32

kotarak

преди 12 години

*** не са застрашен от изчезване вид! - разследващите да го имат в предвид.

31

Шапки долу !

преди 12 години

Този герой заслужава "Стара планина". Първият човек от 22 години насам, които не го е страх да наложи закона и над "братята роми"! Поклон !

30

111111111111111111

преди 12 години

Алоооо къде сега е пухкавичкия ни президент с меките китки, веднага орден Стара Планина за горския. Вие ги раздадохте на *** и пульо сега за този истински герой ще има ли

29

танкист

преди 12 години

ако щете вярвайте направо се просълзих, не всичко е загубено народе, има шанс за тази страна само трябва да се пипа по смело и да се знае кой е собсвеник на всичко, Българският народ.

28

GXx

преди 12 години

Една добра новина

27

Nobody

преди 12 години

Горският е редно да бъде повишен в шеф на полицията в Казанлък, пък после и нагоре, като понатрупа още малко десетки.

26

без расизъм

преди 12 години

медал!И не защото жертвата е ***, а защото е време да почнем да се борим сериозно с престъпността, а не да оставяме всякакви да ни крадат.

25

муньо

преди 12 години

най-сетне една добра новина :)

24

Демокрация

преди 12 години

Не е ли време горските да получат по-адекватно оборудване за борба с крадливата ***? ATV-та с картечници, снайперистки пушки, картечни пистолети. При тези многолюдни и нагли *** един-два пистолета не решават проблема... А могат да канят и бели граждани от ЮАР, Германия, Франция и Русия на сагарита...

23

Анонимен

преди 12 години

HHHHHHHHHHHHHEADSHOTTTTTTTTTTTTTTTTT MAMKATI CIGANSKAAAAAAAA!

22

Анонимен

преди 12 години

*** трябва да ги отстрелват на хранилката(казаните за ***).

21

бай Иван

преди 12 години

заслужава ли си за спиране на кражба за 50лв, да те съдят за убийство на човек, определено НЕ,но заслужава ли си заради изпълнение на служебните задължения да те линчуват тълпа *** с *** произход, НЕ

20

Апис

преди 12 години

Е то няма как да застреля повче от един, защото те са избягали. *** са смели, защото се чувстват безнаказани и силни, но в момента, в който видят дебелото на каиша си плюят на петите. Изобщо не им дреме за брат им нали си имат още 4-5. Обаче прави отлично впечатление, че всички коментари едностранно подкрепят горския :) браво българи юнаци утре е ред да празнуваме! Да живее България!

19

Българин

преди 12 години

Браво за смелия горски. Браво

18

Жорката

преди 12 години

Интересно дали наистина при това развите ще го съдят. На всички им е пределно ясно че събирайки се тумбата започва да крещи, вика и заплашва. Е после ще се оплакват колко са безащитни и че не са виновни за нищо горките те. Аз лично съм си имал разправии с "рота ***" и знам че ако няма полиция или не сте поне 10 човека само се моля да избягам жив.Що не им направят някъде държава. Сигурен съм че русия ще отпусне 100 000км2 ако я компенсират. Пращат всичките *** по света там и пито платено.

17

Анонимен

преди 12 години

Браво на човека. Трябва да го наградят. А *** - в затвора за кражба, нападение на длъжностно лице и опит за убийството му.

16

янко

преди 12 години

добра новина омръзна ми да ме крадат

15

Анонимен

преди 12 години

Горския е за орден,а не Доган и Марин.

14

Добро начало!

преди 12 години

Това, че едната *** е отстреляна не трябва да доведе до закриването на казуса. Конят, барабар с каруцата трябва да бъдат конфискувани, другите *** - съдени, глобени или затворени, и родата да плати разходите по делото и изстреляните патрони! И ще настане мир, любов и демокрация...

13

jo

преди 12 години

Сега на един кол на входа на гората за назидание да плаши останалите чавета...