49

Мими

преди 12 години

хахах, държавата да намерела механизъм. ти ако не можеш да отидеш да направиш забележка на клиента да спазва закона, какъв мъж си ти тогава, а? голям смях. пък "мамо" този чичко не иска да си загаси цигарата...ще се скъсам от смях!

48

Анонимен

преди 12 години

Алоо пушачите, стига ревали ами отидете до най-близкият фитнес и се опитайте да потичате малко и сами ще разберете защо трябва да захвърлите цигарите!!!!!!!

47

Забелязах че

преди 12 години

Това непушачите са адски злобно племе.

46

Анонимен

преди 12 години

Непушач съм, но никога не ми е пречело да отида на заведение с приятелите си пушачи. При една добра вентилация няма никакъв проблем.Или да отида на мач и да ми пречи някой, който пуши на няколко метра от мен. Това са пълни глупости.

45

OBSEBEN

преди 12 години

до 44Нещо май си много нервен, сигурно не си си изпушил сутрешния фас хахаха

44

Хъм

преди 12 години

Още по-добре като не се пуши, ще си пуша в нас, ще си спестя пари като не излизам, ще се срещам с нормални хора, които поканя в дома си, няма да се съобразявам с разни алкохолици и наркомани по заведенията. Няма да гледам мазни мутри и чалга пИпируди.Като не излизам по заведения, а се събирам с приятели вкъщи, няма опасност да ме нападнат, да ме ограбят, да ми продадат алкохол менте или развалена храна, или да се заразя с нещо от наркоманско-проститутските тоалетни в нощните клубове и т.н.

43

Анонимен

преди 12 години

Тази тенденция се наблюдава във всяка една държава, в която налагат такива закони. В началото потреблението по заведенията намалява, но след няколко месеца възвръща старите нива. Така че да потърпят малко. Писна ми от статии, намекващи едва ли не колко лошо е, че има забрана за пушене на публични места. Спазвайте закона и това е. Който не му изнася да се оправя.

42

Анонимен

преди 12 години

Mnogo pravilno.Liatno vreme horata sa po peikite v parka, ne zatvoreni v zavedeniata.

41

Анонимен

преди 12 години

Смятай пък като дойде зимата и приберат масите, които сега са на вън...Аз пък не съм пушач, но доста от познатите ми пушат. НА МЕН лично никога не ми е пречело.

40

;)

преди 12 години

за пълна и тотална забрана на пушенето на обществени места .... който пуши, да си пуши вкъщи, и да не си хвърля фаса през терасата с предтекста, че му миришело ... като е в заведение не мирише, а? А у вас пушите на терасите :)

39

Анонимен

преди 12 години

Айде стига ривали тия, трябва им малко време да свикнат пушачите и да преодолеят ината си и накърненото самочувствие!

38

Тано Кариди

преди 12 години

до 38Това което казваш е точно така, сега ще е обратното, да видим кои са по верни приятели, пушачите или непушачите :), пушачите ще трябва да седят до приятелите си непушачи и няма да пушат:)

37

прасчо

преди 12 години

Пушач съм,пуша пурети или пурив зависимост от местата където съм.Забраната в ресторантите я приемам и наистина нищо не ми пречи да изляза на 5-6 метра.Но забраната в нощните заведения,барове и дискотеки е сепуко !!!! Аз лично не мога да си представя,как ще отида в любимия си пиано-бар,как ще си поръчам питието и няма да запаля пурата си...Но повече от всичко това е злобата и злорадството в коментарите на уважаемите непушачи.Дано някой не реши,че задната прашка нарушава свободите на мисионерите !

36

реалист

преди 12 години

Нощен бар.......хубава музика.......качествено питие..... И...........скупчени вън на студа да запалим по цигара. Смешно....

35

optimist

преди 12 години

Супер си е закона, браво на ГЕРБ. Никъде в Европа не е позволено да пушиш на обществени места. Крайно време е да станем бели хора и да се научим да спазваме правилата и законите!

34

Тано Кариди

преди 12 години

до 34А на теб през ума не ти ли е минавало, че сервитьорити и въобще персонала на едно такова заведение за пушачи може да не иска да пуши и да се трови по цял ден и цяла нощ, перосанала не е длъжен да ти диша смръднята на цигари през цялото си работно време, те не са ли хора? За това на есен ако искаш много да пушиш, палтенецето и навънка на студа!

33

Анонимен

преди 12 години

Тровил съм им бил вздуха на непушачите. А колите не ви ли тровят бе, ***? А заводите? Дори храната с която се храните съдържа отрови. Като не ви харесва да ви тровят заминавайте сред природата - на село или в планината. Ама съм сигурен, че повечето от вас упорито си седят в града, карат си колите, нямат нищо против заводите и си изхвърлят *** през прозорците. Непушачи били. Глупости. Повечето от вас са "спортисти" на анаболи. Депресирани и с комплекси за малоценност.

32

ДО 33

преди 12 години

ПИЧ, ЯВНО НЕ СИ ИЗЛИЗАЛ СКОРО ПО ЗАВЕДЕНИЯ, АЗ ИЗЛИЗАМ ПРЕЗ ВЕЧЕР ( ИЛИ 2 ) И ИМА ОГРОМЕН СПАД... ЗАВЕДЕНИЕТО В КОЕТО ХОДЯ НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛ ПРАЗНО СЪБОТА ВЕЧЕР НИКОГА, НО ТАЗИ СЕДМИЦА БЕШЕ ... СМЯТАЙ !!!

31

Rocker

преди 12 години

Това беше най доброто от герб до тук !!! Дано не се подадат на пушачите лобисти в парламента да го отменят !!!

30

Rocker

преди 12 години

Това беше най доброто от герб до тук ! Дано не се подадат на пушачите лобисти в парламента да го отменят !!!