44

Анонимен

преди 11 години

В този блог много седесарска *** се е навъдила в подкрепа на тиквиша.

43

Негрото

преди 11 години

Кутюююю,Кутююююо,бодиго писанкя уууу....

42

Анонимен

преди 11 години

Пълен долнопробен *** си ти Кутев!!!! Ти ли ще говориш за цинично поведение бе ***. Много вие страх като ви казват истината.ГЕРБ краднали....Ами вие? Да истината винагиси пробива път.....Вие във власта никога повече барабар с доган....

41

с две думи -

преди 11 години

Червен ***.

40

Анонимен

преди 11 години

АБМЕ, КЪДЕ Е АМЕРИКАНСКАТА ПОСЛАНИЧКА ДА СЕ ИЗКАЖЕ ЗА ТЕЖКОТО РУСКО РОБСТВО, В КОЕТО НИ ВКАРА ГЕРБ С ЮЖЕН ПОТОК ? 15 ГОДИНИ БЕЗ ЕЗНА СТОТИНКА ОТ ТАКСИ- 6 МИЛИАРДА ЛЕВА НА ШИЯТА НА ХОРАТА. И КОЙ ЩЕ ГИ УСВОИ ТЕЗИ ПАРИ КАТО ИЗПЪЛНИТЕЛ- БОЙКОВИТЕ ФИРМИ ! ЗАЩО МЪЛЧИ МЪРСИ ? ЯВНО СА НИ ПРОДАЛИ ЗА ПО-ГОЛЕНИ НЕЩА НА РУСНАЦИТЕ !

39

Анонимен

преди 11 години

По елементарни управници от желю жабата и боко тиквата не е имало през 23 годишния преход.

38

Кутев...

преди 11 години

Тъпо тъпо, та чак социалистическо...

37

Анонимен

преди 11 години

Най-безочливия и гнусен човек в столетницата коментира морала и манталитета на ГЕРБ!!! А явно и като политик е изключително *** щом не може да направи реална преценка на ситуацията и не може да предвиди втория мандат на Борисов! То заради такива като него социалистите са в плачевно състояние! Няма лошо!

36

ДО 42

преди 11 години

А ЗАЩО НЕ БЯХА ВТОРА СИЛА, А ЧАК ЧЕТВЪРТА ? А ВОТЪТ ЗА ЦАРЯ БЕШЕ ПРОТИВ СИНИТЕ. КАКТО И СЕГА ЩЕ БЪДЕ ПРОТИВ ГЕРБ, А НЕ СА БСП.

35

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ Е НАПРАВИЛ 45 КМ МАГИСТРАЛИ ПОВЕЧЕ ОТ БСП, НО НАЦИОНАЛНАТА ПЪТНА МРЕЖА Е 3 : 1 ЗА БСП. А КОЛКО МИЛИАРДА ЩЕ ОСТАВИ БЕРГ СЛЕД СЕБЕ СИ ? И КОЛКО БЕЗРАБОТИЦА ? И КОЛКО ЗАТРИТИ ФИРМИ ЗАРАДИ ТЯХ ?

34

Анонимен

преди 11 години

Хора гравитиращи икономически около партията....тоест такива дето прибират пари от комисионни,или тяхните близки вземат големи заплати и.т.нПенсионери,дето се сещаш като са били млади по бай тошево време,и сега вземат мизерни пенсии....И заблудени хора,които са много малко,това е електората на герб плюс ***!

33

Анонимен

преди 11 години

Тоя пак изпълзя и почна да ръси мозъциявно не са го напляскали добре

32

Анонимен

преди 11 години

Този кога се излекува от спина

31

Анонимен

преди 11 години

ТО АКО ПИТАМЕ БОРИСОВ КОЛКО БЯХА И НА ЛЪВОВ МОСТ, ЩЕ КАЖЕ ,ЧЕ СА БИЛИ ОКОЛО 50 ХИЛЯДИ, НО БЯПХМЕ 2 МИЛИОНА, А ТОЙ ТОГАВА Е ПИСАЛ МОЛБА ДА ГО ПРИЕМАТ В БСП.

30

Анонимен

преди 11 години

Надменността на Боко Тиквата към народа ни е комплексарска. Типична за васал, свикнал да се подчинява на чужда воля (САЩ, Турция, Израел), минавайки по труповете на стотици хилияди българи. За Боко, мутрите и организираните престъпници на власт, толкова. По-интересно обаче е, що за ***.или могат да ги изберат.

29

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да се пънат БСП си остават с класи зад това което прави Бойко Борисов за България.Аз не съм член на някоя партия но не съм и сляп.А тези като изказващия се в статията г-н,просто трябва да се засрамят и да не вдигат глава ка мо ли да дават мнения.

28

Анонимен

преди 11 години

наглоста на борисов му е простена понеже е *** не бива да му се сърдим. Ние сме прости понеже сме му дали власт

27

АТАКА

преди 11 години

Правилни са последните няколко коментара. И ГЕРБ и БСП, и ДСБ, и СДС и тая на Куневица са един дол дренки. Само обединените сили на патриотите от ВМРО и АТАКА ще оправят тая страна. Поне политически - и вътре и навън. Но с икономиката ще се справят ли ..... Божа работа.

26

Анонимен

преди 11 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ САМОЗАБРАВЯ БОЙКО, С ПОМОЩТА НА МЕДИИТЕ И СОЦИОЛОЗИТЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ- ЩЕ ПАДНЕ ОТ ПО-ВИСОКО. ТЕ ТАКА И СИНИТЕ БЯХА АБСОЛЮТНО СИГУРНИ ВЪВ ВТОРИЯ СИ МАНДАТ , АМА...., ЗНАЕМ- НЕ ПЪРВА, НЕ ВТОРА, НЕ ТРЕТА, ЧЕТВЪРТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА СЕ ОКАЗА. ТЕ ТАКА.

25

10

преди 11 години

До АловНе съм комунист и никога няма да бъда.Но Б.Б. е бил такъв и и ще бъде.Освен това е истинка Българска МУТРА.Виште му приятелите.Не бива Бие младите да го поддържате.След като СДС са живи мъртавци.Няма значение кой ще свали Б.Б.Важното е МУТРИТЕ /***,СИК,В.Златев и другите/да влязат в ЗАТВОРА.Ако сте от кръга около тях поддържайте ги.