25

Бай Иван

преди 11 години

и аз ще гласувам "ЗА"

24

Анонимен

преди 11 години

За съжаление в България 90% от населението живее в пълна заблуда, защото е неграмотно и естествено ще гласува ДА.. както са го подвели. после ще се чуди защо данъците са му толкова големи и защо няма пенсии повече от 100лв

23

SD

преди 11 години

Абе кви 51%, стига с тези манипулации.Пита ли ни някой дали искаме да плащаме за този референдум, защото той струва пари.Твърдо не на АЕЦ-а.Колко пари са загробени там?

22

Анонимен

преди 11 години

Кви референдуми,кви 5 лева?Все едно комшията да ме пита дали да си купи печено пиле за обяд.На кой му пука какво щели да строят и какво не с откраднатите от народа пари?Питаха ли някой като заслаха курортите с бетон и превърнаха децата Ви в *** и наркомани тези които сега Ви баламосват с референдуми и избори?

21

varg

преди 11 години

Браво дойде ви акъла най-сетне след 23 години геноцид.Ядрената енергия е най-чистата и безопасна в света.

20

Иво

преди 11 години

С какво ще си светим пак питам, малоумнили сте.........

19

Безобразие

преди 11 години

Проектът е за 20 млрд. лв., дори ще се увеличи. Как мислите вие, че ще се изплати тази инвестиция? Лесно! С тройно вдигане на цената на тока, когато построим Централата. Руснаците до 2020 година спират да приемат отработеното гориво от "козлодуй", респективно и то всички нови централи, абе нека, но тук ще строим. Освен това, в момента България произвежда доста над нуждите си

18

Обективен

преди 11 години

Очевидно трябваше да се гласува с ДА за АЕЦ Белене, но няма такъв въпрос. ГЕРБ подмениха въпросът, за който се подписаха над 750 хиляди българи с някакъв си техен въпрос, от който нищо не става ясно. Хората сега са лъгани да гласуват за АЕЦ Белене, а всъщност ще се окаже, че гласуват примерно ГЕРБ да строи АЕЦ в Приморско.

17

Анонимен

преди 11 години

Енергийна независимост значи да не си постоянно огъзен на ЕС или Русия.Не знам как може да има хора които искат държавата да е зависима от други страни.Политика във въпроса няма. Искаш или не искаш независима държава!

16

Бензин Петролов

преди 11 години

Като знаете резултата, защо трябва да се провежда референдум?!От сега започвате отвратително да манипулирате хората! А да се разходите до кабинетите и да видите колко млади хора са болни от синдрома на Хашимото?! Да си спомняте за Чернобил?!

15

Shark

преди 11 години

Разбира се че е ДА. И не е безсмислено да се гласува, не лъжете хората така долно!!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 11 години

Ако гласувате ДА.. Обричате България на робство и изчезване до 10 години

13

Анонимен

преди 11 години

През периода 1995-2000 г. са проведени теренни изследвания и сондажи на място, които доказват, че там няма активни разломи които да възпрепядстват строителството на АЕЦ в Белене. Площадката на Белене е стабилна в сеизмично отношение платформа, в която отсъстват сведения за исторически и съвременни земетресения.Всичко останало са глупави червени/сини/пембени мнения, от които бъка този форум. АЕЦ Белене е нужна на България, която е страна бедна на енергийни ресурси. Четете малко преди да пишете.

12

Анонимен

преди 11 години

ДА на АЕЦ .Ще гласуваме цялото семейство за бъдещето на РОДИНАТА ни.

11

bolka

преди 11 години

Въпросът, за който трябва да се гласува, е много завоалиран, неконкретен и неясен. Референдумът е опорочен. Безсмислено е да се гласува.

10

УУУУУУУУУУУ

преди 11 години

Тези които са против да се обосноват с какво ще си светиммммм,а не да говорят само тъпотии

9

Анонимен

преди 11 години

NE na belene

8

Анонимен

преди 11 години

БСП-ри долни ***, защо предложихте референдум, но не предложихте промени в Закона за Референдумите и НЕНАМАЛИХТЕ необходимите гласове за валидност на вота??Отговорете ми бе, мишки, нали сте по-различни от ГРОБ, чакам!

7

до 5

преди 11 години

И като няма ядрена енергетика,с какво ще си светиш в тоалетната бе компетентния....

6

Анонимен

преди 11 години

Днес.бг, кога успяхте да попитате цели 51% от народа?