134

Анонимен

преди 12 години

Нарушаването на Конституцията е на голямото правонарушение!Никой закон не може да противоречи на Конституцията!!!

133

Баси

преди 12 години

Добре бе sev .... дай ми 80 000лв и се изнасям!Те на тези дето се им пречи някой,те са за гонене.Ми ходи си на село....там е спокойствие.... какъв ми се явяваш ти примерно,че да ми казваш аз какво да си правя в жилището!TheMadHatter добър коментар :-)

132

Анонимен

преди 12 години

Според мен не става въпрос да се лишава от собственост, а просто да освободи жилището и да го продава на друго лице. Иначе няма логика да се лишава от имота. Иначе съм с две ръце за това. Не може 1-2 *** да тероризират и целия блок и закона да ги пази. Заради такива *** и мислене е такава държавата. Аз не преча на никого и не искам да пречат и на мен. Евала за този закон!

131

Анонимен

преди 12 години

Бойко, спри този психопат и стоежа на нова джамия!!!

130

шут

преди 12 години

българинът си остава много ***. иска там където живее, ако може да не плаща за нищо., и, ако може съседът му да плаща за неговата шмекерия. е, няма как. този батак - грамадното общежитие с много ***, където може да се надсмиваш над коректните съседи е наследство от социализма. жалко. шут, шут, шут.

129

asd

преди 12 години

Някой тук раздава правосъдие на кой какво му се пада и кой какво заслужава. Терора се наказва по целия свят!!!

128

Ужас

преди 12 години

В последно време като се прибера от работа и отворя новинарските сайтове всеки път си мисля, че е 1-ви април и някой жестоко се подиграва с нас! Не съм и вярвал, че някой тапир с власт даже може и да си помисли такъв закон, та даже и да го лансира! Хора, не се ядосвайте като четете за такива предложения на управляващите, просто такъв закон не може да мине през крайна инстанция! Не може! Или поне не трябва, но в нашата абсурдна страна може и да мине! Дано да не мине това нещо, че не знам...

127

нещастник

преди 12 години

Това може да го измисли само някой болен, комплексиран мозък! Жалко, че в България такъв човек има власт!!! Изобщо не проумявам по каква причина се предлага товаЗначи ако някой си хареса определено жилище- подкупва съседите си и си го взима- така ли?! Че кои са те- случайни хора- за да решават собственотта ти?! *** и ***!

126

Анонимен

преди 12 години

Пълен *** е тва и безумие!! Предвид манталитета на хората кво значи тва ,че всеки може да бъде изгонне когато му скимне на някой!! И като си броил 60 000 евро примерно и тва е твоя собственост как ще те изгонят от нея, ще ти я платят ли?!!

125

Пешо

преди 12 години

Нямам нищо против закона... Но трябва да се уточни... Домсъвета да има право да изгони собственика и да му забрани да живее тамр но не да го лишава неговата собственост. Това противоконтитуционно...

124

от 120 до всички

преди 12 години

Не са 200 години,ами към 350 ако се плаща за двама души,ако за трима 300,ако за един 600 ,ако нама чистачка - за хилияда години.Ако асансьора не работи за вечността!

123

TheMadHatter

преди 12 години

Щатните цъкат минуси яко обаче :) Жалки сте нали знаете.Някой да знае механизъм с който гражданите на България могат да наложат вето на тази идиотщина? Да го сподели тук. Ако няма да изгорим парламента, (и някоя друга джамия, църква и синагога)... Гарантирам Ви по-лек живот братя. Мир вам и дано се събудите по-скоро...

122

ааа

преди 12 години

От тъпотия,по-голяма тъпотия.Бойко за нишо не ставаш!Никой закон не може да противоречи на Конституцията!Махай се от Власт!

121

Анонимен

преди 12 години

Лъчезар Тошев може да ми продуха патката. Като 1 *** тероризира 75% от блока да дойде да ми говори за конституция и права. *** и сините смешници. На следващите избори ще са само слух тия нещастници.

120

sev

преди 12 години

Това е добро решение,хората,които не спазват елементарните правила за живеене в блока или кооперацията,да ходят да живеят някъде където ще могат да ги изтърпят или намерят себеподобни.А правото на собственост е част от общото право на собственост на блока,ако злоупотребява и с действията си прави така че реално се нарушава правото на собственост на другите,трябва да бъде изваден.Ако живее някъде сам в къща в гората,тогава може да прави каквото си иска,но даже и там трябва да се съобразява.

119

ДО 116

преди 12 години

Нямат право да го гонят,защото апартамента струва колкото вноските за чистчка и асансьор за 200 години!!!

118

до 116

преди 12 години

Защото тия *** могат да изгонят теб, ако са мнозинство!

117

аноним

преди 12 години

Шъ ми прави номера и ше ми прерязна кабела на бушо и що? Защото така им се падало. Ти си ненромалник и болен и целенасочен терорист. Гепналите и гъзеца шъ ти цепна. После шъ ти кажа кой си плаща тока и кой не. Тероризъм си е това мужду съседи. Или външни хора ходете и докажете. Терора си е терор. И се взимат за това крути мерки. И хората където извъшвате тези терористични действия спрямо други хора от човешки вид трябва да бъдат наказвани. Терора си е терор!!!!!

116

TheMadHatter

преди 12 години

Поредната простотия! Тия папагали в парламента не познават ли основния закон?!Има някаква схема за да се приеме такъв абсурд да знаете и определено тази схема не е в наша полза... Това е поредното отнемана на свобода в "демократична" България. Колко ми е гот, че я напускам тази дупка веднъж за винаги. Продавам си имотите от рас, защото скоро може и да не са мой... Ами ако някак си стана домоуправител на кооперация в която не живея и фалшифицирам нужната документация? Ах май това е схемата ;)

115

правилно

преди 12 години

има ***, които не желаят да си плащат нищо в блоковете. защо да не могат да бъдат гонени. другите да не са балъци. вярно всички сме жертва на соцпанелизма. ама тва е. който иска да си строи къща. като им искаш етажните вноски, все нямат пари. еми сори.