ИЛИ СА ДРУГАРИТЕ ОТ КРЪЖОКА ПО ЕНЕРГИЙНИ КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ НА ЕДИН ДРУГ РУМЕН? ИЛИ СА СПОНСОРИТЕ ОТ ЛОВНАТА ДРУЖИНКА НА ГОЦИ? Сигнализирахте за неуместен коментар

81

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 56:Не Стоичков, а някой, подкрепен от "Синьото единство" (или както там го спретнат). Евентуално - ГЕРБ. Те направаха същите золуми като БСП-ДПС-НДСВ, но поне накрая, след сценките с "протестите" все пак се сепнаха малко, та при втори мандат не очаквам чак такива золуми. Освен това, не посмяха да задействат катастрофата АЕЦ Белене. Другите - БСТ, ДПС, Атака и Кунева-Пръмова са 100%-тови комунисти и техни мекерета и ***. Те ще ни довършат с ненаситността и идиотииите си.

80

Анонимен

преди 11 години

Do 83 sina da gi vra6ta no v balgaria koito krade posle ne vra6ta a naroda gladuva sega sergei s tezi pari da razdade pensiite

79

Анонимен

преди 11 години

Орешарски "седенката" дето се изгаври с учителите.Помним го този "социалист" неморален и лош човек."Аз заминавам и после ще размотаеме".

78

рицар без броня

преди 11 години

До анонимен 76Първо Бойко и Цоцко да върнат парите и имотите, пък тогава придиряйте на другите и плямпайте врели некипели

77

Майстор готвач

преди 11 години

До РодопитеПрав си по принцип, само тази връзка с един хазартен бос и нивото на хазартния данък в България са леко смущаващи.

76

Стършел

преди 11 години

БСП пак отвори торбата с лъжите. Г-н Орешарски и Вие ли страдате от политически Алцхаймер, нали Вие въведохте плоския данък. Емил Хърсев се държи и той, като невменяем. Как да не се съобразяваме с директивите на Европейския съюз, като от 2007 г. България е член на Европейския съюз. Хампарцумян е повече от ясен на него беден не му се става, при него трябва да тече постоянно и по-много. И като капак на всичките им глупости данъчните проверки били рекет?!..е,няма такива икономически БСП ***!

75

Анонимен

преди 11 години

Kvo e rabotil sergei a *** na svobodna praktika vijte v googal xa xa

74

p

преди 11 години

Герберчета и да спечелите на изборите ще е с много малък процент разлика от другите и този път вашия *** Боко и неговите слуги няма да могат еднолично да си развяват гагите и да правят каквото си искат а ще се наложи да се коалират с някого.

73

Анонимен

преди 11 години

те го направиха, сега те го махат :D и какво - сега данъка ще остане 10% за едни а за други щ е е повече, така ли да го разбирам?

72

ников

преди 11 години

Тук разни платени драскачи оплакват дребния и среден бизнес, който бил унищожен от ГЕРБ. Айде бе? Моя бизнес не е унищожен, този на всичките ми приятели и познати също.Е има свиване на оборотите при някои, но ако сте чували има световна криза, а слаба иконномика като нашата не може да не бъде разклатена от това.Но всеки нормален бизнес си оцелява, а банкрутират тези които разчитат на единични удари и далавери. Единствения сериозно ударен бранш е жилищното строителство но там клиенти вече няма.

71

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 76Няма как да върнеш нещо, което не си взел

70

caramba

преди 11 години

Странно, мислех, че Емил Хърсев е човек които наистина разбира от финанси, за разлика от Дуперцумян. Но да има желание да вкара пак голяма част от сенчестият бизнес излязъл на светло точно заради плоският данък, не мога да го разбера.Явно имат желание отново да започнат разплащания под масата. Странно е защо си мислят, че едрият бизнес за който искат данъка да не се променя внася повече данъци ж дъежавата от колкото една нормална средна класа.

69

чекист

преди 11 години

До гг Това не е ново с изтребването на "левите". Такива анонимни и не толкова анонимни *** като теб са го предлагали, правили дори. В България, в Европа, по света...Правели са го и после горко са плакали .Тръгвали са като аслани, унизително са пълзели та финала "н*ани"Тук в нета плужецикато теб много. Пиле не могат да оскубят, жив слон с джобна * искат да одерат. *

68

Майстор готвач

преди 11 години

Прах в очите... що не не промените и корпоративния данък бре момци?...а кога ще има и данък върху спекулациите?...ах гиди мишоци, в капана и в легена с вода. Всичките до един.