11

коко

преди 11 години

късно е либе за китка

10

DeDe

преди 11 години

Сгрешихте ,че бяхте на власт.

9

Иво

преди 11 години

Докато има маймуни с право на гласуване преценяващи човека по външния вид тази държава няма да се оправи. Браво на Бойко че вкара качествени хора и нови лица в политиката. Плевнелиев, Лиляна, Фандъкова се доказаха като безспорни лидери и умеещи хора. Това разбира се могат да го преценят хора, които не се водят от външния вид и за които не винаги тези които викат най-силно са правите.

8

до

преди 11 години

Неприемаш, защото нямаш чест и кауза, нямаш разбиране за света ,защото не си видяла нищетата в очите.

7

едно

преди 11 години

Едно правителство - кошер от калинки, затрило обществото . По времето на това правителство много хора с бизнес разпродадоха и , продължават а разпродават и заинават в чужбина. Нека в държавата да останат само управляващи , и малцинсвата които ги избират.

6

ха

преди 11 години

"Според нея служебният кабинет, ще е съставен само от експерти и ще трябва да овладее държавата " - Ето как сама си признава за провала на правителството.

5

ГЕРБ е ГРОБ за БГ

преди 11 години

Вие погребахте България,и направихте от институциите мафиотски организации,съд за вас !

4

ха

преди 11 години

Като Ви уволниха хората , много почнахте да ги разбирате нещата. Ако нещо сте можели да направите сте щели. Вие не само не помогнахте ВИЕ СЪСИПАХТЕ и малкото останоло бизнес ....

3

Анонимен

преди 11 години

Тази цоцолана е завършила варненския свободен университет, да попитам как се издигна толкова бързо, отделен е въпросът, че Боко си пада по грозни жени. Нещо за баща й да кажете?

2

знаещ

преди 11 години

Късно е чадо.....

1

Пурко

преди 11 години

Късно е Либе за китка! Не можеш да си играеш с живота на 7 000 000 човешки същества! Хората искат да живеят достойно - сега и тук!