29

Анонимен

преди 12 години

Наказанието за побойниците и Родители им (!!!) трябва да бъде жестоко !!! Преди няколко дни подобно насилие се случи на едно 14-годишно момче не приятелско семейство-слава Богу,че нямаше такива тежки последствия! Аз също съм на мнение, че телевизията, която ни залива с помия от насилие, челага и простотия е виновна в голяма степен за случващото се ! ЖЕСТОКИ НАКАЗАНИЯ ЗА ПОБОЙНИЦИТЕ!

28

!!!!!!!

преди 12 години

чалга и алкохол ,големи мъже

27

Анонимен

преди 12 години

За съжаление бабаитлъка продължава да взима връх в нашето общество. В държавата, в която премиера се хвали с това, как набил приятеля на дъщеря си, е нормално да се случват подобни инциденти с подрастващите

26

БГ

преди 12 години

Няма средна класа в Бг ,а от там и ---ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ---!Да" благодарим " за 20 г., СКАПАН ПРЕХОД ,на ----ДАЛАВЕРАТА и ТЪРГАША ---на "Любимите " ни политици -КОНСУМАТОРИ ,......... ПРОДАВАЩИ Бг!

25

петрова

преди 12 години

Не познавам момчето, дори не съм от София и нямам там роднини, но се разплаках като прочетох за пораженията върху тялото на битото момче. Това е кошмар! Искрено съчувствам на него и всичките му близки. Дано,все пак, се оправи и преодолее стреса.

24

Анонимен

преди 12 години

За какъв АД ми говорите през 1997 в казармата по същия жесток начин пребиха човек за бурканче сладко сега е станало и по лошо щом деца се пребиват

23

Пич с кинти

преди 12 години

Аз бях там и гледах като го ритаха по главата.Имам си и клипче.Ако някоя медия си плати ще го продам.

22

ddt

преди 12 години

Като няма действащ съд,децата са тръгнали сами да си отмъщават,и се е стигнало до тук.А и това да се биеш,винаги е било геройско за комплексарите.

21

Stefko88 do 7

преди 12 години

Ще ти кажа ... гласувахте за гроб и комунистите... останалото е просто следствие на това...

20

Анонимен

преди 12 години

ВСИЧКИ СИ ЗНАЕМ ПРАВАТА ,РОДИТЕЛИ И ДЕЦА ,САМО ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НЕЗНАЕМ , СЪД НИЩО ДРУГО ,

19

Анонимен

преди 12 години

16МВР да не е баба Ванга че да предвижда къде какво ще стане бе *** ненормален !

18

изроди!

преди 12 години

Трагичното е, че всъщност никой няма желание насилието да спре- нито законотворците, нито властимащите и т.н Защо ли?- нямам отговор на този въпрос, но това е факта

17

ФЪФ---Бг---

преди 12 години

Това си е отдавна ,....ЕЖЕДНЕВИЕ -----ЖАЛКО, И РЕЗИЛ ЗА Бг!

16

Анонимен

преди 12 години

Полицията предупредена и детето вече без бъбрек!, доколкото се разбра по ТВ-то! Полицията уведомена и за Ангел в катуница, а той се оказа труп! Дали не е по-добре да се изнасяме от държавата!

15

цъъъсс

преди 12 години

ако тава се случи на моя син или дъщеря/ до 9 то коляно майка / без да се замисля /ако ще 1000г да ми дадът/ сбаеи чалгите /

14

Анонимен

преди 12 години

Започвам да си мисля, че в момента тук е ада!

13

Анонимен

преди 12 години

НЯМАМ ДУМИ ,БЕЗКОНТРОЛНА РАБОТА , УДОМА И В УЧИЛИЩЕ

12

бай Тошовото време

преди 12 години

...ще опрем и до него! Необходимо е ,....за учениците да има ,....дневен режим ,униформи ,вечерен час ,поведение ,...седна дума ---ПРАВИЛА В УЧИЛИЩЕ ---НЯМА НИКАКВИ ЦЕННОСТИ ,ДЕЦАТА КОПИРАТ ОТ ВЪЗРАСТНИТЕ ,КЪДЕ СМЕ НИЕ ---РОДИТЕЛИ ,УЧИТЕЛИ ,ПОЛИЦИЯ, ДЕТСКИ ПЕДАГОГИЧ. СТАИ ,ОТГОВОРНИ ИНСТИТУЦИИ ........?

11

Dedo Petko

преди 12 години

deca imam 4vnuchki ne se izbivayte tryabva li ako sam giv da si omagvam vnuchkite za chugdenci

10

селянин

преди 12 години

И къде другарят Игнатов изтъкнатия педагог и специалист да даде обяснение.А къде е ония *** Цветанов ,който по цял ден реве ,че нямало престъпност?Къде сте бре червени пуделчета-герберчета?