75

Костов

преди 13 години

Иван.Само тази надежда ни остана.

74

до тъпанарите

преди 13 години

Цените на продуктите, на световната борса, по никакъв начин не се влияят от заплатите в България !!!

73

Анонимен

преди 13 години

Костов е въздух под налягане

72

Анонимен

преди 13 години

Алооо, наглеците от Лукойл, гледам, че сте по статистиката, я тогава дайте едно сравнение на средния доход на австрийците с този на българите. Жалки нещастници! Как пък малко срам нямате! Поне си трайте! Пийте кръв и си трайте! Леваци!

71

работещ

преди 13 години

До умник 58:Работил съм "мениджмънт" и съм продавал на продавачи (доста успешно, впрочем), а търговията смятам за презряно занимание (един виден нигерийски вожд казваше "even most primitive people can trade").Какво работя сега, не е твоя работа, но не аз, а любимците ти от Лукойл твърдят, че днешните им цени зависели от днешното положение в Либия. Истината, умнико е, че, както и останалата петролопрекупваческа *** по света (за част от която се тъпчеш) днес прибират свръхпечалби на наш гръб.

70

Бай Колю

преди 13 години

Златев усети боковия гръб и започна да се изживява като "последна инстнация"! Вчера се караше на министър, днес на опозицята...междувременно уж случайно е наврян и в преговорите с Росатом за Белене... Да се зачуди човек, кой реално управлява България в момента?! Боко иил Златев?!

69

Анонимен

преди 13 години

Хайде всички спирайте да зареждате от Лукоил. Да видим кой е по голям управляващите или Народа на България. БЪЛГАРИ ОБЕДЕНЕТЕ СЕ!!!!

68

Шофьор

преди 13 години

Долу Герберастите!!!Ограбват ни...

67

попа

преди 13 години

Тоя златев дето му пълним гушата, поне си призна - продал е с 25% по-малко горива през миналата година. Еми затова човека си вдига цените и си увеличава печалбата от 100% на 200% - няма да се остави на некви българчета да му се качат на главата я...а ние ще ръколяскаме на бойко който уж гонел некви акцизи из Бруксел и ще гледаме радушно на изборите как купуват 1 млн ромски гласове...с нашите пари дадени по бензиностанциите. Айде баста.

66

gg

преди 13 години

Всъщност отварянето на втори фронт от страна на Лукойл срещу Костов, след първия срещу Трайков, говори само за едно- страх от това руските собственици да не разберат какви огромни печалби генерира фирмата тук и какви отчисления се правят за Русия. А това е доста страшно за Златев...

65

CS

преди 13 години

Как 2% от световният добив,ще определят 65% от цената на добивания в света нефт?Златев стига с тези глупави съобщения а си намали горивата!

64

бг

преди 13 години

Абе що ни сравняват с австрия бе?Да погледнем Румъния,Сърбите,Словенците,Чехи,Македонци,Унгарци..............акцизите им са бая по-високи пък горивото им е или по евтино или колкото нашето в 1 държава от изброените.Да не говорим че е по качествено.Пътувам много и да споделя че по отношение качество, нашите производители са ...престъпници.Остави че караме трошките на европа ,ми ги караме с ***.На 350лв. доход, всеки месец помпи,дюзи и т.н., и гориво 2,50лв. ееее -не е ли време да се събудим а

63

ВОТ

преди 13 години

ОТ СТАТИЯ ПРЕЗ 2008-*** "Изчисленията показват, че при цена на суровият петрол от 26 долара за барел дизелът трябва да е с цена 0,31$ за литър, а на бензина 0,32$ за литър''СЕГА ПЕТРОЛА Е 104$ ИЛИ 4 ПЪТИ ПО-СКЪП ОТ ИЗЧИСЛЕНИЯТА.ИЗЛИЗА: 4 * 0,32$ за литър = 1.80 КРАЙНА ЦЕНАБЕНЗИНА НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА МРЕДНЕ ОТ КАКТО БОРИСОВ Е НА ВЛАСТ.

62

Иванчо

преди 13 години

Абе какво ми давате за пример Австрия, Белгия, Германия, или която и да е европейска страна? Ние, обикновените хора, да не пасем трева, или да ядем доматите с колците?!?Що за безумие?!?1. Част от горезиброените държави доставят горивото не чрез танкери (морски транспорт), а чрез автомобилен (цистерни)2. Работната заплата е коренно различна в тези държави, което означава че за 8 часа работа на един "нефтопреработващ" работиник, там се плаща десетки пъти повече3. ... и т.н.

61

Анонимен

преди 13 години

Сега остава да се направи груп във Фейсбука и да се разпространи бойкота сред повече хора! Ще издържат поне 2-3 месеца и ще клекнат! АЗ НЕ ЗАРЕЖДАМ ОТ ЛУКОЙЛ!!!

60

Хектор

преди 13 години

Ама как веднага отиде при майка си бете Златко а-ХахахахаХАХахХХх

59

Анонимен

преди 13 години

Ама то хубаво ама заплатите са им различни ..... Аман от сравняване на цените в Европа - цените хубаво, а заплатите кой ги гледа ?Какъв е проблема и 5 лв да е дизела ако заплатата е 8000 / 10 000

58

Анонимен

преди 13 години

Къде га намерихте ,2000? -3000 .? работна заплата в Австрия ? Съчинения без картинка.

57

лимонад

преди 13 години

ей работещ - не знам кво работиш , но не е нищо като мениджмънт или търговия , иначе щеше да знаеш как се формират пазарни цени. това че си купил стока преди месеци на по-ниска цена означава че си далновиден и вложенията ти носят печалба, а не че ще продадеш стоката на цена по-ниска от пазарната. Почти всеки бизнес гледа моментните цени на суровините когато продава стока. Затова хляба зимата е по-скъп. Чат ли си ?

56

БГ

преди 13 години

Абе, тия от Лукойл нещо МНОГО СЪРДИТИ СТАНАХА :)))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НИКЪДЕ В ЕВРОПА ДИЗЕЛА НЕ Е ПО-СКЪП ОТ БЕНЗИНИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!