24

до 23

преди 11 години

и да влезе тържествено Меглена Кунева, да я коронясаме за избягалата царица с партийна книжка и да й целунем коленопреклонно краката. Или да отворя фабрика за лентички, белким ми потръгне бизнеса ? Сигурно малко съм закъснял- времето тик-така безмилостно- няма вече нищо за гърмене, или греша?

23

В,Василев

преди 11 години

Да бе червен Петко не гоните , вие гъ*а си да набарате ще нае-ете ! *** да не ви знаеме !

22

до 17

преди 11 години

като подхвана темата -кво стана с бомбите на Петолъчката?

21

ФЕНН

преди 11 години

СТАНИШЕВ СТАНИШЕВ СТАНИШЕВ *** ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ОТ ТЕБЕ ...И ТОВА ГО РАЗБРА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

20

Анонимен

преди 11 години

Станишев и Доган са най-големите престъпници в България. Ако те и свитата им се махнат от политическия живот в БГ, а най-добре въобще да напуснат България, има шанс да започнат промените към по-добро

19

до 15

преди 11 години

безпомощен си даже да се изкажеш и то на български - ти къв си бе, ***, речника ти е от десет думи, написани на латиница. Изобщо не си ми на нивото, за да споря с теб -илитерат такъв- Петкан дивака е интелигент пред теб ! Жалко, че и такива като тебе имат право на глас

18

Анонимен

преди 11 години

И не знам колко смъртоносно *** трябва да си да гласуваш за Станишев!

17

DO 13

преди 11 години

NE IZBIRA,NO SE POLZVA I SEGA OT KOMUNODINOZAVARSKITE MU KRAJBI I DIVOTII...

16

Анонимен

преди 11 години

Дали ще е Станишев или Борисов - все тая! Царя със всичките си кусури по-добре управляваше от тези лалугера и пожарникаря!

15

до 10

преди 11 години

явно не си изтрезнявал- навсякъде имаше, даже си мислих, че са твърде много.

14

Анонимен

преди 11 години

Станишев, ти си един обикновен престъпник и изказванията ти непосредствено след атентата бяха точно с цел трупане на дивиденти! С Челопечене кво стана бе? Цял ден ти и твоята шайка се чудехте откъде ви е дошло, чак вечерта се появихте по новините да хленчите.. а бат ти Бойко колкото и да е ***, тогава като кмет - беше много по-рано на местопроизшествието. *** си ти Станишев, няма грам доблест и мъжественост в теб, дано никога повече да не видиш власт, защото ще ни съсипеш!

13

Анонимен

преди 11 години

Защо Цветан Цветанов разкри самоличноста на свидетелите от туристическата фирма в Поморие и къде е главния обвинител, да му потърси сметка за това безобразие ?

12

Анонимен

преди 11 години

DO 4--NENADEJDA /BEZNADEJDNA/ MIHAILOVAEEEH RODITELKITE WI KRADLIVI I LICEMERNIKREMALO ANTIBALGARSKO KOMUNISTI4ESKI...

11

до сувенирчето

преди 11 години

аз имам едни ножици- ще свършат ли работа ? Когато е правен атентата е бил срещу царя- нещо напротив ? Освен това такива са били средствата на съпротива навсякъде в Европа, а по това същото време Клу-клус-клан гонеше *** , а готините германци са строили газови камери да са готови за евреите.

10

нека се знае

преди 11 години

Станишев през 1990 г е бил на 24 години и няма как да бъде обвиняван от дедовците в това в което го обвиняват.А и никой не избира родителите си.

9

до 4

преди 11 години

Гласът на хората се чува на ИЗБОРИ. А референдума е искане на нещо,което определена група заинтересовани е решила,че е важно.Ясното е че е само за тях!

8

ПАТРИОТ

преди 11 години

ИЗЧЕЗВАЙ СИ В РУСИЯ ЛЕ ПРЕДАТЕЛ ГЪЗОЛИЗАЧ НА ДОГАН

7

Анонимен

преди 11 години

Аз никъде не съм видял да се събират подписи за този референдум, а живея в центъра на София. Някой видял ли е подобни маси за подписи и къде? Май всичко е пунта мара, както винаги на комунистите.

6

Анонимен

преди 11 години

Аха, има значи пробив в националната сигурност и ние ще бъдем безпощадни, ама това не е стремеж към политически дивидент от наша страна. Когато при природно бедствие хората напуснат домовете си за да се спасят, крадците, които хукват да крадат из празните домове се наличат мародери. Какви са политиците, които веднага след такъв трагичен инцидент бързат да поискат оставка на правителството, без да са изяснени един куп въпроси? Май че политически мародери. Това е нивото на шайката.

5

Анонимен

преди 11 години

заменям сувенирче от атентата в църквата Света Неделя за подобен от атентата в Бургас.Киро Бамбаджията