116

Панталеев

преди 11 години

Така,Путин ни кецка ,а нашите мизерници му правят евала

115

Мнение

преди 11 години

Преди избори винаги е активен, но след това млъква като последния мишкар. Горчиво съжалявам, че съм гласувал за него, повече няма да направя тази грешка.

114

Анонимен

преди 11 години

Кой луд ще иде да гласува за Атака

113

Мнение

преди 11 години

Волене мишко продажна не петни русофилството! Когато подкрепяше ГЕРБ и ти даваха милионите не бяха лоши нали, а сега са лоши. Този Боленчо опетни целия национализъм и не е никакъв русофил, а интересчия! Беше един от първите, коит подкрепи безплатния транспорт на римляните уж да ходели да учат за наша сметка.

112

Анонимен

преди 11 години

Еми на изборите ще гласувам за Атака,просто не виждам друга партия която ще оправи държавата!Гроб,Бкп,Дпс ,Костов,Кунева -тези са предатели,и няма да спасят държавата а ще я затрият!!!!!!!!!!!!

111

Бокл Сайдеров

преди 11 години

Болен Сайдеров на кой ли не се огъзи??Само на турците все още не е но аз съм оптимист.И техният ред ще дойде.

110

Анонимен

преди 11 години

Волен/дс е политическа уроспия!

109

Ама как така?!

преди 11 години

Как направих коментара си зелен?????!!!!истината само в meduzata.blog.bg

108

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Сидеров при нашите Освободители от петвековно турско робство,а Цветанов при нашите петвековни поробители!Е айде Българино кажи кое е по-добре?

107

Анонимен

преди 11 години

Какво направи ГЕРБ и БСП за държавата през всичките тия години?Нищо,не направиха,само грабиха и унищожаваха!Затриха армията ни,която е била една от най-могъщите на Балканския п-ов и никой не е смеел да ни напада,след това унищожиха икономиката,предадоха я на турски инквизатори,унищожават българската природа,най вече техните гласоподаватели роми изсякоха горите и най-вече унищожават българският народ,като дават права на *** и турци!Това е антибългарска политика и това го каза Сидеров!АТАКА!!!

106

Анонимен

преди 11 години

да се забранят виещите турски чакали по джамиите със закон ! не живеем в средновековието ! на който не му понася да хваща пътя за анадола !

105

Анонимен

преди 11 години

Волен се издига в очите на всички истински българи.

104

бебе

преди 11 години

Ако имаше милионите на Боко и Роско, нямаше да му подари значка. Путин е националист, като Волен. Гласувайте за ГРОБ и техния сводник Ер доган ... ама за парламента в Турция, тука трябва нова партия на морал и ценности като Атака, мисля аз .

103

Анонимен

преди 11 години

pari4ki.tk

102

Анонимен

преди 11 години

По-добре Европейският съюз да преговаря за членство с Русия, отколкото с Турция, не пропуснал да отбележи националистът.''Абе Волене за какво ни е изобщо ЕС?А и нито Русия ,нито Турция ще искат да са в него.Той ще се разпадне като социализма,защото не става бедни и богати на едно място.Личи си,че на нас гледат както ние на *** и ни приобщават уж,както ние ''интегрираме'' ромите.Това е изкуствен съюз с преброени дни.Виж там ако може да ни дават газ по-евтино руснаците.

101

БЯЛА РАСА

преди 11 години

ЖАЛКИ ПЛАЗМАДОЙ ЦЪКАТ ВЪВ ФОРУМА,РАЗБИРА СЕ ТЕ СА БАНДА ЕНИЧАРИ ,И ТОВА ВСЕКИ ЕДИН ПАТРИОТ ТРЯБВА ДА ГО ЗНАЕ!АКО ПОЧВАМЕ ПРОЧИСТВАНЕ НА РОДИНАТА,ПЪРВО ПОЧВАМЕ ОТ ПРЕДАТЕЛИТЕ!СМЪРТ И МАСОВ РАЗСТРЕЛ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ!!!!!!!!!!!!!

100

jan

преди 11 години

османе, да не станеш Огнян - внимавай!

99

Анонимен

преди 11 години

Грешка е че Путин се е срещнал със Сидеров. Волен Сидеров е много компрометиран, много излъга хората които гласуваха за него, а да не говорим за голите синмки на Волен в интернет или за изневеите му.

98

Анонимен

преди 11 години

Леле, докъде я докарахме, срамота! И ТОЯ ако е политик,то НИЕ драги ми българи,трябва да сме извънземни същества...Г Н У С ! О Т В Р А Т ! *** М !

97

БЯЛА РАСА

преди 11 години

АБЕ *** НЕЩАСТНИ ,КАК МОЖЕТЕ ТОЛКОВА МНОГО ДА ПЛЮЕТЕ ПО ВОЛЕН СИДЕРОВ?НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ СЛЕД 20 ГОДИНИ СТАВАМЕ МАЛЦИНСТВО,И ЩЕ СЕ КЛАНЯТЕ ПРЕД *** И ТУРЦИ!ЩЕ ОСТАНАТ МАЛКО ХОРА КОИТО ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА СВОБОДАТА СИ,ТЪЙ КАТО ЩЕ СМЕ ПРЕД ЦИГАНО-ТУРСКО РОБСТВО!НА ИЗБОРИТЕ ВСИЧКИ ЗА АТАКА,ЗА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ!