54

Испанеца

преди 12 години

Потресен съм ,смърт за тия но бавна смърт .Какво стана с нашта държава?????Човешкият живот вече да не струва нищо!!!!! Тия от Парламента да прегледат законите на Крум..... ЗА КАКВО СА НИ САМО НОВИ ЗАКОНИ ??????? КОГАТО И ТЕЗИ КОЙТО ИМАМЕ НЕ СЕ СПАЗВАТ!!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 12 години

за такива уродливи престъпления трябва да се въведе публична екзекуция

52

Анонимен

преди 12 години

Тези тримата - директно в месомелачката, казах.

51

Анонимен

преди 12 години

АТАКА не желае да е вторият Васил Левски!

50

Robin

преди 12 години

В такива случай много искам да съм на мястото на полицаите такава игра ще им измисля на тримата ***,че накрая ще заекват,ще ги направя семейство и после ще ги запаля.

49

pipi

преди 12 години

Милата женица. Толкова ми е мъчно като си помисля на старини какво е изпитала преди да си отиде. Нямам думи.... Дано да е на по-добро място милата....

48

До 37

преди 12 години

Грубо ще е за престъпниците, убиййците и мафиотите и грабителите на БГ. За всички останали ще последва просперитет и нормален европейски живот!!

47

Ужас

преди 12 години

И друго да добавя - тъй като са доста млади ***, то най-вероятно ще им дадат по 10-15 години, и ще излезнат след 7-8! Т.е. в разцвета на силите си, единия на 30, другите на 40 години, пак ще са навън и пак ще колят! Трябва да се вдигаме и да защитим правата си! Да защитим родителите ни и децата ни! Иначе ще се затрием!

46

Лъвът отдавна спи

преди 12 години

Уродливо племе, всички села и по-малки градове в провинцията за застрашени от такива истории , особено в Северна България, положението е страшно, там са останали ***, които глозгат и малкото останало желязо или пенсийката на някой 80 годишен пенсионер, а Боко ремонтира тенис кортове в София и се бие в гърдите...плуя на всичката тая пародия!

45

Анонимен

преди 12 години

От Атака не са сакати,има българи,които могат да се борят,но........кой ще застане зад тях,ако ги хванат и ги изправят пред съда?Койййййй? НИКОЙЙЙЙЙЙ!

44

Анонимен

преди 12 години

Да не забравяме и вината на защитниците на *** от БХК.Да излязат сега,а не да се спотайват и да обяснят,какви права са нарушени на тримата ***,че са направили това?

43

Шопов

преди 12 години

То бива то може ама това на нищо не прилича .Срамота и грехота . Мисля че от това по-надолу няма на къде .Бог да я прости женицата!!!P.S. Дано Българите не изпуснат момента да застанат като един срещу разрушаването на родината ни България !!!

42

Ужас

преди 12 години

ЧЕ са ***, ясно е! В друг сайт им има само инициалите, но и годините - на 33, 31 и 21 ГОДИНИ! Единия е на 21 по дяволите! И вече е завършен ***-психопат! Това са ***, които нямат място в обществото! Те нямат съвест, те не са и животни даже! Те не признават правила и закони! Те никога с нищо няма да са полезни! Няма да плащат данъци! Стават единствено да рабоят в кариерата, докато издъхнат! Но защо с 50 преписки са на свобода? Какво правим всички ние, за да няма такива извращения?

41

Анонимен

преди 12 години

Тези с черните роклички, които са ги пускали на свобода имат една женица на съвестта си (ако имат такава), която е преживяла абсолютен кошмар в последните мигове на живота си. Спете си спокойно - ама знайте че тези гамени, които ги пускате, не само нас и нашите близки тормозят. Може и на ваша баба, щерка, жена, син... да стане жертва. Линч на тези тримата и всичките съдебни тикви, които са бездействали и са ги оставили на свобода!

40

Анонимен

преди 12 години

Жадувам да прочета някаква положителна информация, която да свържа с днешния празник, а то кръв, изнасилване, катастрофи, беднотия..........

39

ivanov

преди 12 години

ne sa vinovni ni *** nito ku4etata ni evropa vinavni sa korumpiranite 4inovnici v vsqka edna sfera a nie nosim po golqmata vina 4e gi tarpim

38

!!!

преди 12 години

Dojivot na nai-tejki uslovia na trud v nai-utrovnite mini !

37

kamadev8

преди 12 години

da se varne smartnata prisada,obesvane i kremacia.taka kakto bez jal se 4isti gradinata ot pleveli bez jal trebva da se iztrebvat demonite v 4oveshki tela.

36

Анонимен

преди 12 години

АПАРТАМЕНТА какво се из.ра?

35

Анонимен

преди 12 години

СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ . Всеки ден ни засипват с подобни новини , но ето *** продължават да живеят сред нас и да убиват невинните стари хора , които цял живот са работили ,за да имаме и малкото ,което имаме днес . ДОКОГА ДОКОГА ДОКОГА ще ги търпим докога ще ни убиват , ДОКОГА. СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ !!!!!!