92

Анонимен

преди 12 години

*** овцете подкрепяли герб щото било по малкото зло заслужавате си мизерната съдба ....няма такава държава!

91

недоумяващ

преди 12 години

ай стига ве....то са *** ,то са мекотели,то са дришли....калини,лилета...фидоски,фъндъчки ..мани....и ние искаме резултати в положителна посока

90

Анонимен

преди 12 години

Позитанци как епълните ли гащите?

89

do 73 ot 46

преди 12 години

Видно е че и ти си наясно как стават нещата с проектите, на практика корупцията след смяната на власта в МРРБ не е спирала схемите са сходни и много от хората са си същите, но % "самооблагане" беше увеличен.Минават и други проекти освен тези на ГЕРБ, но ако си с правилните хора и те гарантират за теб, разбира се и с "малък" аванс...Нужно е да се спомене, че по ОПРР минават основно Проекти на Общини, много са одобрените, но малко финансираните :)

88

За Витков!

преди 12 години

О боже!!! Това не е истина. Само като погледнеш СВ-то и ти става ясно.

87

Ето това е Герб

преди 12 години

Луксозен хотел с всички възможни екстри, струващ няколко десетки милиона лева e построила с депутатската си заплата гербаджийката Искра Фидосова. Вестник Галерия разкрива супер скандалната новина, че постройката се намира в един парцел с краварниците на Ахмед Доган. Колкото и смешно да звучи, тази информация е знакова и показва реалното лице на сегашната българска власт. Не за друго, а защото, докато народът мизерства Фидосова си е направила десетина луксозни апартамента до родния си Лом, които дава под наем на платежоспособни деребеи. По непотвърдена информация, там ежедневно местни феодали на родната нова власт правели оргии и трупали рекордни обороти за тлъстата парламентарна дама. Таблоидът, управляван от журналистката Кристина Патрашкова разкрива още, че за да придобие имота си Фидосова е въртяла такива афери в местното Горско стопанство, за които обикновеният човек не може да си представи.Единственият човек, който й направил здрав отпор на сделката бил шефът на стопанството, който за злощастие само след няколко дни бил разследван и уволнен. Управител и собственик на луксозното строително бижу бил съпругът на Фидосова, познат като местен бос, произвеждащ дограма. Хора, които са в бранша са на мнение, че такъв лукс не може да си позволи един дребен или среден бизнесмен. Но едва ли някой днес ще събере сили да пита семейството на депутатката от къде са им парите Е, ако не иска да бъде разследван и проверяван, разбира се.

86

Иван

преди 12 години

Искахте Боко,ето Боко,ето новия ви морал......наааааааааааааааВ свое лично разследване журналисти разкриха че в настоящата парламентарна група на управляващата партия ГЕРБ има точно 12 милионера. Това са хора занимаващи се с крупен бизнес, чийто законно декларирани доходи надвишават петцифрено число на месец. Тук излиза и логичният въпрос как така си оставил заплата от средо 20 000 лева, за да се нанижеш на 2400 лева депутатско месечно възнаграждение?Нашата митницапроверка установи че истината се крие в лобистките закони и битки в парламента. Тайната вече е публична и е ясно за всички с какво търгуват депутатите с влиянието си. Проверката ни за скритите тайни на парламента продължава. И в най скоро време очаквайте още потресаващи данни. Такива, от които не само настръхват косите но и значително се опразва джобът на обикновеният български гражданин.

85

Шаш

преди 12 години

Аз подкрепям ГЕРБ, защото ги смятам за по-малко зло, ама с това назначение бая се обърквам

84

Мохтурко

преди 12 години

Сядала в стола на Плевнелиев.. хахаха трябва да му подсилят краката да не се изкриви от чистата женска плът.

83

серГЕЙ Станишев

преди 12 години

Тази е много грозничка бе

82

Генади

преди 12 години

Кой е Плевнелиев? Едно време е получавал пари от това да праща българи в чужбина, да ги прави гастарбайтери. Ако стане президент с една ръка ще прати всички кадърни хора извън граница. Стига сме се заблуждавали! Този човек няма политическо виждане. Национално отговорна политика се прави от политици, не от бизнесмени-милионери. Само патриот може да поведе тая държава. Ще се окаже, че това е Волен Сидеров. Пет години му следя развитието, единствения мислещ политик.

81

Докога ще чакаме ?

преди 12 години

Докато обикновеният българин става още по- беден, едни други хора все повече угояват телесата и банковите си сметки. Управляващата клика около ГЕРБ предпочита за обикаля родни и чуждестранни курорти, да се излежава в луксозни СПА хотели, вместо да си върши работата, за която, в крайна сметка, й е било гласувано доверие на изборите. Истината трябва да се знае, без значение кой я казва. Видни независими експерти, които се страхуват да си кажат името, по обясними причини, заявяват с убеждение, че при още една година подобно управление, мизерията у нас ще е потропала на всяка една врата, а управляващите ни вече ще имат и вили в чужбина.Да си го кажем направо пари в България има! Пари има за всичко. За пенсии, заплати, за здраве, за живот, но същите тези парички се разпределят от една клика, от петдесет шест десет човека, за чийто джоб думата милион е вече обидна.Доказват го вече стотиците лимузини, които ежедневно въртят из центровете на големите градове, доказват го луксозните имоти в Бояна, доказват го имотите на Цветанов, сараите на Доган. Именно за това, помислете какво ще правите на следващите избори? Помислете, какво ще правите със съдбата си? Спасението е едно да излезем на улицата и да поискаме ревизия. Все пак тази държава си е наша и трябва да си устояваме това право.

80

Анонимен

преди 12 години

Кутевци здраво заработват :)

79

Анонимен

преди 12 години

ужасТ

78

Te tova e

преди 12 години

Фидососка номер 2 . Е разбра се окончателно че ГРОБ няма кадри и експериментира с държавата и народа !. Оставка Боко тиква - ОСТАВКА !

77

2

преди 12 години

родено 1977 а 1997 е финансов браво

76

Анонимен

преди 12 години

На 20 години и вече финансов меинджър... Тия съвсем ни взеха за балами :)

75

Доганчо

преди 12 години

Добре, таз дебела грозна, плондер с една дума. Как е станала на 25 години експерт??? Ами хора помисили ли сте,че може и да е кадърно добичето. Всеки гледа според него си "Аз като се знам какъв инженер съм не искам да ходя на лекар". Ами Вие сте простаци дами и господа. Жената може да има качества а дано, но не ми се вярва. Европарите ги жертваха само ГЕРБ да има президент, ми подкрепете Кунева и готово ама не. Един човек да си вършеше работата- Плевнелиев и те да го използват за партийня интерес

74

X

преди 12 години

Хора, моля Ви, НЕ гласувайте за ГЕРБ! Не виждате ли каква мафия е тази партия, и тази новина само потвърждава това!

73

Истината

преди 12 години

ГЕРБ взеха светкавични мерки също да скрият Калина от обществения интерес. Бившата шефка на фонд Земеделие трябваше да бъде подведена под отговорност заради фалшивата си диплома за висше образование, както и да върне заплатите, които е взимала, докато е била на поста. Вместо това, Калинка ходи по тузарски ресторанти с родни знаменитости.