75

Прост

преди 12 години

Наистина похвално решение най-накрая. Въпреки, че съм върл пушач, напълно подкрепях този законопроект.Обаче, пак забелязах една статистика. Гласували 90+9+8= 107. Пак повече половината хрантутници ги е нямало на работното им място. Маа им ...Неможе да има пълна идилия ...Простия

74

лапаме МУХИ

преди 12 години

В същото време ,вестник "УИКЕНД"....:"Първанов на лов с ДЪРЖАВЕН МЕРЦЕДЕС"......?Кой ти разбира ?Народа в Бг работи ,само за политици и роми ,вече 23г.!

73

mim

преди 12 години

Аз съм от пушачите, които подкрепят това решение, но...не мога да проумея, как ще компенсират всички ресторантиори, които инвестираха торби с пари, за обособяване на отделни зони за пушачи и непушачи;вентилация и т.н? Иначе, за съм напълно....след време се свиква, съобразяваш се и толкова :)

72

catenaccio

преди 12 години

като сме почнали - искам забрана за:тъпите рекламибългарското футболно първенствоанглийските футболни съдиитурските сериалишоуто на славиПещерска - всякакватрапезно вино 2л за 2лвколите - остават само електромобилитене, електромобилите също газят - и тяхЕвровизиялюбовните романиДостоевски - харесвам го, но е опасно/вредно депресиращконкурсите мис/мистър"лекарствата"болницитебаловете...и не на последно място - ПОЛИТИЦИТЕ!

71

До 84

преди 12 години

Ще влезеш в заведение на 36 май на обяд! След забраната заведенията ще фалират тотално, а оцелелите ще вдигнат цените до такава степен, че няма да можеш да си мечтаеш дори за един евтин чай там!!!

70

?!

преди 12 години

Никога през живота си не съм чувствала правата си така силно нарушени. В казрама ли сме, що ли?!

69

до 62

преди 12 години

"МАДАМ ",имаш "избор"-ПУШИ СИ В КЪЩИ!!!!!!!

68

bivsha pushachka

преди 12 години

shte se saobrazqvate vie pushachite kade da pushite.svikva se .tova e istinata

67

xaxaxa

преди 12 години

90 Срeщу 9 то голямо протипопоставяне е било, в статията го изкарахте все едно аха-да не го приемат и накрая са се обърнали везните :D

66

Миро

преди 12 години

Наистина на закрито не бива да се пуши ,това е отрова ! Айде на открито по става !!Добро решение !

65

Anastas Quatarov

преди 12 години

bravo, BG !sega ste ravni s EU!pushachite sa svobodni da si pushat u doma si , kolkoto si iskat!!!!!!

64

Демон

преди 12 години

Както е тръгнало, скоро ще гласуват решения да закрият България. От тук нататък заведенията ще се посещават само от бабички, които ще пият по един чай четири часа, за да стоят на топло през зимата. Следователно заведенията ще се превърнат в дневни центрове за възрастни хора, търсещи безплатно отопление!!!

63

vini

преди 12 години

Браво най сетне човек да влезе в заведение миришейки на парфюм и да излезе не омирисан от цигари.

62

андерсен

преди 12 години

До Прасчо.Браво друже пушач, с теб съм.А що се отнася до непушачите, това си е тяхно право.Само моля господа непушачите, да застанат 10 минути на кръстовището пред Пирогов, и тогава ще говориме как се чувстват.

61

до 72

преди 12 години

Точно пък в Швеция подобна забрана едва ли ще има в скоро време ))) щото Густав пафка като строшен кумин

60

Анонимен

преди 12 години

На един седемдесет годишен покойник, непушач, белият дроб е черен на цвят, а на пушача - розов и свеж! Може да не ви се вярва, но питайте който и да е било патоанатом и ще се уверите, че това е вярно! Пушачът има сутрешна тютюнджийска кашлица, с която прочиства дроба си! Непушачи, не са ви по-чисти дробовете и повече боледувата от пневмонии, от пушачите! Непушач съм!

59

Анонимен

преди 12 години

Хвърлайте цигарите и бегайте у фитнеса, че съм сигурен, че повечето пушачи тука не могат да изтичат 200 метра без да издъхнат:))))!!!!!

58

Анонимен

преди 12 години

ПРЕСЛЕДВА ЛИ СЕ НЯКОЙ ДРУГ ПОРОК В ТАЗИ ДЪЖАВА?

57

Анонимен

преди 12 години

БРАВОООООООО !!!!!! БРАВОООООООО!!!!!!

56

смешни и жалки борци

преди 12 години

имаше само едно разумно решение- ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ПУШАЧИ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА НЕПУШАЧИ. Това сега не е защите правата на непушачите а нарушаване правата на пушачите! Нямат право да ни казват как да живеем- дали да пушим, пием или да правим секс. Все същото е. Единствената дискриминация е към пушачите! Срам е за една уж демократична дължава да ни отнема правото на личен избор....Срам за всички подкрепили тази глупост!