178

Az :)

преди 13 години

Въпроса е, че на черните *** не им се учи, всъщност те са проблема, те правят държавата ни да изглежда неграмотна, те правят, така че ние да изглеждаме жалки в очите на другите европейци! Така е, защото вие, *** сте голям процент и сте голям проблем ;)

177

Анонимен

преди 13 години

НЯМА ПО *** И НЕГРАМОТНИ В СВЕТА ОТ.ТОП 101-САЩ2-ТУРЦИ3-АНГЛИ4АНИ4-ЕВРЕИ5-АЛБАНЦИ6-ПОЛЯЦИ7-ГЪРЦИ8-ИТАЛИАНЦИ9-МАКЕДОНЦИ10-РУМЪНЦИ

176

ТОВА СА,

преди 13 години

"КАДРИТЕ" НА ....ПРЕХОДА !

175

аз

преди 13 години

Кой иска да учи го прави. Който не иска вини учители,родители.. държава.. ЕВРОПА ЩО НЕ ВИДИ КАК НА ОЛИМПИАДИ ПОЛОВИНАТА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА СЕ ВРЪЩАТ С МЕДАЛИ?

174

поля

преди 13 години

Тук няма ли да се появи някой учител и да обясни защо така безотговорно подхождат към младежта? И някой родител да обясни защо не може да накара детето си да чете книги?

173

Дядя Коля

преди 13 години

Права си Дими, но и ти не забравяй, че ново изречение започва с главна буква, а да не говорим за БОТЕВ, ЛЕВСКИ, КАРАВЕЛОВ.

172

PR

преди 13 години

negramotnici

171

дими

преди 13 години

седнали и сте разпитали детето си за уроците.повечето могат да ви кажат кога е излязал последния албум на азис, тони стораро и всичките чалги да ви изпеят, ама ако ги накараш да ти кажат един куплет от Опълченците на Шипка- ШАХ И МАТ.75% от образованието на децата се получава в училище, а останалата част от родителите.млади майки на по 20, които още са деца и се чудят в коя дискотека за се заврат и да се напият ще възпитават децата си, ще им помагат с домашните...та те самите са неграмотни!!!!

170

до 191

преди 13 години

те и Малта добре се представят по олимпиади, с тях ли да се сравняваме?

169

Анонимен

преди 13 години

Добре де, как става тая работа - еднакво неграмотни сме с Люксембург, а сме 10 - 15 пъти по-бедни ? Значи богат не се става с грамотност и учене. Ами тогава няма смисъл от учене. Не е ли така ?

168

Анонимен

преди 13 години

191, наши деца побеждават по олимпиади не заради, а въпреки образователната система

167

до БГ Турчин

преди 13 години

Вие, *** се мислите за турци, ама да ти кажа, че класацията изглежда по този начин само и единствено заради *** като вас, защото ходите на училище до 2-3 клас или въобще не ходите ! Проблема е, че ние българите учим и сме си редовни, докато вие ***, които се мислите за турци нито сте редовни нито учите, а на всичкото отгоре държавата пак ви защитава! Знаете ли защо държавата е дала имунитет на турците? Защото ние се страхуваме да се оплачем и да кажем какво мислим, това е проблема

166

дими

преди 13 години

само не мога да разбера защо трябва да се заяждате кой българин и кой турчин??? Факт: почти всички млади хора са неграмотни, едвам четат и пишат, сричат, без никаква обща култура,незнят кой е ботев, левски, каравелов, камо ли кога са родени или откъде са. а ако ги накараш да ти кажат по едно прозведение от тях и да ти го резюмират накратко- е тогава резултата ще е трагичен. недейте мили родители да вините само държавата, демокрацията и училищната система, ами се замислете колко пъти сте се

165

Анонимен

преди 13 години

Неграмотни=Прости

164

do 187

преди 13 години

Абе да ти кажа хич не са единици. Без победа българско дете не напуска олимпиада. А "ЕВРОПЕЙЦИТЕ" гледат гадно и надменно.

163

Дядя Коля

преди 13 години

Точно така 185-и.

162

пак до Бг Турчин

преди 13 години

Всъщност като ти прочетох пак 173 имам някои забележки.Ето как се пише правилно:"Ben Turkce'*** biliyorum."Ако забелязваш Turkce се пише с главна буква.И всички окочания които следват след това се отделят от думата с дефиз.Интересно в училище не ви ли учиха на това.Аз съм с висше по турски.

161

Българин

преди 13 години

....и учат само до 9-10клас, ако не са решили да си продължат образованието, а такива са дооста малко....

160

до 183

преди 13 години

бият единици талантливи деца които много скоро след това не остават в България;)средното и масово ниво е трагично, но затова най малка вина имат самите ученици

159

Дядя Коля

преди 13 години

Да, да ама не! Там истинските българи работят на престижна работа и не се мотат по улиците, за да се набиват в очите на полицията. Преди години и германци и французи и холандци и др. правеха всичко възможно да откраднат специалисти от България, но сега като унищожиха образователната ни система останаха такива, които дори и азбуката не знаят, а да не говорим за правописа.