45

истината

преди 12 години

РОДИ СЕ НОВА ПАРТИЯ "БОМ"БЪЛГАРСКАОБЕДИНЕНАМАФИЯ

44

Кукловод

преди 12 години

"Общият фронт срещу Цветанов" е всъщност фронт срещу кукловодите на Цветанов, а това вече е по-сериозно.

43

Анонимен

преди 12 години

Я КОЛКО ГЕРБЕРСКА СМРАД СЕ Е СЪБРАЛА ТУК!

42

Румен

преди 12 години

А бе *** мръсни червени и всякакви " опозиционери" защо си мислите , че хората искат пак ние да се върнете на власт ,бе *** има още две години да управлява Бойко , чак тогава ще видим какво е направил и ще преценим.

41

Momchil

преди 12 години

Кокоше дупе виждали ли сте ?! - Еее, който не е, сега има възможността да го направи (справка: снимката към статията);

40

Хръткатата ма Беря

преди 12 години

преди 3 месеца предсказах че Бoрисoв ще рабoти така че накрая всички парламентарни партии ще му дигнат картoнчетo, червенoтo. Пo всичкo намирисва, че oпoзицята се е разбрала с Бoрисoв за сега да изритат самo Хръткатата *** Беря- Цветан Цветанoв.Дoкатo Цветан се oсра oт всекаде, тo Бoикo пoне реже лентите та се кине- ще гo oставят да кръцка катo неврстеник за да не земе да пoстри некoй завoд за *** или асвалтира патеката дo Цветелинка, ха хаГерберите се *** в задниците, *** в мозъците и хомосесуали по партийна линия.Девизът им е:ЕДИН пред Всички и Всички зад ЕДИН.СЛед Цветан, иде ред на Миро нелагалната мрвка, после на Симо стотинката и военниа мънистър *** АнулиевТактиката на ОПОЗИЦИЯТА е добра. Цветан требе да се дебне какво изнася от министерството, какви папки на къде заминават, какви флашки и СРСета се изпокриват.И понее Цецо има да изпласта ааахперитиментите, всека парица е добре дошла. Това *** ще се продаде на БСП со се сите листя и формуляри, после на Буда *** да му е здрав-

39

www

преди 12 години

ЗА ТОЯ НЕ КАЗАХА ЛИ ЧЕ Е УМРЕЛ ????

38

Анонимен

преди 12 години

Само Цветанов,съсела да го обдухва.

37

Анонимен

преди 12 години

Пичове, бсп никога не са били опозиция на сдс и обратното. Сами виждате безпрецедентния натиск от страна на т.нар. опозиция какъв е. И това е от хора, които не направиха НИЩО за България и нас, като население на тази държава. Дори и в момента те не работятв Парламента за интереса на гласоподавателите си, както забелязвате, а по цял ден се чудят как да направят кал на настоящето Правителство. Аз извод си направих от всичко това. Щом всички *** се оплакват, значи Правителството работи.

36

wiktor

преди 12 години

***

35

NIE OT BSP

преди 12 години

NIE SI IZBRAHME *** DA NI VODI

34

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Искрено съм благодарен на другарите от БСП, че успяха да съхранят този титан на политическата мисъл... - вече не знам кой по-полезен за ГЕРБ - той или Борисов?...

33

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ЧУДО! ВСИЧКИ СРЕЩУ БОЙКО. ТЕЗИ ХОРА ЩЕ ГО НАПРАВЯТ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ.АКО ТОВА ГЛАСУВАНЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ БОЙКО ЩЕ ИМА ВТОРИ МАНДАТ.ТЕЗИ ЛИЛИПУТИ / гея,***,мавъра/ИМАТ ЛИ ПРЕДСТАВА КОЛКО ГИ МРАЗИ НАРОДА.КАК СИ ПРЕДСТАВЯТЕ УПРАВЛЕНИЕ НА БСП, ДПС И СК.ДОРИ КОГАТО ГО ПИША НАСТРЪХВАМ.

32

Анонимен

преди 12 години

Хареса ми на 19ти коментара. И ме кефи тва "мръсен съсел", някак пропито с неприязън ми звучи...добре е много :)

31

първолак

преди 12 години

Това ли е чичкото, когото тук наричат "съсел"? Имаме много мишки у нас, но за пръв път виждам плъх да се усмихва и явно е много щастлив?

30

До чичо от село

преди 12 години

Духай,чичовото, духай то само това ти остана!ГЕРБ вече са пълен въздух дори и не под налягане!

29

$

преди 12 години

Гей Стан, Меди Дог, Мавъра и де що има българо убийци се обединяват. Искат пак тройна коалицийка - грабеж и недосегаемост. ***. За съжаление вече 20 години все им гледаме мутрите и ги "избираме" да ни оправят.

28

Анонимен

преди 12 години

Edinstveniq mi spomen ot tozi kato premier e, 4e mi zvanqha po telefona s negov zapis da glasuvam za nego :) Vij da be6e mi se obadil da me pita kak sym, ama ne kato idvat izbori, 6te6e da e drygo..

27

Анонимен

преди 12 години

О ряпата Станишев как е лъснала.Педи пак ти се иска да си н кормилото е няма да стане.Ти си вече труп,а воят които надаваш ти и другите смешници ме навежда на мисълта че Цветанов си върши работата прекалено добре и ви е спрял кранчетата.И това само ме радва.

26

Егати Опозицията

преди 12 години

Видяха, че не могат да съборят Борисов и пражителството и почват атака срещу отделни министри. Имам само един въпрос. Защо като опозиция не вземата да свършат нещо, да предложат някой нов законопроект? Само си губят времето и заемат медийно пространство с глупости. А и да не забравяме какво беше при управлението на безочливия, псевдо-политик Станишев. И си мислят, че с вот на недоверие ще се оправят нещата. Просто нямам думи.............Вече максимално ме вбесиха тея ***...