113

Лелеле

преди 13 години

Беднииии читатели, до там ли докарахте да се позовавате на Галъп -- една от фирмите за социални проучвания на БСП.Това щяло да стане онова щяло да стане. Смехотворни са вашите оперетъчни закани. Единствено, което може да стане е да седнете на дебелите си комунистически охранени *** и да правите любов по-избор -- с лява или дясна ръка.

112

NRC

преди 13 години

DOLU GERB !!! Nai - Nedemokratichnata partiq v suvremennata bylgarska istoriq

111

до 102

преди 13 години

А кой е кандидатът на ГРОБ? ЛБоко Мутрата, цецо Апартаменто, Росенчо с Бизнес парка, Дянков млянкалото или Фидоска - млада мома спретната?

110

олеле

преди 13 години

А каква я направиха ...ОДС...,къде ли са 0.0001% демократите -търговции!

109

ловец

преди 13 години

шамара за герб ще бъде много по звучен от този на царя

108

NEMO

преди 13 години

Как му диша във врата нежно а и двамата го играят мачовци .Меко китки ще излязат накрая

107

социалист

преди 13 години

НЕ ВЯРВАХТЕ А,СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ НИЩО ПО ДОБРО ОТ СОЦИАЛИЗМА НЯМА?ЩЕ МАРШИРУВАТЕ ПОД НАШИТЕ АЛЕНИ ЗНАМЕНА И ЩЕ СИ ТРАЙКАТЕ,ЧЕ ИНАК СОПА - НЕКАСТРЕНА

106

srs

преди 13 години

САМО *** ВЯРВАТ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ *** ОТ ГАЛЪП,ЗАКРИВАЙ ТЪРТЕИТЕ ОТ ГАЛЪП!ДОЛУ ОЛИГАРСИТЕ МИЛИОНЕРИ ОТ БСП!БОЙКО ЩЕ СПЕЧЕЛИ МЕСТНИТЕ И ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ,И ЩЕ ИЗПРАТИ БСП НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ.АМИН!

105

MIAMI

преди 13 години

BSP = LIBIA

104

щерн

преди 13 години

присъствието на бойко и неговия пътуващ цирк във ласта изобщо е обида за нормалния средноинтелигентен и над него българин.това изследване показва че 1/4 от народа ни са ***, мутри, сикаджии и нагли селталци с високо мнение за себе си...

103

Анонимен

преди 13 години

А може би Бойко е по-голям гей и от СерГей - не се знае :) скрити лимонки са всичките

102

Анонимен

преди 13 години

Както виждам герберите пак стигнаха до гениталии! Ми с толкова акъл, толкова...:)Все пак тяхното мислене е далеч от нормалното човешко! Скоро съвсем ще изтрещят!

101

Анонимен

преди 13 години

Къш,мишки!

100

...

преди 13 години

Да да да, точно така. За това БСП нямат един нормален кандидат за президент. Всички до един са компрометирани. И понеже нямат заслужил политик, ще предложат заслужил артист. Каквито всъщност са всички в БСП. Артисти.

99

Другар

преди 13 години

Ураааа, Другари, да развеем пак задружно червените прашки!!! Ще се върнем на власт с Батко Братко Трактора и Гоце ментора. Ще направим пенсиите 3000 лв. Станишку пак ша го д....ха на Доган. Ураааааа!!!!

98

въпрос от народа

преди 13 години

Тоя *** Райчев да каже колко апартамента купи преди месец във Виена на децата си и с какви пари????????????????????????????????????????????????????????

97

истината

преди 13 години

Аз не съм чул и една добра дума за новото комунокрило - ГЕРБ. Та тези крадат повече и от Тройната коалиция, а това е просто не делят на три, а прибират самостоятелно. Но се чудя дали не делят на четири - няма никой от предните подгонени и в затвора?!?!?!?

96

Знаех си аз

преди 13 години

Гордостта на Музея на пенисите в прочулата се с вулкана си с непроизносимо име Исландия е 170-сантиметров *** на кашалот, който е и най-голямата атракция е него. Теглото му е 70 кг.Най-малкият член, изложен в музея, е на хамстер - дълъг е 2 мм и трябва да се гледа под лупа.

95

Анонимен

преди 13 години

Стягайте се гербери! Политическите назначения свършиха! Скоро пак сте на бунището!

94

Даола

преди 13 години

Да заложим на Кристалина Георгиева за президент, а след това на Плевнелиев за министър-председател. Независимо от разните му там партии и партийки.