52

Анонимен

преди 11 години

Маузер ц 96 пускат 11.5 мм пистолет за да дупчи повече китаици с един изтрел ,а вие за Хитлер и Сталин!Някои лошо да е чул за Французи , Американоси или Британяги ?Е щом не чувате лошо сте им под властта!

51

фашист....

преди 11 години

жалко че Сталин спечели войната

50

Анонимен

преди 11 години

За всичко е виновен Ленин и неговата революция

49

Анонимен

преди 11 години

"Сталин или Хитлер - кое е по-малкото зло?"За по-малкото зло не знам, но най-голямото зло са тези които пускат атомни бомби върху цивилни жени и деца.

48

Анонимен

преди 11 години

Абе какво ни занимавате с минали времена ,или може би и те са ни виновни .ВЪПРОСА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗАДАДЕН ТАКАкое е по-голямото злоТИКВАТА БУДА , ДОН ЦЕЦИ или ДОН ПИЦА ДЯНКОотговора еИ ТРИМАТА ЗАЕДНО .

47

Тъжна правда !

преди 11 години

Истината е, че България загуби през 89-та година Третата световна война, При това, доброволно и някак си с голямо желание сама си смъкна гащшите :-((

46

Анонимен

преди 11 години

Слава Великому Сталину!

45

Анонимен

преди 11 години

Трябваше Хитлер и Сталин да се разберат помежду си.

44

Анонимен

преди 11 години

злобен , отмъстителен драскач . Не успя да се сдържиш да напишеш някоя глупост , нали ?

43

Доказано

преди 11 години

Доказано е че англичаните са най-жестоките поробители. По жестоки от техните войници не е имало в новата колониална история

42

Анонимен

преди 11 години

Тая класация от някои дето не е чувал за Чърчил ,Хирохито или Рузвелт е измислена?Много им здраве на британците ,ама не аз мачках махараджите в Индия и воювах по целия свят за своите колонии!

41

Анонимен

преди 11 години

Сталин създаде от нищото свръхдържава.Американците и англичаните му бяха съюзници и постоянно го възхваляваха.Пак ги е хванала амнезията.Ако сталинската червена армия не беше разбила германците и евреи и англичани нямаше да съществуват.

40

Галфони...

преди 11 години

Абе, тези които величаят Коба , замислят ли се поне за малко че историята се пише от победителите.Замислят ли се поне за момент, че България е ЗАГУБИЛА 2-та световна война.Замислят ли се какво би станало ако Сталин (Коба) , беше на мястото на Хитлер , при спасяването на евреите...Смахнати болни мозъци , Сталин бил велик...да велик сатана е !

39

враг

преди 11 години

Най-големият враг на хората си остават другите хора. Вярно че сме напреднали с технологията, но социалната ни еволюция е като на шимпанзетата.

38

Анонимен

преди 11 години

до 26тъпак вземи прочети някоя книга преди да пишеш сталин е изтрепал токова много хора че ти е бедна фантазията

37

ветеран

преди 11 години

Не знам кои е по голямото зло но мисля,че ние нужен сега такъв като тях защото сега е най голямото зло по лошо от сега няма тогава поне е имало някакъв ред.

36

Филип 31

преди 11 години

Ако се гмурнем дълбоко в историяата на двамата лидери ще видим, че не са били стока, но те са били точно тогава на власт безпорни диктатори, жадни за кръв и власт. Извръщения е имало и от двете страни, но Сталин е бил за народа си и против капитализма, което му дава значителна преднина от мозачноболният Хитлер. Ако живеех по онова време сигурно съм щял да се бия за Сталин.

35

бай Тъпчо

преди 11 години

Па къф е бил тоз Хитлир бе,то сичко на него му наобратно-и перчемат и мераците даже...па нашият човяк сий Сталин бе или още Джугашвили...демек многу цвили и за него са дали таквоз военно звание дето никой в Светат нема-генералисимус бе-значи туй ако сбереш сички наши генерали и ги туриш на куп,не могат да напраят и едната чизма на Сталин...ний си имахме портрет на него над леглото на мама и тати и кат му избодох очите с една карфица тати *** спука от лабут-*** толкоз ми бил акълат-сега е повече бе

34

Анонимен

преди 11 години

малко манипулация за кефа на прозападняците......пичове...не забравяйте анти хитлеристката коалиция ....Сталин е основен играч..без него жълтите нямаше да се предадат за 5 дни.....всеки си има мястото в историята..ние пишещите тук няма да влезем там...така де ,кой какво си знае това да пише!!!

33

Анонимен

преди 11 години

по гoлямо зло от герб нямa