51

стара истина

преди 13 години

....cherchez la femme..../търсете жената/.... Изгонването на Адам и *** от рая....Троянската война....все ла фам.....Но с нея и без нея не можем !

50

Анонимен

преди 13 години

селски тунинг със софийски номера ха ха аааааа

49

ОТ ПАРИЖ

преди 13 години

"ТЪРСЕТЕ ЖЕНАТА"!

48

МГЕРБ

преди 13 години

Това са членове на младежката организация на ГЕРБ. избили са се, защото не са могли да се разберат кой да се снима до Цв. Цв. с калпака в Жеравна като ончар.

47

JCPenney

преди 13 години

до 41аз ли съм изтрещял,чете ли предната статия??Явно не!!Аз не се интересувам от политика,просто там няма други коментари......

46

мравка

преди 13 години

Язък за момчетата,долната *** е виновна.Нея е трябвало да накажат.

45

поля

преди 13 години

Какво прави пистолет в 20 годишен студент?

44

с.

преди 13 години

Ами при ситуация от сорта на гръмнатия прави нещо с жената на стрелеца пича много добре е постъпил!Обаче защо после се е гръмнал вместо да свирне кифлата!?Лично аз точно така щях да направя!

43

хахаха 30ти

преди 13 години

А при Станишев нямаше да е така - той щеше да е посетил и двамата мъже преди това, да им подложи *** си да го *** и хормоните нямаше да са на такова ниво, че да се стигне по-късно до стрелба заради крантата.

42

Анонимен

преди 13 години

като гледам селския тунинг, от село ще да е бил човекът :) има толкова много жени, голям процент са някакви супер лесни, и заради такива да се избият... не ми го побира ума...аз колко женени съм минал... заради курвета не си струва и в спор да влизаш

41

!

преди 13 години

Луда работа...народа изперква масово.

40

До JCPenney

преди 13 години

Сега какво да кажем на над 100 коментара от предната статия намесващи Бойко и Цветанов??Ама разбира се, че са занесени!Със 100% е сигурно, че прикриват информация, че и двамата любовници и мадамата са членове на ГЕРБ!

39

Анонимен

преди 13 години

лада карат само ***(турците)

38

Анонимен

преди 13 години

една тройка щеше да оправи всичко

37

за JCPenney

преди 13 години

ето един ярък пример за изтрещял на политическа тема мъж. не само жените са ви виновни

36

до tanasis

преди 13 години

"Никога не казвай никога."А ти защо го казваш, бе *** ***? Да не би да си с нещо по-специален от другите?

35

Една идиотка

преди 13 години

Продължавайте да слушате чалга! Накрая чалгаджийте свършват по този начин. Селяни!

34

Расъл у Расник

преди 13 години

Класически любовен триъгълник или нещо от този род", каза шефът на СДВР старши комисар Валери Йорданов ... Да ме светне Валката ако може кой триъгълник е класически, кой готически, ренесансов или постмодернистичен? Щото отдавна изучавам полицейските клишета и насищане на простотията няма.

33

хм

преди 13 години

Стрелба между толова млади мъже заради някаква си жена,без покрай нея помежду им да има намесени допълнително и парични неуредици е невъзможна.Преди години политическите "самоубийства" и бандитските убийства заради парични дългове ги обявяваха за по-лесно като инциденти емоционално възникнали покрай любовни триъгълници.Явно все още практиката на разследващите си остава непроменена.Заради някаква си фуста няма смисъл да се изпострелят, но ако има намесени и престъпни пари от дрога между тях - да.

32

Джон Ленин

преди 13 години

В любовните триъгълници едния от ъглите винаги е ***.