77

РУМЕН221

преди 11 години

БОКО ВОДИ ЗЕЛЕНА ПОЛИТИКА..- ОТ ВСЯКО МИНИСТЕРСТВА, ЗА СЕБЕ СИ ИСКА ЗЕЛЕНИ РЕЗУЛТАТИ...- КОЛКОТО ПОВЕЧЕ - ТОЛКАВА ПО-ДОБРЕ...- И САМО В "ЗЕЛЕНО"..., И САМО В ЛЮБИМИЯ МУ НЮАНС НА... ДОЛАРА...!!!ТАКА ЧЕ...:- ПОДКРЕПЯЙТЕ БОКО ЧРЕЗ "ЗЕЛЕНА" ПОДДРЪЖКА...

76

БОИКО ЛЪЖЕ В МС

преди 11 години

БОЙКО БОРИСОВ Е ОТКРОВЕН ЛЪЖЕЦ И ЛОБИРА ЗА ФОТОВОЛТАИЦИТЕ НА ЦВЕТЕЛИНА И МОЖЕ БИ НЕГОВИТЕ,КАТО РАЗВИВА ЛЪЖОВНА ТЕЗА ЧЕ ТЕ СА ПО-ЕФТИНИ ОТ 1 МЕГАВАТ НА АЕЦ! ЛЪЖЕ ЗАЩО? ТОКА ОТ ВЕИ Е МНОГО ПО-СКЪП В ПЪТИ, ЖИВОТА НА ВЕИ Е 30 ГОД. НА АЕЦ МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ 80 ГОД. СТРОЯТ ВЕИ НА ПЛОДОРОДНА ЗЕМЯ В ДОБРУДЖА?К.П.Д. НА ВЕИ Е МНОГО НИСЪК. ЛЪЖЕЦА ДА ОБЯСНИ КАК ЩЕ ПРОИЗВЕЖДА ВЕЧЕР И КОГАТО НЯМА СЛЪНЦЕ???? ЗАЩО ТУРЦИЯ ЩЕ СТРОИ АЕЦ А НЕ ВЕИ ЩОМ СА ТОЛКОВА РЕНТАБИЛНИ? ЛЪЖИ В МС ПО НОВИНИТЕ НА НОВА ТВ. ЛЪЖИ ВСИЧК Сигнализирахте за неуместен коментар

75

до 47

преди 11 години

Викаш да работим повече, че да остане нещо и за нас, от това, което сме изработили!

74

Анонимен

преди 11 години

До 77Народа го усеща, но интелигентната част от него, която всъщност е основната част избиратели на ГЕРБ. За БСП гласуват ниско образованите хора и тези от селата.

73

Бойко

преди 11 години

.НЕ РЕВЕТЕ ---А РАБОТЕТЕ !!!!като- НЕМЦЙТЕ БРЕЕЕЕ АЙМАНИ ТАКИВА!!!!!!

72

СЕКРЕТНО

преди 11 години

Хакерите ШПИОНИРАЛИ ЕС И НАТО открили най-голямата държавна тайна: че пожарникарят МИНИСТЪРПРЕДСЕДАТЕЛ БОЙКО е *** И КУКЛА НА КОНЦИ!

71

Ъ.Шоу

преди 11 години

Няма смисъл да се бориш с прасе.Първо,ще те изцапа,а второ,ще му хареса.

70

AHA

преди 11 години

Партиите се раководят от едни и сащи хора скрити зад разлихните партии.Не спорете за партии а за бадещето на БГ.Искае селска дарзава абе затворете АЕЦ и потопете туризма

69

Анонимен

преди 11 години

ПРИЗОВАВАМ МЛАДЕЖТА НА БЪЛГАРИЯ И СТУДЕНТИТЕ ПО МИРЕН НАЧИН ДА ИЗМЕТАТ ТАЗИ ПАСМИНА ОТ ВЛАСТ И ПАРЛАМЕНТ!ЧИСТИ ХОРА ,УМНИ ТРЯБВА ДА РЪКОВОДЯТ ДЪРЖАВАТА!

68

До 76

преди 11 години

Бойко Станишев - *** ЗА зеле се казва. То си пролича от Вас какво става/или нестава/

67

Анонимен

преди 11 години

Като са по-добри от Тройната коалиция защо е нужно да го повтарят ??? Не би ли трябвало народа да го усети това ?????

66

Бойко Станишев

преди 11 години

И *** от зеле не става от тебе Боко....

65

БСП -крадец

преди 11 години

27. И. Урумов, Д. Урумов, Г.Господинова, С. Гочева28. Й. Апостолов29. З. Хасан30. Н. Иванов31. С. Алиосман32. М. Стефанова33. Б. Стефанов34. Аврора Експорт Импорт35. Аврора Експорт Импорт36. Г. Георгиев37. Риск инженеринг38. Русенска света Митрополия39. Н. Колев40. Община Сливо поле41. С. Костов, Л. Иванов, В. Стоянов42. Е. Илиев43. Н. Георгиев44. Г. Младенов, П. Янев45. ЛВК- 5646. ЛВК- 56

64

Анонимен

преди 11 години

Ей много *** хора има в тази държава. Абе ееейй, комунистите ни управляват за последните 23г. преход през поне половината от времето и точно по време на тяхното управление сме били най-зле. Вие *** ли сте??? Първата цел е да не се допуска отново БСП на власт, а след това като не харесвате ГЕРБ търсете му алтернатива, нямам против, но БСП не е такава. БСП е още по-голямо зло!!!

63

AYYYYYYYY

преди 11 години

Да на Белене,на пистите и на туризма.Зелените са измислена сиониска партuя

62

Анонимен

преди 11 години

МУТРО Я КАЖИ" КАТАРИНО "НА КОГО Е ЧЕ НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ!НА ТАЗИ С КОЯТО УЖ НЯМАШ НИЩО ОБЩО АМА СИ ЛАПКАШ ДИВИДЕНТИ НАЛИ!КРАДЦИ НЕЗЕМНИ 23 Г. ВИ ТЪРПЯХМЕ НО ВЕЧЕ МАЙ Е ДОШЛО" ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО"!ВСИЧКИ БИЛИ ВЪВ ВЛАСТТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 23Г. НА СТАДИОНА НАРОДА ДА ВИ ОСЪДИ!

61

танкист

преди 11 години

бойко каза пред сашо диков , че ако сме латино американска държава и тои е премиер ще се разправя с неудобните като ги прави ***, но понеже сме най демократичното управление съществувало в България под неговот вещо ръководство, то можело да го питаме каквото си искаме , друг е въпроса той дали ще отговори или ще ни напсува, Ей това е демокрацията, кервана си върви а кучетата си питат и отговор йок. Боко е вреден за нашето здраве , които не го е разбрал и без това е за 4 ти километър.

60

AHA

преди 11 години

Даите да затворим АЕЦ и да спрем туризма и да наблегнем на картофите и козите.Искат да ни правят селска дарзава.Не слушаите партиите те работят за определени хора.

59

Моника Йосифова.

преди 11 години

При първия тип сделки за извършени 193 заменки на 33 000 дка. До издаването на мораториума са направени заменки за 4 600 дка, като 3 700 дка са в района на морето.При вторият тип сделки са подадени 3234 заявления като е приключила продажбата на 616 от тях за 8235 дка.При третия тип сделки има 1515 заявления, като са изключени 523 преписки.Извършена е продажбата по 55 преписки за 700 дка. Половината от тях са по българското Черноморие. Към тях спадат и онези 140 дка, които са собственост на дружеството, в което акционер е и Моника Йосифова.

58

анонимен

преди 11 години

Много по-добри сме от Станишев, въпросът е да станем много, много по-добри -вярно е това вие Герберите задминахте всичките предишни правителства по кражби корупции и заменки така че другите направо бледнеят пред вас