22

до 23

преди 11 години

Хахахаааа, айде не се оправдавай с пушачите, че ти си такъв скункс :)

21

Анонимен

преди 11 години

Споко, след няколко месеца другия парламент ще го отмени.

20

Анонимен

преди 11 години

Атанасова е права за пу6енето ... и на запад е така и благодарение на забраната отказах цигарите ..а колкото до вмирисаните на ТУТУН и пот селаци - ...ми Д.Г.Д !!!

19

Анонимен

преди 11 години

Тази кокондрела наречена Министър трябваше да си подаде оставката веднага след Смъртта на горкия човек пред Болницата , СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА СЕЛЯНКАТА ФАНДЪКОВА ,КОЛКО ХОРА БЯХА ИЗЯДЕНИ ОТ КУЧЕТАТА А ТЯ НЕ МЪРДА ОТ ТРОНА.

18

Анонимен

преди 11 години

До НепушачЩи смачкам фаса си в челото ти...

17

Анонимен

преди 11 години

КАКВО ВИ ПРЕЧЕШЕ СТАРИЯ ЗАКОН ЗА ОБОСУБЕНИТЕ МЕСТА ИЛИ ТАКА ТЕ КАРАТ ИЗВЪЗЕМНИТЕ !ТИ СЕ ПРЕБОРИ С ЛЕКАРСКАТА МАФИЯ И ЛЕКАРСТВЕНАТА ТА ТОГАВА МИСЛИ ЗА ПУШАЧИТЕ

16

Ahaha

преди 11 години

едно нещо ви направиха като хората, което дори го одобряват повечето пушачи, но орка иска да дими и да си пие, не го боли че после мирише на вкиснат пор, че ще му пожълтеят дрехите, пръстите и устата, че ще прилича на ***, вместо на човек!!!

15

Анонимен

преди 11 години

Атанасова, ела да ми подкрепиш "пурата" на открито !

14

Orda

преди 11 години

Тая герберастка калинка за каква се мисли? Е при положение че има с какво са мисли.

13

АФП

преди 11 години

Калинка - министър. Милиционер, калинка........ - това е гроб.

12

Анонимен

преди 11 години

Деси, къде си? Защо се обеси? :(((((((((

11

---

преди 11 години

Цялото управление на върхушката ГЕРБ е "*** ми - дойди ми". Те нямат визия за управление, хвърлят се наляво и надясно и си гонят личните интереси. Може да се сравняваме с Европа-та по цени, а по правила на живот и начин на спокоен живот - не. Защо в Испания, Гърция, Италия и др. "закъсали" държави не им пада оборота в заведенията??? И кой е казал, че пушачите са основните посетители на заведенията. По тази логика да се разреши и дрога на закрито - със сигурност ще се качат оборите!!!! Долу ГЕРБ

10

Анонимен

преди 11 години

Атанасова не отстъпва: Няма да подкрепя пушенето на закрито!"Народа не отстъпва: Няма да ВИ подкрепим догодина!

9

Браво

преди 11 години

Браво и похвално поведение Но, когато си обещал .... срещу не следваща се имотна облага на бизнеса друго...дали министъра на здравеопазването може да устои? Според мен...този цирк да има да няма забрана е с една единствена цел...да се стимулира бизнеса да дава подкупи.... цитат ..."НА ВИСШ ФУНКЦИОНЕР НА ГЕРБ...ПОЛУЧИЛ 4 МИЛИОНА ЕВРО..." - ЗА ДА ОТПАДНЕ ПЪРВИЯ ПЪТ ЗАБРАНАТА ЗА ТЮТЮНОПУШЕНЕ.

8

tato

преди 11 години

Добре съгласен съм със уважаемата дама може би нее пушач аз също ги отказах преди 7 години.Но това неели дискриминация към пушачите.Заставам зад пушачите и знаетели защо защото имам много лошо предчувствие.Утре ще ни забранят да ядем на обществени места защото бабите и дядовците и социално недните да несе чувстват обидени че са дескременирани защото нямат какво да ядът а ние ще им пречим да гладуват.Това е уникално от страна на някои о........и.дасе разполагат като чели са за вечно на върхъ

7

Граждански протест

преди 11 години

Какво означава - представителна демокрация? Гражданите да се представляват от някой друг - кой е той в Действителност, Никой не Знае!Защо Гражданите трябва да се представляват от някой Друг - много просто -защото представителните политици Приемат ,че просто гражданите не могат да се представляват Сами! Защо ! Това е пълно Безумие и резултатът от 23г. е достатъчно доказателство.Какво означава - Пряка демокрация? Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите.Гражданите Трябва да имат Възможност да гласуват за всеки по -важен въпрос,защото от това зависи Тяхното Бъдеще( както е в Швейцария). Референдуми му е майката, но за Всичко, а не само за Белене. Тогава избори ще има Всеки месец, и политиците ще са Принудени да ни обясняват подробно и да ни ухажват постоянно, а не както е сега 4-5г. лапане, пък после "Потоп", но за Гражданите, а не за Тях(представителните Политици)!Да видим, дали после ще има изказвания, че бил лош мат'ряла... !

6

Анонимен

преди 11 години

ГЛЕДАЙТЕ САМО КАКВИ НЕГРАМОТНИ , НЕДОДЯЛАНИ СЕЛСКИ *** НИ УПРАВЛЯВАТ.ДО ВЧЕРА БЕШЕ КОЗАРКА , ДНЕС МИНИСТЪР,УЖАС

5

Патриот

преди 11 години

Смърт за всички герберасти !Мамка ви *** да горите в ада!

4

Анонимен

преди 11 години

До що ве за задна прашка става..

3

Чардафон

преди 11 години

Селянката от Дулово се опълчи на гражданина от Дивотино!